Gratis Emoji-makers

Inhoudsopgave:

Gratis Emoji-makers
Gratis Emoji-makers
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer op piZap Start > Edit Photo. Upload afbeelding, selecteer Graphics, kies een emoji. Pas de grootte en positie aan, voeg filters toe en meer.
  • Probeer Moji Maker voor Windows-apparaten. Gebruik voor iOS en Android Bitmoji of Emoji Me Animated Faces.
  • Andere online emoji-bouwers zijn Disney Emoji Maker, Angel Emoji Maker, Emotiyou en Emojibuilder.

Dit artikel legt uit hoe je gratis emoji-makers kunt gebruiken om je eigen emoji's te maken en deze vervolgens te verzenden via Facebook Messenger, WhatsApp, e-mail, sms en meer.

Hoe maak je een aangepaste Emoji vanaf je computer

Om online een aangepaste emoji te maken, gebruikt u een website voor het maken van emoji's, zoals piZap, en slaat u de emoji op als een afbeeldingsbestand. Geen software- of app-download vereist.

Een aangepaste emoji maken met piZap:

  1. Ga naar piZap en selecteer Start.

    Image
    Image
  2. Selecteer in het bovenste middelste gedeelte van het scherm Foto bewerken, Collage, Blank Canvasof Touchup U kunt ook kiezen uit een van de verschillende sjablonen. Als je een sjabloon niet ziet dat je wilt gebruiken, typ dan een woord of zin in het veld Zoek in alle sjablonen om er een te vinden.

    Image
    Image
  3. Upload een afbeelding naar het lege canvas of naar een sjabloon.
  4. Selecteer Graphics in het linkerdeelvenster. Kies in het gedeelte Emoji een emoji of selecteer Zie alles om meer emoji's te bekijken.

    Image
    Image
  5. Pas de grootte van de emoji aan door een hoek te slepen. Pas de positie van de emoji aan door deze te selecteren en deze ergens op de afbeelding te slepen en neer te zetten.

    Image
    Image
  6. Selecteer Text in het linkerdeelvenster en kies vervolgens uit de volgende tekstopties:

    • Tekst toevoegen: Alleen tekst toevoegen; tekst komt niet in een luchtbel.
    • Add Talk: voeg tekst toe in een gespreksballon.
    • Shout toevoegen: tekst toevoegen in een schreeuwballon.
    • Gedachte toevoegen: tekst toevoegen in een gedachteballon.
    • Add Square: Voeg tekst toe in een vierkante ballon.
    Image
    Image

    De tekst in de emoji hierboven bevindt zich in een schreeuwballon.

  7. Blijf je emoji bewerken om een filter toe te voegen, de achtergrond weg te snijden, de afbeelding bij te snijden, een meme in te voegen en meer. Hoewel sommige opties een betaald abonnement vereisen, zijn veel opties gratis te gebruiken.
  8. Selecteer bovenaan het scherm Save als je klaar bent om de emoji op je computer op te slaan als een PNG- of JPG-afbeelding. Selecteer Share om de emoji te delen op Facebook, e-mail en andere sites. Je kunt ook een link naar de emoji kopiëren of opslaan in Dropbox, Google Drive en andere cloudopslagsites.

Andere opties voor het maken van emoji's

Een andere gratis website voor emoji-makers is Disney Emoji Maker. Met Disney Emoji Maker, gemaakt voor alle leeftijden, kun je de emoji op je pc opslaan of delen via Twitter of Facebook. Of je kunt naar een andere emoji-maker-site gaan, zoals Angel Emoji Maker, Emotiyou of Emojibuilder.

Als je Windows 10 of een mobiel Windows-apparaat hebt, download dan het Moji Maker-desktopprogramma. Kies uit duizenden ontwerpen voor uw gepersonaliseerde emoji, en als u klaar bent met het maken van een emoji, slaat u deze op en deelt u deze met anderen vanuit de app.

Mobiele Emoji Maker-apps

Als je van plan bent je emoji vanaf je telefoon of tablet te gebruiken, is een app voor het maken van emoji's wat je wilt gebruiken. Hier zijn er een paar om te proberen.

Bitmoji

De Bitmoji-app is erg leuk en heeft talloze opties om uit te kiezen. Als je klaar bent met het maken van je emoji, deel je deze via je andere apps met behulp van het Bitmoji-toetsenbord. Download Bitmoji voor iPhone van de App Store of download Bitmoji voor Android van Google Play.

Je kunt inloggen op Bitmoji via Snapchat, en je kunt een selfie maken en deze vergelijken met je emoji om de meest realistisch ogende emoji-kloon van jezelf te maken. Allerlei elementen zijn beschikbaar op Bitmoji om je emoji aan te passen, zoals het kiezen van een hoofd- en oogvorm, huidskleur en kapsel.

Emoji Me geanimeerde gezichten

iPhone- en iPad-gebruikers kunnen ook aangepaste emoji's maken wanneer ze Emoji Me Animated Faces downloaden. Met deze emoji-builder beweegt je emoji automatisch als een GIF, wat leuker is dan een emoji die daar zit wanneer je hem naar iemand stuurt.

Om je eigen emoji te maken met Emoji Me Animated Faces, kies je een gezicht en pas je het naar wens aan. U kunt uw gezichtsvorm en huidskleur, kapsel, vorm en kleur van ogen/lip/neus/oor veranderen, en meer. Er zijn meer dan een biljoen combinaties die je kunt maken.

Als je klaar bent, is je emoji automatisch beschikbaar in verschillende versies, zoals een die zwaait en zegt: "Dank je", een lachende emoji en meer. Nadat je een emoji hebt gekozen die je leuk vindt, deel je deze via een van de beste berichten-apps die er zijn.

Aanbevolen: