IPad Pro Magic Keyboard beschikbaar voor pre-order

IPad Pro Magic Keyboard beschikbaar voor pre-order
IPad Pro Magic Keyboard beschikbaar voor pre-order
Anonim
Image
Image

Noemde het "de beste typervaring ooit op iPad", kondigde Apple de pre-orderbeschikbaarheid aan van zijn verwachte nieuwe toetsenbord en trackpad voor iPad Pro. Eenheden zouden in de week van 20 april 2020 moeten worden verzonden.

Ondersteuning voor muis en trackpad: de nieuwste versie van iPadOS (13.4) heeft ondersteuning voor aanwijsapparaten toegevoegd nadat er al een tijdje geruchten waren. Voorheen begraven in de systeemvoorkeuren van Toegankelijkheid, staat de mogelijkheid om een muis of trackpad te gebruiken nu centraal, en een groot deel van dit nieuwe randapparaat. De nieuwe ondersteuning is beschikbaar op iPad Pro, iPad Air 2 en nieuwer, iPad 5e generatie en nieuwer, en iPad mini 4 en nieuwere modellen.

Hoe het werkt: het nieuwe Magic Keyboard, net als de huidige Smart Keyboard Folio, wordt met magneten aan je iPad Pro bevestigd, maar nu kan het uitkragen om erboven te "zweven" de toetsenbord/trackpad-combo zelf, met een kijkhoek van 130 graden en verlichte toetsen (eindelijk). Er zal ook USB-C pass-through opladen zijn, waardoor de oplaadpoort van uw iPad indien nodig open blijft voor andere accessoires.

Image
Image

Prijzen: Het nieuwe randapparaat kost $ 299 voor de 11-inch iPad Pro-versie en $ 349 voor de grotere 12,9-inch iPad Pro. Als je een toetsenbordbehuizing zonder trackpad wilt, kun je nog steeds een bijgewerkte Smart Keyboard Folio voor je iPad Pro kopen voor respectievelijk $ 179 en $ 199 voor de 11-inch of 12,9-inch Pro-modellen.

Bottom line: De nieuwe trackpad- en muisondersteuning voor iPad Pro brengt de magische apparaten van Apple in een nieuw tijdperk van meer computerachtige interacties, wat het bedrijf zou kunnen helpen om behoorlijk wat te verkopen. nog een paar onderweg.

Aanbevolen: