Een Magic Keyboard verbinden met uw iPad of iPad Pro

Inhoudsopgave:

Een Magic Keyboard verbinden met uw iPad of iPad Pro
Een Magic Keyboard verbinden met uw iPad of iPad Pro
Anonim

Wat te weten

  • De Touch ID-functie werkt niet met iPads, alleen met M1-Macs.
  • Je kunt een Magic Keyboard met Touch ID aansluiten op elke iPad of iPad Pro.
  • Verbinding maken: schakel het toetsenbord in en open vervolgens Instellingen > Bluetooth > Magic Keyboard.

Dit artikel legt uit hoe je het Magic Keyboard met Touch ID aansluit op een iPad of iPad Pro.

Dit artikel gaat over het Magic Keyboard met Touch ID dat voor het eerst beschikbaar was met de M1 iMac en ook apart verkrijgbaar is. Het Magic Keyboard voor iPad, een toetsenbordbehuizing die is ontworpen voor gebruik met iPad Air en iPad Pro, is een ander apparaat.

Hoe sluit ik mijn Magic Keyboard aan op een iPad?

Het Magic Keyboard met Touch ID is een update van het originele Magic Keyboard dat vrij gelijkaardig is aan het origineel, behalve dat het een Touch ID-knop heeft. Dit toetsenbord werd oorspronkelijk geleverd met de eerste M1 iMac, maar het is volledig compatibel met alle M1 Macs en kan ook worden aangesloten op je iPad, iPad Air of iPad Pro.

Hoewel het Magic Keyboard met Touch ID compatibel is met iPads, werkt de Touch ID-functie alleen met M1-Macs. Deze - functie werkt met geen enkele iPad, inclusief de M1 iPad Pro. Het toetsenbord zelf maakt verbinding en werkt in andere opzichten, maar het is niet compatibel met de Touch ID-functie op iPads en voegt de Touch ID-functie niet toe aan de M1 iPad Pro die geen ingebouwde vingerafdruksensor heeft.

Zo sluit je een Magic Keyboard met Touch ID aan op een iPad:

  1. Schakel je Magic Keyboard in door de aan/uit-schakelaar. om te draaien

    Image
    Image
  2. Open Instellingen op uw iPad en tik op Bluetooth.

    Image
    Image
  3. Tik op Magisch toetsenbord in het gedeelte ANDERE APPARATEN.

    Image
    Image

    Als Bluetooth is uitgeschakeld, tik je op de schakelaar en wacht je tot je iPad het toetsenbord ontdekt.

  4. Wanneer het Magic Keyboard naar de MY DEVICES sectie gaat, is het klaar voor gebruik.

    Image
    Image

Een Magic Keyboard loskoppelen van een iPad

Je kunt je Magic Keyboard met meerdere apparaten gebruiken door elke keer dat je wilt overschakelen handmatig te koppelen, of door eerst te koppelen met je iPad en het vervolgens met een Lightning-kabel op je Mac aan te sluiten. Het maakt automatisch verbinding met uw Mac en u kunt vervolgens de kabel loskoppelen. Als u Bluetooth op uw iPad uitschakelt, kunt u mogelijke conflicten vermijden door deze truc te gebruiken om een Magic-toetsenbord met meerdere apparaten te gebruiken zonder elke keer handmatig te koppelen.

Om Bluetooth uit te schakelen, volgt u stap 2-3 uit het vorige gedeelte en tikt u op de Bluetooth-schakelaar. Hiermee wordt Bluetooth tijdelijk uitgeschakeld en wordt het toetsenbord losgekoppeld. Wanneer u Bluetooth later weer inschakelt, maken het toetsenbord en andere Bluetooth-apparaten automatisch verbinding.

Als je een meer permanente ontkoppeling wilt, kun je de iPad je toetsenbord laten vergeten. Het toetsenbord maakt geen verbinding meer met uw iPad en u moet het opnieuw verbinden met behulp van het proces dat in de vorige sectie is beschreven als u het toetsenbord en de iPad in de toekomst weer samen wilt gebruiken.

Hier leest u hoe u een Magic Keyboard loskoppelt van een iPad:

  1. Open Instellingen en tik op Bluetooth.

    Image
    Image
  2. Tik op het info (i) pictogram dat zich rechts van het Magic Keyboard-item in het gedeelte MIJN APPARATEN bevindt.

    Image
    Image
  3. Tik op Vergeet dit apparaat.

    Image
    Image

    Als u Disconnect selecteert, wordt de verbinding met het toetsenbord slechts tijdelijk verbroken. Het zal later automatisch opnieuw verbinding maken.

  4. Tik op Apparaat vergeten.

    Image
    Image
  5. Wanneer je Magic Keyboard verschijnt in de OVERIGE APPARATEN sectie, is het niet langer gekoppeld aan je iPad. Om ze in de toekomst samen te gebruiken, herha alt u het hierboven beschreven verbindingsproces.

    Image
    Image

Waarom werkt de Magic Keyboard Touch ID-functie niet met iPads?

De Touch ID-functie van het Magic Keyboard is alleen ontworpen om te werken met M1-Macs. Dat betekent dat je hem kunt gebruiken met een M1 iMac, Mac mini of Macbook Air en de vingerafdruksensor kunt gebruiken om in te loggen, dingen te betalen via Apple Pay en andere gerelateerde functies.

Als het toetsenbord is aangesloten op een ander apparaat, is de Touch ID-knop niet ingeschakeld. Dat betekent dat het geen invoer kan geven voor de Touch ID-functie op een iPad met een ingebouwde vingerafdruksensor, en het voegt geen Touch ID toe aan de M1 iPad Pro die helemaal geen vingerafdruksensor heeft.

Hoewel de M1 iPad Pro Touch ID niet ondersteunt, zelfs als het Magic Keyboard is aangesloten, bevat de iPad Pro de snellere en veiligere Face ID.

FAQ

    Waarom kan ik mijn Magic Keyboard niet koppelen aan mijn iPad?

    Als je het toetsenbord met een ander apparaat instelt, moet je eerst het Magic Keyboard ontkoppelen om het met je iPad te kunnen koppelen. Als het probleem connectiviteit is, andere oplossingen voor Bluetooth-problemen met de iPad, waaronder ervoor zorgen dat Bluetooth is ingeschakeld en beide apparaten opnieuw worden opgestart. Controleer ook of uw iPad up-to-date is met de nieuwste software van Settings > General > Software Update

    Hoe sluit ik een Magic Keyboard aan op een Mac?

    Om een Magic Keyboard op een Mac aan te sluiten, sluit u eerst het toetsenbord aan op uw MacBook Pro, Mac Mini of MacBook Air met de meegeleverde USB-naar-Lightning-kabel en schakelt u het toetsenbord in. Schakel vervolgens Bluetooth op uw Mac in via het Bluetooth-pictogram in de menubalk of Systeemvoorkeuren > Bluetooth Wanneer de twee apparaten zijn gekoppeld, ziet u de Magic Toetsenbord in het Bluetooth-voorkeurenvenster.

Aanbevolen: