De 9 beste iPad Pro-toetsenborden van 2022

Inhoudsopgave:

De 9 beste iPad Pro-toetsenborden van 2022
De 9 beste iPad Pro-toetsenborden van 2022
Anonim

De beste iPad Pro-toetsenborden moeten solide bescherming voor uw iPad, gebruiksgemak en veelzijdigheid bieden, terwijl ze voor een redelijke prijs binnenkomen en een geweldige typervaring bieden. Een apparaat als de iPad Pro is veel voor veel mensen, dus uw specifieke behoeften zullen bepalen welk soort toetsenbord het beste voor u werkt, maar zoals u kunt zien aan onze selecties, zijn er veel geweldige opties om uit te kiezen.

Een ding dat zeker is, is dat als je serieus typt op je iPad Pro, het schermtoetsenbord het gewoon niet zal redden, en je zult zeker met een hardware willen gaan toetsenbord van een soort. Hoewel de meeste iPad Pro-toetsenborden worden geleverd met bijgevoegde hoesjes die zijn ontworpen om een bepaald niveau van bescherming voor uw iPad te bieden, richten andere zich meer op het toetsenbord en de typervaring, zodat u andere manieren kunt vinden om uw iPad te beschermen.

De beste iPad Pro-toetsenborden zijn geweldige opties voor iedereen die serieus moet typen op zijn iPad, of dat nu thuis, op kantoor of onderweg is.

Beste algemeen: Logitech Slim Folio Pro

Image
Image

Hoewel het vinden van de beste iPad Pro-toetsenbordbehuizing lastig kan zijn, denken we dat de ideale een balans moet vinden tussen solide bescherming, gebruiksgemak, veelzijdigheid, prijs en een geweldige typervaring. Logitech's Slim Folio Pro controleert al deze vakjes vrij goed, maar dat is niet verwonderlijk gezien het feit dat Logitech dit al doet sinds de iPad 2.

Logitech heeft tientallen jaren ervaring in het maken van toetsenborden, dus ook hier kun je rekenen op een geweldige typervaring. Logitech's solide toetsenbordontwerp met schaarschakelaar biedt toetsen die mooi en responsief zijn, zodat u urenlang comfortabel kunt typen zonder vermoeid te raken. Het koppelt met je iPad Pro als een standaard Bluetooth-toetsenbord en heeft een magnetisch dock dat het rechtop houdt en ook dienst doet als aan / uit-schakelaar. Dit verlengt automatisch de levensduur van de batterij wanneer deze niet in gebruik is, dus er is geen gedoe met een aan/uit-knop.

De Slim Folio Pro is ook een van de meest veelzijdige toetsenbordbehuizingen die we hebben gebruikt, waardoor je met minimale moeite kunt wisselen tussen typen, tekenen, schetsen en lezen. Het doordachte ruimtebesparende ontwerp maakt het een geweldige keuze voor gebruik onderweg, aangezien de voorklep kan worden teruggevouwen om de standaard te vormen, waardoor de voetafdruk wordt geminimaliseerd, zodat hij comfortabel op uw schoot zit tijdens het typen.

U kunt het toetsenbord echter net zo gemakkelijk om en achter uw iPad vouwen om het plat op een bureau te plaatsen of in uw hand te houden om te lezen of op internet te surfen. Naast een volledige verzameling iPad-specifieke sneltoetsen, houdt de magnetische vergrendeling die de case gesloten houdt je Apple Pencil ook in de juiste positie voor magnetisch opladen, zodat je stylus altijd is ingeschakeld en klaar voor gebruik.

Type: Membraan | Connectiviteit: Bluetooth | RGB: Nee | Tenkeys: Nee | Palmrust: Nee | Mediabediening: Ja

Beste budget: Logitech K380 Bluetooth-toetsenbord voor meerdere apparaten

Image
Image

Hoewel Logitech's K380 geen iPad-specifiek toetsenbord is, maken zijn portemonnee-vriendelijke prijs en compatibiliteit met meerdere apparaten het een geweldige budgetkeuze voor iedereen die een betaalbaar maar veelzijdig toetsenbord wil. Met de mogelijkheid om te schakelen tussen maximaal drie verschillende apparaten, kun je hem niet alleen gebruiken met je iPad Pro, maar ook met je Mac of Windows-pc, een iPhone of Android-smartphone of gameconsole - eigenlijk alles dat een Bluetooth-toetsenbord.

Dat gezegd hebbende, heeft Logitech een paar hoeken moeten bezuinigen om een toetsenbord voor deze prijs te produceren. Het mist bijvoorbeeld de oplaadbare batterij die te vinden is op de meeste duurdere draadloze toetsenborden, hoewel Logitech belooft dat het meegeleverde paar AAA-alkalinebatterijen tot twee jaar meegaat voordat ze moeten worden vervangen. De moderne ronde toetsen leunen meer op vorm dan op functie, wat even wennen kan zijn, vooral in combinatie met de relatief smalle toonhoogte.

De compatibiliteit met meerdere apparaten heeft ook een keerzijde. Omdat Logitech geen aannames wil doen over waarmee je de K380 gaat gebruiken, hebben veel van de toetsen meerdere labels om hun verschillende functies op iOS, Android, macOS en Windows weer te geven, waardoor het er een beetje rommelig uitziet en mogelijk verwarrend.

Het is ook een op zichzelf staand toetsenbord dat niet rechtstreeks op je iPad kan worden aangesloten, dus hoewel het prima is als je van plan bent om je te vestigen en wat te schrijven in een coffeeshop, is het minder dan ideaal om onderweg te gebruiken.

Type: Membraan | Connectiviteit: Bluetooth | RGB: Nee | Tenkeys: Nee | Palmrust: Nee | Mediabediening: Ja

Beste bescherming: ZAGG Rugged Book Go

Image
Image

Hoewel de meeste iPad-toetsenbordhoesjes basisbescherming bieden tegen slijtage en krassen, is dat soms niet genoeg als je de hele tijd onderweg bent met je iPad op sleeptouw. Dat is waar Zagg's Rugged Book Go om de hoek komt kijken. Zoals je aan de naam kunt zien, is dit een hoesje dat is ontworpen om tegen een stootje te kunnen, en het is eigenlijk geschikt voor bescherming tegen vallen van 1,8 meter.

Met dit beschermingsniveau zal het je misschien verbazen dat het een verrassend lichtgewicht behuizing is, met een goed ontworpen toetsenbord dat op de tweede plaats komt na dat van Logitech - en het is een zeer goede tweede. De toetsen zijn volledig in laptopstijl met mooie tactiele feedback, dus lange typesessies zijn geen probleem. Het is niet alleen verlicht, maar u kunt ook uit zeven verschillende kleuren achtergrondverlichting kiezen. Er is ook een veilige sleuf om de Apple Pencil op zijn plaats te houden tegen de magnetische oplaadpoort, dus hij is altijd klaar voor gebruik wanneer je hem nodig hebt.

Het toetsenbord is ook afneembaar, zodat u uw iPad Pro niet alleen in een meer traditioneel tabletformaat kunt gebruiken, maar omdat de standaard op de hoes zit en niet het toetsenbord, kunt u het toetsenbord ook kortstondig gebruiken afstand van de iPad als je wilt. Je kunt het toetsenbord ook koppelen met een tweede apparaat, waardoor het ook dubbel dienst kan doen als iPhone- of computertoetsenbord.

Type: Membraan | Connectiviteit: Bluetooth | RGB: Nee | Tenkeys: Nee | Palmrust: Ja | Mediabediening: Ja

Beste laptopervaring: Apple Magic Keyboard voor iPad Pro en iPad Air

Image
Image

Apple's nieuwe Magic Keyboard voor de iPad Pro is ontworpen voor diegenen die van hun iPad Pro een serieuze productiviteitstool willen maken. Hoewel het niet zo leuk en grillig is als sommige van de andere opties op onze lijst, is het vanaf de grond opgebouwd om een pro-typervaring te bieden en tegelijkertijd te profiteren van alle nieuwste functies die iPadOS te bieden heeft.

Het ontwerp van het Magic Keyboard verschilt nogal van Apple's Smart Keyboard-folio en de meeste andere iPad Pro-toetsenborden. Sterke scharnieren en magneten houden de iPad Pro boven het typegebied en laten hem ook gemakkelijk verwijderen als je hem wilt oppakken om hem als tablet te gebruiken.

Het is ook de Smart Connector van Apple om verbinding te maken met je iPad Pro in plaats van Bluetooth, dus je hoeft je nooit zorgen te maken over het koppelen of opladen. Hoewel het Magic Keyboard een USB-C-connector heeft, is het er alleen om je iPad Pro op te laden, zodat je de belangrijkste USB-C-poort vrij kunt houden voor andere accessoires.

Naast het ontwerp biedt het Magic Keyboard echter iets dat maar weinig andere iPad Pro-toetsenborden op dit moment bieden: een trackpad. Apple heeft altijd consequent geweldige trackpads gemaakt en heeft die expertise toegepast op het nieuwe iPad Pro-toetsenbord, dat niet alleen responsief en goed ontworpen is, maar ook het gebruikelijke scala aan multi-touch-bewegingen ondersteunt, van vegen met twee en drie vingers tot knijpen om te zoomen. Apple heeft ook eindelijk recht gedaan aan een eersteklas iPad Pro-toetsenbord met helder verlichte toetsen die zich automatisch aanpassen aan het omgevingslicht, plus een geweldige typervaring die verrassend dicht bij het gebruik van een MacBook ligt.

Type: Membraan | Connectiviteit: Slimme connector | RGB: Nee | Tenkeys: Nee | Palmrust: Ja | Mediabediening: Ja

Beste ontwerp: Brydge Pro+ draadloos toetsenbord met trackpad

Image
Image

Brydge is een andere veteraan op het gebied van iPad-toetsenborden, en het staat al lang bekend om een compleet andere benadering van de iPad, met de nadruk op het maken van een geweldig toetsenbord met een meer MacBook-achtige esthetiek. Het is verre van de meest beschermende oplossing die je zult vinden - in feite zouden we het nauwelijks beschermend noemen - maar het is absoluut een van de meest stijlvolle industriële ontwerpen die er zijn.

Met een solide aluminium constructie is de Brydge Pro+ het meest duurzame iPad-toetsenbord dat er is, en de gelijkenis met het MacBook-ontwerp houdt daar niet op. Het voelt bijna precies als typen op een laptop, met responsieve toetsen die precies de juiste hoeveelheid voelbare feedback hebben, en het bevat een ruim bemeten multi-touch trackpad om de MacBook-achtige gebruikerservaring af te ronden.

Het aluminium ontwerp geeft het ook een mooi gewicht dat de iPad Pro en het toetsenbord veilig op hun plaats houdt terwijl je typt zonder dat er een standaard aan de achterkant nodig is om de iPad te ondersteunen. Dit betekent ook dat het een van de beste toetsenborden is om op schoot te typen, omdat het de oppervlakte die nodig is om het rechtop te laten staan, minimaliseert.

De iPad Pro past in twee scharnieren op het toetsenbord, waardoor een clamshell-ontwerp in laptopstijl ontstaat dat in elke hoek kan worden aangepast, inclusief een tabletmodus waarbij het toetsenbord achter de iPad blijft zitten en gemakkelijk kan worden verwijderd voor die keren dat u uw iPad Pro misschien wilt gebruiken zonder de last van een hoesje. Terwijl eerdere Brydge-toetsenborden de achterkant van de iPad bloot lieten, bevatten de nieuwe iPad Pro-versies ook een magnetische klikcover om de achterkant van je iPad te beschermen tegen krassen.

Type: Membraan | Connectiviteit: Bluetooth | RGB: Nee | Tenkeys: Nee | Palmrust: Ja | Mediabediening: Ja

"Brydge is mijn favoriet voor tablettoetsenborden. Ze zijn zo geweldig; ze staan in de top drie van toetsenborden die ik ooit heb gebruikt. Zo goed zijn ze." - Adam Doud, technisch schrijver

Beste lichtgewicht: Apple Smart Keyboard Folio voor iPad Pro 12,9-inch

Image
Image

Apple's Smart Connector is altijd een van de meest onderbenutte functies van de iPad Pro geweest: een intelligente dockingconnector die oorspronkelijk aan de rand van de iPad werd gevonden om accessoires zoals toetsenborden en oplaaddocks aan te sluiten. Helaas hebben slechts twee bedrijven - Apple en Logitech - ooit iets gedaan met de originele Smart Connector, en toen nam Apple in 2018 de nogal ondoorgrondelijke beslissing om deze van de rand van de iPad Pro naar de achterkant te verplaatsen.

Op dat moment gooide zelfs Logitech zijn armen in de nederlaag en schakelde gewoon over op Bluetooth-toetsenborden, maar Apple bleef doorgaan en bracht een nieuwe Smart Keyboard Folio uit die een fysieke verbinding met de Smart Connector biedt door ook een klep toe te voegen die ook dienst doet als bescherming voor de achterkant van de iPad.

Hoewel de meeste iPad Bluetooth-toetsenborden een lange batterijduur bieden, is er nog steeds iets te zeggen voor een toetsenbord dat niet hoeft te worden opgeladen of gekoppeld aan de iPad-Apple's Smart Keyboard Folio is letterlijk "plug and play".

Het ha alt zijn kracht uit de iPad Pro zelf en je hoeft niets anders te doen dan hem aan te sluiten. Het is een vrij minimalistisch toetsenbordontwerp dat niet veel bescherming biedt, maar aangezien Apple zich geen zorgen hoeft te maken over batterijen of Bluetooth-radio's, het is in staat om het toetsenbord dunner te maken dan de meeste, en het is dun genoeg om te worden gebruikt als een standaard beschermhoes zonder het grootste deel van de meeste andere iPad-toetsenborden.

Type: Membraan | Connectiviteit: Slimme connector | RGB: Nee | Tenkeys: Nee | Palmrust: Nee | Mediabediening: Nee

Beste voor Apple Pencil: ZAGG Slim Book Go

Image
Image

Hoewel veel iPad Pro-toetsenbordhoesjes een plek bieden om je Apple Pencil te bewaren, doen ze het niet allemaal met zoveel veelzijdigheid als Zagg's Slim Book Go. De gebruikelijke aanpak is om een lus of houder aan de buitenkant van de hoes toe te voegen, en hoewel dat geweldig is om de nieuwe tweede generatie Apple Pencil op te laden, is het niet de best beschermde plek als je je iPad bij je draagt.

De Slim Book Go daarentegen biedt drie verschillende plaatsen om je Apple Pencil op te bergen: de standaardplek bovenop de iPad Pro om op te laden, een opbergvak aan de onderkant van de hoes en zelfs een houder aan de bovenkant van het toetsenbord om het neer te zetten als je schakelt tussen typen en schetsen. Hoewel de opbergsleuf de hoes iets breder maakt dan de meeste, is de Apple Pencil een duur accessoire en we denken dat dit de veiligste manier is om je Apple Pencil onderweg mee te nemen.

De hoes en het toetsenbord hebben ook een lichtgewicht, draagbaar ontwerp, hoewel het ondanks de naam niet de dunste hoes is die we hebben gezien, alleen de dunste die Zagg biedt. Maar het biedt wel mooie toetsen in laptopstijl voor een comfortabele typervaring, zelfs voor lange schrijfsessies, en het bevat dezelfde zevenkleurige achtergrondverlichting en koppeling met meerdere apparaten als de andere toetsenborden van Zagg. Bovendien is hij afneembaar, zodat je het toetsenbord met je iPhone kunt gebruiken of je iPad niet gehinderd door het toetsenbord.

Type: Membraan | Connectiviteit: Bluetooth | RGB: Nee | Tenkeys: Nee | Palmrust: Ja | Mediabediening: Ja

Beste zelfstandige toetsenbord: Apple Magic Keyboard 2

Image
Image

Als je een geweldig toetsenbord voor je iPad belangrijker vindt dan draagbaarheid, dan is Apple's Magic Keyboard 2 net zo krachtig voor iPad-gebruikers als voor Mac-gebruikers. Immers, hoewel toetsenborden die zijn ontworpen voor de iPad behoorlijk goed zijn geworden, sluiten de meeste nog steeds compromissen waardoor ze een tandje lager blijven dan op zichzelf staande toetsenborden. Aangezien de iPad elk Bluetooth-toetsenbord ondersteunt, betekent dit echter dat u zich niet hoeft te beperken tot de toetsenborden die speciaal voor de iPad zijn gemaakt.

In theorie betekent dit dat je elk Bluetooth-toetsenbord kunt gebruiken met je iPad Pro, maar Apple's Magic Keyboard heeft het voordeel dat alle speciale functietoetsen rechtstreeks worden toegewezen aan iPad-functies zoals helderheid, media afspelen en volumeregeling.

Het is ook de moeite waard om toe te voegen dat een echt toetsenbord je een ESC-toets geeft - iets dat handig is in veel iOS-apps, maar wordt weggelaten op veel iPad-toetsenborden vanwege de noodzaak om meer gespecialiseerde functietoetsen in een kleinere ruimte te passen.

Het nadeel van het Magic Keyboard 2 is dat het niet is ontworpen om met je iPad mee te reizen, maar er zijn ook verschillende iPad-hoesjes beschikbaar die zijn ontworpen om met het Magic Keyboard 2 te werken. berg het toetsenbord op en werk als iPad-standaards in plaats van iPad-hoesjes, dus hoewel ze een mooie oplossing zijn voor gebruik in huis of op kantoor, wil je waarschijnlijk nog steeds op zoek naar een iPad-toetsenbordhoes als je van plan bent om je tablet te gebruiken op de weg.

Type: Membraan | Connectiviteit: Bluetooth | RGB: Nee | Tenkeys: Nee | Palmrust: Nee | Mediabediening: Ja

Beste RGB: Phixnozar iPad Pro 12.9-hoes met toetsenbord

Image
Image

Als je op zoek bent naar een toetsenbord met een beetje meer flair dan de gebruikelijke verdachten, dan onderscheidt de Phixnozar iPad Pro-hoes zich echt van de rest, dankzij de RGB-verlichting. Het is meer dan alleen de typische achtergrondverlichting, het heeft een cirkelvormige, ademende regenboog die op betoverende wijze over de toetsen golft. Je kunt natuurlijk ook normale stabiele achtergrondverlichting kiezen en de helderheid en snelheid van de RGB-effecten aanpassen.

Dit toetsenbord is echter meer dan alleen coole verlichting, want het is ook verpakt in een trackpad voor iPadOS-muisinvoer en zelfs een plek om je Apple Pencil op te bergen die het uitgelijnd houdt met het magnetische oplaaddock, zodat het altijd klaar voor gebruik.

Het biedt ook een mooi clamshell-ontwerp dat zowel het toetsenbord verhoogt voor een comfortabelere typervaring, terwijl je het gemakkelijk kunt aanpassen voor een optimale kijkhoek. Het nadeel is dat al deze eersteklas RGB-achtergrondverlichting u de levensduur van de batterij zal kosten, waardoor deze wordt teruggebracht tot ongeveer 2,5 uur actief gebruik met de verlichting aan, wat ver verwijderd is van de weken of maanden die bij veel andere Bluetooth horen. toetsenborden.

Type: Membraan | Connectiviteit: Bluetooth | RGB: Ja | Tenkeys: Nee | Palmrust: Ja | Mediabediening: Ja

Logitech's Slim Folio Pro (bekijk bij Amazon) biedt de beste combinatie van een kwaliteitstoetsenbord en een beschermhoes, maar als u uw iPad Pro voor serieus werk wilt gebruiken, is Apple's Magic Keyboard voor iPad Pro (bekijk bij Amazon) kan gemakkelijk de hogere toegangsprijs waard zijn.

Over onze vertrouwde experts

Jesse Hollington is een techjournalist met meer dan tien jaar ervaring en expertise op het gebied van alles wat met Apple te maken heeft. Jesse was eerder de hoofdredacteur van iLounge en heeft voor vele andere publicaties geschreven, evenals boeken over de iPod en iTunes.

Adam Doud schrijft al bijna tien jaar in deze branche en beschouwt zichzelf als een soort keyboardsommelier. Hij heeft sterke gevoelens over toetsenborden, en als schrijver zou hij dat ook moeten doen.

FAQ

    Wat is keyboard pitch en travel?

    Toetsenbord pitch en travel geven de afstand aan tussen de middelpunten van de toetsen en de afstand waarop u ze indrukt. Dit zijn geheel subjectieve voorwaarden. Sommige mensen houden van toetsenborden die compact zijn, anderen geven de voorkeur aan een meer gespreide lay-out. Sommigen geven de voorkeur aan kort reizen, anderen geven de voorkeur aan lang indrukken. Het zou een goed idee zijn om een toetsenbord te vinden dat je echt leuk vindt en de afstand tussen de middelpunten van de toetsen (pitch) en de reis te meten, en dan iets soortgelijks te vinden.

    Heeft u een toetsenbord nodig?

    De iPad Pro heeft een ingebouwd softwaretoetsenbord dat behoorlijk functioneel is, maar het soort tactiele feedback mist dat normaal gesproken nodig is voor efficiënt typen. Bovendien moet je het scherm relatief vlak houden om erop te typen, wat niet ideaal is als je wilt zien wat je aan het maken bent. Een apart toetsenbord verhelpt al deze problemen.

    Kan een iPad Pro met een toetsenbord uw computer vervangen?

    Tot op zekere hoogte wel. Een iPad Pro met een toetsenbord is een zeer vergelijkbare ervaring als een "computer" of laptop.iPadOS (het besturingssysteem) is absoluut anders dan Windows of macOS, maar qua functionaliteit en het maken van inhoud is een iPad Pro en een toetsenbord inderdaad een geweldige combinatie.

Waar u op moet letten bij een iPad Pro-toetsenbord

iPad-grootte en generatie

Als je een toetsenbord voor je iPad Pro koopt, moet je rekening houden met de grootte en de generatie van het toetsenbord. De meeste toetsenborden hebben bijlagen die op maat zijn ontworpen voor elke maat en generatie, en een mismatch werkt gewoon niet. Zorg ervoor dat u het modelnummer van uw iPad Pro weet en het modelnummer waarvoor het toetsenbord is ontworpen.

Typervaring

Laten we eerlijk zijn, als je investeert in een iPad Pro-toetsenbord, doe je het omdat het schermtoetsenbord het gewoon niet snijdt, dus je moet ervoor zorgen dat het toetsenbord dat je pick is gemakkelijk om op te typen. Hoewel het misschien niet zo veel uitmaakt als je van plan bent om af en toe een e-mail te sturen, als je van plan bent om langwerpig te schrijven, moet je kijken naar bedrijven met een bewezen staat van dienst in het ontwerpen van geweldige toetsenborden.

Trackpad

Een trackpad is niet nodig voor de goede werking van een iPad, maar iPadOS heeft onlangs muisondersteuning voor iPad geïntroduceerd, waardoor je nog dichter bij een laptopervaring komt. De precisie van een trackpad/muis kan voor sommigen erg belangrijk zijn, dus een trackpad is een goede zaak om naar te zoeken.

Aanbevolen: