De 8 beste iPad Pro-apps van 2022

Inhoudsopgave:

De 8 beste iPad Pro-apps van 2022
De 8 beste iPad Pro-apps van 2022
Anonim

Je iPad Pro heeft een geweldig scherm en uitstekend geluid, allemaal verpakt in een snelle, draagbare tablet. Maar u kunt uw apparaat ook gebruiken om lange documenten te schrijven, schetsen te maken, uw handschrift om te zetten in tekst, of gewoon te ontspannen en een tijdschrift te lezen of een spelletje te spelen. Voeg je creativiteit, een Apple Pencil en deze 10 apps toe om het meeste uit je iPad Pro te halen.

Linea Sketch: maak prachtige tekeningen

Met de Linea Sketch-app kun je op verschillende lagen tekenen.

Screenshot

Wat we leuk vinden

Een meer capabele tekenapp dan de gratis Apple Notes-app.

Wat we niet leuk vinden

Minder geschikt dan professionele tekenapps, zoals Procreate of Affinity Design.

Linea Sketch (gratis bij in-app-aankopen) biedt een schets-app die ook tekenlagen ondersteunt: wanneer u op een laag tekent, kunt u de laag later voor of achter andere tekenlagen verplaatsen. De app bevat verschillende pennen, kleurenpaletten en achtergrondstructuren. U kunt ook een transformatietool gebruiken om delen van uw tekening te knippen, kopiëren en plakken.

MyScript Nebo: converteer uw handschrift naar tekst

MyScript Nebo converteert handschrift naar tekst terwijl u schrijft.

Screenshot

Wat we leuk vinden

  • Hoewel veel apps tekens in afbeeldingen herkennen wanneer u zoekt, zet MyScript Nebo tekens om in tekst terwijl u schrijft.

Wat we niet leuk vinden

Je moet onthouden hoe je netjes en duidelijk schrijft om het schrijven te herkennen.

Je hebt een Apple Pencil nodig om MyScript Nebo te gebruiken, dat je handgeschreven woorden en zinnen omzet in tekst. Als je een fout maakt, krabbel dan over een letter of woord om het te wissen, en schrijf dan je gecorrigeerde tekst. MyScript Nebo (gratis bij in-app aankopen) ondersteunt ook getekende diagrammen.

PCalc: voeg een rekenmachine toe aan uw iPad

Image
Image
PCalc brengt een aanpasbare rekenmachine naar je iPad Pro.

Screenshot

Wat we leuk vinden

Veel opties die u kunt configureren.

Wat we niet leuk vinden

PCalc is misschien meer rekenmachine dan veel mensen nodig hebben.

PCalc ($ 9,99) levert een van de krachtigste en meest flexibele rekenmachines voor je iPad Pro. U kunt ervoor kiezen om een tickertape van uw berekeningen te zien, verschillende modi (engineering, wetenschappelijke, boekhouding) in te stellen of RPN (omgekeerde Poolse notatie) te gebruiken. Het is ook de enige rekenmachine die we kennen met een verborgen augmented reality-modus: Tik op help (rechtsboven) > Over PCalc > en tik vervolgens op de groot “42” icoon dat verschijnt.

PDF Viewer - Annotatie-expert: documenten annoteren en bewerken

Bewerk, markeer en onderteken PDF-documenten met PDF Viewer Pro.

Screenshot

Wat we leuk vinden

Extreem capabele PDF-viewer en editor die goed werkt met de Apple Pencil.

Wat we niet leuk vinden

Hoewel we graag aantekeningen maken over documenten, zijn we er vrij zeker van dat niemand het echt leuk vindt om formulieren in te vullen.

PDF Viewer - Annotation Expert, die gratis beschikbaar is, maakt het gemakkelijk om PDF-documenten te bewerken: typ tekst, markeer belangrijke delen van een pagina en krabbel notities - of onderteken uw handtekening - met de Apple Pencil. Een optionele jaarlijkse abonnementsupgrade (gratis bij in-app-aankopen) voegt de mogelijkheid toe om afbeeldingen te annoteren, meerdere documenten te combineren in één PDF en uw PDF's met een wachtwoord te beveiligen.

LumaFusion: video bewerken als een professional

Image
Image
Bewerken met de professionele app voor videobewerking LumaFusion.

Screenshot

Wat we leuk vinden

Lumafusion levert een videobewerkingsapp van professionele kwaliteit.

Wat we niet leuk vinden

De vele krachtige functies hebben wat tijd nodig om te leren.

Met LumaFusion ($ 29,99 met in-app-aankopen), kun je video's van hoge kwaliteit bewerken met 3 videotracks en 3 extra audiotracks. Dat betekent dat je video's naast elkaar of beeld-in-beeld-in-beeld kunt weergeven. En natuurlijk kunt u uw segmenten overal in uw video bijsnijden, vergroten of verkleinen en positioneren. LumaFusion ondersteunt ook Chroma key, dus je kunt video opnemen tegen een groene of blauwe achtergrond en de achtergrond vervangen door andere video's of een afbeelding naar keuze.

Ulysses: Lange documenten schrijven

Image
Image
Gebruik Ulysses om lange documenten in platte tekst te schrijven en te bewerken.

Screenshot

Wat we leuk vinden

Een zeer capabele, op tekst gerichte schrijftool.

Wat we niet leuk vinden

Abonnementsprijzen ($40 per jaar of $5 per maand) voor een teksteditor zijn niet voor iedereen weggelegd.

Als je schrijft, kijk dan eens naar de Ulysses-app (gratis proefversie/abonnement) - vooral als je een lang document met veel secties moet schrijven. U kunt doelen voor het aantal woorden instellen voor elk segment of voor het hele stuk. Ulysses ondersteunt Markdown, een manier om opmaak voor het web te markeren. U kunt uw werk ook vanuit Ulysses op WordPress of Medium publiceren.

Jump Desktop: maak verbinding met uw desktop-apps

Jump Desktop verbindt je met een externe computer vanaf je iPad.

Screenshot

Wat we leuk vinden

Je hebt toegang tot traditionele Windows- of macOS-systemen vanaf een iPad Pro.

Wat we niet leuk vinden

Jump Desktop op de iPad werkt alleen met twee Bluetooth-muismodellen.

Veel mensen die de iPad Pro gebruiken, gebruiken ook apparaten met Windows of macOS. Met een beetje configuratie kun je met Jump Desktop ($ 7,99) verbinding maken met deze apparaten vanaf een iPad Pro om je volledige toegang tot je desktop-apps te geven. Je kunt zelfs een muis kopen die werkt met Jump Desktop om een nog traditionelere desktop-achtige ervaring te krijgen.

Sid Meier's Civilization VI: een klassiek strategiespel

Image
Image
Pak je iPad Pro op en speel Civilization VI, een turn-based strategiespel.

Screenshot

Wat we leuk vinden

Het is de volledige desktopklasse-game op een iPad.

Wat we niet leuk vinden

Je beta alt een game-prijs voor de volledige desktopklasse (meestal $ 59,99, hoewel de ontwikkelaar periodiek 50-60% korting aanbiedt).

Dit klassieke, turn-based strategiespel kwam begin 2018 uit voor de iPad en markeerde de eerste keer dat je de volledige versie van Sid Meier's Civilization VI op iOS kon spelen (gratis bij in-app-aankopen). U hoeft niet naar uw muis of toetsenbord te reiken - de game is ontworpen om soepel met uw vingertoppen te werken. Veteraan Civ-spelers zullen het waarderen dat uitbreidingspakketten kunnen worden gekocht om nieuwe dimensies aan het spel toe te voegen.

Aanbevolen: