5 Beste gratis bel-apps voor iPhone en iPad

Inhoudsopgave:

5 Beste gratis bel-apps voor iPhone en iPad
5 Beste gratis bel-apps voor iPhone en iPad
Anonim

Als je een iOS-apparaat hebt, is FaceTime een optie voor het voeren van audio- en videogesprekken, maar je bent beperkt tot het bellen van alleen iOS- of Mac-gebruikers, tenzij je iOS 15 of hoger gebruikt. Als dat zo is, kunt u Android-gebruikers uitnodigen voor FaceTime-gesprekken die u voert door hen een link te sturen. Om gemakkelijker gratis te bellen via internet naar iedereen ter wereld, op elk platform, kun je ook een app voor gratis bellen overwegen.

Met gratis bel-apps kun je je stemplan verminderen of zelfs elimineren. Het enige wat je nodig hebt is wifi om te kunnen bellen. Hier zijn onze keuzes voor de vijf beste gratis bel-apps voor je iOS-apparaat.

Deze apps zijn allemaal beschikbaar voor verschillende platforms, waaronder iOS- en Android-apparaten en webbrowsers.

Skype

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Werkt op bijna elk apparaat.
  • Gesproken berichten, video's en afbeeldingen verzenden.
  • Ondersteunt sms'en en videobellen.
  • Aanmelden is eenvoudig met een bestaand Microsoft-account.

Wat we niet leuk vinden

De vele functies kunnen voor sommigen overweldigend zijn.

Skype is de service die de VoIP-rage begon. De Skype-app biedt gratis lokale en internationale gesprekken naar andere Skype-gebruikers en goedkope abonnementen voor een willekeurig internationaal aantal niet-Skype-gebruikers. Veel apparaten ondersteunen Skype, dat ook HD-videogesprekken kan voeren.

De Skype-app is beschikbaar voor iPhone en iPad. Het werkt ook met Android, Windows 10 Mobile, Kindle Fire HD, Windows, macOS, Linux en meer. Skype is ook toegankelijk vanuit een webbrowser.

WhatsApp Messenger

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Ondersteunt sms'en en videogesprekken.
  • Slaat geen communicatiedetails op zijn server op.
  • Groepchats ondersteunen tot 256 mensen.
  • Deel PDF's, spreadsheets en meer.

Wat we niet leuk vinden

Geen iPad-versie van de app.

WhatsApp is de populairste VoIP-app voor mobiele apparaten. Volgens Facebook, dat eigenaar is van de app, heeft WhatsApp meer dan 1 miljard gebruikers.

WhatsApp's beveiligingsfocus onderscheidt het van andere apps voor internetbellen. Het bedrijf zegt: "Privacy en veiligheid zitten in ons DNA." Omdat end-to-end encryptie is ingeschakeld, zorgt WhatsApp ervoor dat niemand je telefoontjes kan bespioneren.

Naast de iPhone-app is WhatsApp ook beschikbaar voor Android- en Windows Phone-apparaten en voor Windows- en macOS-computers. Spraakberichten, sms'en en bestanden delen werken ook via WhatsApp in een browser.

Google Hangouts

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Eenvoudig en strak ontwerp.
  • Google Voice-integratie voor voicemail.
  • Groepschats kunnen maximaal 150 mensen bevatten.
  • Videogesprekken ondersteunen 10 mensen tegelijk.

Wat we niet leuk vinden

Vereist een Google-account.

De Google Hangouts-app is een goed ontworpen tool met veel functies en een enorme community van actieve gebruikers.

Gebruik deze bel-app om op elk moment verbinding te maken met andere Google Hangouts-gebruikers voor gratis video- en spraakoproepen en koppel je Google Voice-account voor voicemailintegratie. U kunt ook sms-berichten verzenden om foto's, video's, GIF's en meer te delen. Google Hangouts levert ook emoji's en stickers voor zelfexpressie.

Naast iPhone en iPad is deze gratis bel-app ook beschikbaar voor Android-apparaten en internet.

Opmerking

Google Hangouts verving eerdere berichtenproducten van Google, zoals Google Talk, Google+ Messenger en de Hangouts-functie van het inmiddels ter ziele gegane Google+.

Facebook Messenger

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Staat groepsoproepen toe.
  • Ingebouwde emoji's, GIF's en stickers.
  • Chat met Facebook-vrienden buiten de Facebook-app.

Wat we niet leuk vinden

  • Ondersteunt een beperkt aantal apparaten.
  • Vereist een Facebook-account.

Als je een van de miljarden mensen wereldwijd bent die Facebook gebruikt, zul je Messenger leuk vinden. De iOS-app voor bellen gebruikt internet om gratis spraak- en videogesprekken te voeren en kan teksten, afbeeldingen, video's en meer naar je Facebook-vrienden sturen.

Bellen is slechts een tik verwijderd; gebruik namen of telefoonnummers om je vrienden te vinden op de sociale netwerkgigant.

Naast de iOS Messenger-oproep-app voor iPhone en iPad, is de service ook beschikbaar voor Android-apparaten. De Messenger-website ondersteunt ook oproepen.

Viber Messenger

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Markeert duidelijk gratis te bellen contacten.
  • Hiermee kun je videoberichten van 30 seconden verzenden.
  • Sms-chat met maximaal 250 deelnemers.
  • Oproepbescherming met end-to-end encryptie.

Wat we niet leuk vinden

Vereist toegang tot een telefoonnummer om u aan te melden.

Honderden miljoenen mensen wereldwijd gebruiken Viber Messenger. Het is een gratis bel-app die telefoongesprekken, videogesprekken en sms'en ondersteunt.

De app gebruikt je telefoonnummer om je op het netwerk te identificeren en integreert naadloos met je contactenlijst om aan te geven wie je gratis kunt bellen op Viber.

De Viber iOS-oproep-app werkt met iPhones en iPads. De app kan ook worden geïnstalleerd op mobiele Android-apparaten en Windows-, macOS- en Linux-desktopapparaten.

Alle apps die hier worden vermeld, hebben een dataverbinding nodig, dus hoewel wifi gratis is, gebruikt u een bel-app via uw data-abonnement met gegevens. Als je een beperkt data-abonnement hebt, houd dan je verbruik in de gaten en gebruik belapps spaarzaam.

Aanbevolen: