Een Logitech draadloze muis synchroniseren met een andere ontvanger

Inhoudsopgave:

Een Logitech draadloze muis synchroniseren met een andere ontvanger
Een Logitech draadloze muis synchroniseren met een andere ontvanger
Anonim

Wat te weten

  • Een draadloze Logitech-muis die compatibel is met de Logitech Unifying-ontvanger kan verbinding maken met elke Unifying-ontvanger.
  • Je hebt Logitech's Unifying-software nodig om een compatibele draadloze muis te koppelen of te ontkoppelen.
  • Muizen die niet compatibel zijn met de Unifying-ontvanger, maken alleen verbinding met de ontvanger waarmee ze zijn geleverd of met Bluetooth.

Dit artikel bevat instructies voor het synchroniseren van een draadloze Logitech-muis met een andere ontvanger en informatie over het gebruik van Unifying- en Non-Unifying-ontvangers. Er is ook informatie over het loskoppelen van een muis van een draadloze ontvanger.

Een Logitech draadloze muis synchroniseren met een andere ontvanger

Je kunt elke draadloze Logitech-muis die de Unifying-ontvanger ondersteunt, gebruiken met elke Unifying-ontvanger. Een enkele Unifying-ontvanger kan maximaal zes draadloze Logitech-apparaten aansluiten, inclusief muizen en toetsenborden.

De meeste draadloze Logitech-muizen maken verbinding via een USB-dongle, de Logitech Unifying-ontvanger. Uw muis wordt geleverd met een ontvanger, maar u kunt de muis synchroniseren met een andere ontvanger als u deze kwijtraakt.

  1. Download Logitech's Unifying-software. Het is beschikbaar voor Windows 10, 8 en 7, macOS/OS X 10.8 of nieuwer en ChromeOS.
  2. Verwijder elke Logitech Unifying-ontvanger die momenteel op uw pc is aangesloten.
  3. Lanceer de Logitech Unifying-app.
  4. Er verschijnt een welkomstscherm. Tik op Volgende.
  5. Het installatieprogramma vraagt u om een Logitech Unifying-ontvanger op uw computer aan te sluiten. Sluit hem aan op een open USB-poort. Tik op Volgende.

  6. Op het volgende scherm wordt u gevraagd uw draadloze muis uit en vervolgens weer in te schakelen. Doe dit en klik op Volgende.

    Image
    Image

    De Logitech Unifying-ontvanger detecteert tijdens deze stap mogelijk uw draadloze Logitech-muis niet als deze momenteel via Bluetooth met uw computer is verbonden. Koppel het los van Bluetooth om dit probleem op te lossen.

  7. Uw muis zou nu verbonden moeten zijn. In het laatste scherm wordt u gevraagd om te bevestigen dat uw muisaanwijzer werkt. Selecteer het Yes keuzerondje en klik vervolgens op Exit.

Hoe ontkoppel ik mijn Logitech-muis van mijn ontvanger?

Je kunt de Logitech Unifying-software ook gebruiken om apparaten te ontkoppelen. Hier is hoe het te doen.

  1. Start de Logitech Unifying-software.
  2. Klik op Geavanceerd.
  3. Er verschijnt een scherm met een lijst van momenteel verbonden Unifying-apparaten. Klik op het apparaat dat u wilt ontkoppelen en tik vervolgens op Ontkoppelen.

    Image
    Image

FAQ

    Hoe vervang ik de ontvanger voor een draadloze muis?

    Als je de Unifying USB-ontvanger van je draadloze Logitech-muis bent kwijtgeraakt, kun je een vervangende ontvanger kopen op de Logitech-website voor ongeveer $ 15. Als alternatief kunt u een vervanging op Amazon kopen voor ongeveer $ 10.

    Hoe sluit ik een draadloze Logitech-muis aan zonder ontvanger?

    Als uw draadloze Logitech-muis Bluetooth ondersteunt, kunt u deze verbinden via Bluetooth in plaats van een ontvanger. Om dit op een pc met Windows 10 te doen, gaat u naar Instellingen > Apparaten > Bluetooth toevoegen Op uw muis, druk op de Connect-knop; het apparaat zou als een beschikbaar Bluetooth-apparaat op uw scherm moeten verschijnen. Selecteer het om het koppelingsproces te voltooien en gebruik uw muis.

    Kan ik mijn Logitech draadloze muisontvanger repareren?

    Mogelijk. Werk indien nodig eerst uw Unifying-ontvanger bij. Probeer vervolgens de software te verwijderen en opnieuw te installeren en synchroniseer vervolgens uw muis met de ontvanger. Controleer of u de juiste USB-stuurprogramma's op uw pc hebt geïnstalleerd. Zoek naar de USB.inf en USB. PNF bestanden. Verwijder alle toepassingen die uw ontvanger storen, zoals software die wordt gebruikt om gamecontrollers aan te sluiten. Als al het andere fa alt, is het vervangen van uw draadloze ontvanger eenvoudig en relatief goedkoop.

    Ondersteunen alle draadloze Logitech-muizen de unifying-ontvanger?

    Nee. De gamingmuizen van Logitech ondersteunen bijvoorbeeld de Unifying-ontvanger niet en gebruiken in plaats daarvan de draadloze functie "Lightspeed" van Logitech. U herkent draadloze Logitech-muizen die compatibel zijn met Unifying aan het vierkante, zonachtige pictogram op de muis. Dit pictogram bevindt zich ook op de Unifying-ontvanger.

    Hoe koppel ik mijn Logitech-muis of -toetsenbord met een andere niet-verenigende ontvanger?

    Draadloze Logitech-muizen en -toetsenborden die verbinding maken met een Unifying-ontvanger, kunnen geen verbinding maken met andere ontvangers, inclusief die van Logitech. Sommige draadloze apparaten die compatibel zijn met de Unifying-ontvanger ondersteunen echter ook Bluetooth.

Aanbevolen: