Playdate krijgt definitief prijskaartje en juni-update-evenement

Playdate krijgt definitief prijskaartje en juni-update-evenement
Playdate krijgt definitief prijskaartje en juni-update-evenement
Anonim

Panic heeft een definitieve bijgewerkte prijs onthuld voor de Playdate, het kleine draagbare spelsysteem van het bedrijf, en is van plan om dinsdag een updatevideo uit te brengen.

Panic kondigde de uiteindelijke prijs van de Playdate aan op $ 179, wat volgens Engadget $ 30 meer is dan het bedrijf oorspronkelijk van plan was om het handheld-systeem te prijzen. Het bedrijf kondigde ook aan dat het dinsdag een video van 15 minuten zal lanceren, die updates over het systeem en informatie over pre-orders zal bevatten.

Image
Image

Oorspronkelijk aangekondigd in 2019, is de Playdate een klein draagbaar spelsysteem vergelijkbaar met de Gameboy of Gameboy Color. Het had een zwart-wit scherm, evenals het standaard richtingspad en knoppen die je zou verwachten te zien op een oude Nintendo-handheld.

Het opvallende kenmerk is echter een kleine zwengel aan de zijkant, die eruit kan springen en kan worden gebruikt voor interactie met verschillende games. Panic zegt dat sommige games uitsluitend gebruik zullen maken van de crank, terwijl andere deze helemaal niet gebruiken.

Je kunt ook verbinding maken met Wi-Fi en Bluetooth op de handheld, en hij wordt geleverd met een koptelefoonaansluiting zodat je van de games kunt genieten zonder anderen te storen.

De oorspronkelijke verwachting was dat de Playdate zou worden gelanceerd met 12 games, elk uniek gemaakt voor het systeem. Nu heeft Panic echter onthuld dat het 24 games zal uitbrengen in wat het seizoen één noemt. Panic heeft ook de initiële hoeveelheid interne opslag verhoogd van 2 GB naar 4 GB, wat spelers meer ruimte zou moeten geven voor die extra games. Er is geen nieuws over toekomstige seizoenen gedeeld, maar alle games in seizoen één zijn inbegrepen in de initiële prijs van de Playdate.

De updatevideo van Playdate wordt naar verwachting op 8 juni om 9.00 uur PST uitgebracht, en Panic heeft gezegd dat het niet direct na de video pre-orders zal openen, dus fans moeten wat tijd hebben om het nieuws te verwerken voordat ze hun portemonnee moeten trekken.

Aanbevolen: