Microsoft plaagt Major Xbox Games Showcase voor juni

Microsoft plaagt Major Xbox Games Showcase voor juni
Microsoft plaagt Major Xbox Games Showcase voor juni
Anonim

De grote E3-gamingconferentie gaat dit jaar niet door, maar dat betekent niet dat ontwikkelaars geen vergelijkbaar tijdsbestek kunnen gebruiken om nieuwe games aan te kondigen.

Voer Microsoft en hun Xbox-platform in. Het bedrijf heeft zojuist een grote gamingshowcase aangekondigd die op 12 juni zal worden gehouden. De showcase begint om 10.00 uur PT en is toegankelijk via de sociale media-accounts van Xbox, zoals Twitter, TikTok, Twitch en Facebook.

Image
Image

Dit evenement is een samenwerking tussen Xbox Games Studios en first-party ontwikkelaar Bethesda, beroemd om franchises zoals Fallout, The Elder Scrolls, Wolfenstein en Doom, naast vele anderen. Microsoft kocht de ontwikkelaar vorig jaar, dus ontwikkelen ze exclusief voor pc en het Xbox-platform.

Microsoft belooft fans dat het evenement tonnen informatie zal onthullen "over de diverse line-up van games die binnenkort naar het Xbox-ecosysteem komen." Hoewel beide bedrijven geen idee hebben wat we daadwerkelijk zullen zien tijdens het streaming-evenement, zijn er nog enkele gissingen te maken.

Bethesda's open-wereld ruimtegebaseerde RPG Starfield werd oorspronkelijk aangekondigd in 2018 en staat op het punt een grote trailer en misschien een releasedatum te krijgen. Er is ook Redfall, een vampierschieter die vorig jaar door Bethesda werd onthuld en die mogelijk ook terugkeert met een trailer.

Microsoft zal waarschijnlijk ook aanstaande Game Pass-toevoegingen onthullen, en natuurlijk zullen er tal van verrassende aankondigingen zijn.

Ter herinnering: 12 juni v alt op een zondag, dus je hoeft niet eens je werk over te slaan om alle sappige details over aankomende Xbox Series X-exclusives te leren.

Aanbevolen: