Hoe de Samsung Note 10 uit te schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe de Samsung Note 10 uit te schakelen
Hoe de Samsung Note 10 uit te schakelen
Anonim

Wat te weten

  • Als u uw Note 10 wilt uitschakelen, houdt u de aan/uit-knop ongeveer 1 seconde ingedrukt. Zodra het verschijnt, tikt u op de Power Off optie.
  • Als de telefoon is vergrendeld, houdt u de aan/uit-knop ongeveer 10 seconden ingedrukt om een "harde" afsluiting uit te voeren.
  • Houd als laatste redmiddel de Volume omlaag-knop ingedrukt en houd vervolgens de Power-knop ingedrukt.

Dit artikel beschrijft hoe je je Samsung Note 10 uitschakelt. We geven je ook een aantal tips als het proces niet werkt zoals verwacht.

Hoe schakel ik mijn Samsung Note 10 uit?

Om uw Note 10 volledig uit te schakelen, moet u er eerst voor zorgen dat u alle gegevens waar u aan werkt opslaat in een van uw geopende apps voor het geval ze niet automatisch worden opgeslagen. Volg deze stappen als je klaar bent:

  1. Houd de aan/uit-knop aan de linkerkant (onder de volumeknop) ongeveer 1-2 seconden ingedrukt. De tijd kan afhangen van hoeveel je telefoon op dit moment aan de gang is.

    Image
    Image
  2. Uit de opties die verschijnen, selecteer Uitschakelen.
  3. Het apparaat wordt na enkele ogenblikken uitgeschakeld, opnieuw afhankelijk van het aantal geopende apps en of ze bezig zijn of niet.

Hoe forceer ik een afsluiting op mijn Samsung Note 10?

In sommige gevallen is het mogelijk dat het scherm Uitschakelen niet verschijnt. In dit geval moet u uw Note 10-apparaat geforceerd afsluiten door het volgende te doen:

  1. Houd de hierboven genoemde aan / uit-knop ingedrukt; houd het slechts 10 seconden of langer ingedrukt.
  2. In dit geval zul je geen scherm zien verschijnen; de telefoon moet meteen worden uitgeschakeld. Zodra je het scherm ziet uitschakelen, weet je dat het werkte.
  3. Als het bovenstaande nog steeds niet werkt, probeer het dan opnieuw terwijl je de knop Volume omlaag ingedrukt houdt.

    Als je deze stap moet zetten, zorg er dan voor dat je Volume omlaag en niet Volume omhoog ingedrukt houdt. De knop Volume omhoog zal u vragen om een volledige fabrieksreset, waardoor alle apps en gegevens van uw apparaat worden verwijderd (wat u in dit geval niet wilt).

  4. Als het toevoegen van de knop Volume omlaag niet werkt, moet je wachten tot je batterij leeg is.

FAQ

    Hoe schakel je Amber Alerts uit op een Samsung Note 10?

    Op de meeste Samsung-apparaten opent u Berichten en tikt u op Meer (pictogram met drie stippen) naast de zoekfunctie. Tik op Instellingen > Instellingen voor noodwaarschuwingen, tik vervolgens op Noodwaarschuwingen en schakel Amber uit Waarschuwingen.

    Hoe zet ik mijn Samsung Galaxy Note 10 aan?

    Als u uw Galaxy Note 10 wilt inschakelen, houdt u de Bixby-knop (aan/uit) aan de zijkant van het apparaat ingedrukt. Ontgrendel je telefoon als daarom wordt gevraagd.

Aanbevolen: