Hoe Samsung gratis uit te schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Samsung gratis uit te schakelen
Hoe Samsung gratis uit te schakelen
Anonim

Wat te weten

  • U kunt de Samsung Free-app niet verwijderen.
  • Scroll naar links in de bewerkingsmodus van het startscherm om de Samsung Free-schakelaar uit te schakelen.
  • Gebruik Samsung Free app-instellingen om alleen specifieke kanalen in de app uit te schakelen.

Er is geen manier om de Samsung Free-app te verwijderen, maar deze kan worden uitgeschakeld. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u de Samsung Free-app uitschakelt.

Wat is Samsung gratis?

Samsung is een contentaggregator-service die Samsung-gebruikers gratis toegang biedt tot nieuws, muziek en andere media vanuit één app. Het is een nieuwere generatie van een voormalige Samsung-service die bekend staat als Samsung Daily.

Elke nieuwe Samsung-telefoon met Android 11 en One UI 3.0 bevat Samsung Free vooraf geïnstalleerd. Omdat deze app voor veel gebruikers onverwacht verscheen zonder deze te downloaden en te installeren, gingen een aantal gebruikers op zoek naar manieren om er vanaf te komen.

Hoe zich te ontdoen van Samsung gratis

U kunt de Samsung Free-app niet van uw apparaat verwijderen, maar u kunt deze wel uitschakelen. Het proces om dit te doen is vrij eenvoudig.

  1. Druk lang op een leeg gebied op uw startscherm om de bewerkingsmodus van het startscherm van Android te openen.
  2. Veeg helemaal naar het meest linkse scherm en je ziet het Samsung Free-venster.
  3. Tik op de schakelaar bovenaan het scherm om deze in de Off positie te zetten.

    Image
    Image
  4. Nu verschijnt het Samsung Free-venster niet langer als het meest linkse scherm wanneer u helemaal naar links veegt op uw telefoon.

Samsung gratis gedeeltelijk uitschakelen

Als je van sommige onderdelen van Samsung Free houdt, kun je de app ingeschakeld laten, maar naar wens aanpassen.

  1. Open je Samsung-instellingen en tik op Apps om het menu App-instellingen te openen.
  2. Scroll naar beneden en tik op de Samsung Free app in de lijst.
  3. Tik op de app-infopagina op Samsung Free-instellingen.

    Image
    Image
  4. Op de instellingenpagina van Samsung Free kunt u het gedrag van de app zelf configureren. Om aan te passen wat er op de Samsung Free-pagina wordt weergegeven, tikt u op Kanalen beheren.
  5. Op deze pagina kun je aanpassen welke inhoud in de Samsung Free-app wordt weergegeven. Elk kanaal is een inhoudscategorie, met specifieke inhoudskanalen ingeschakeld in elk van die categorieën. Je kunt een of al deze kanalen uitschakelen als er kanalen zijn die je niet wilt zien door op de kanaalcategorie te tikken.

    Image
    Image
  6. Scroll op de kanaallijstpagina omlaag in de lijst en tik op de schakelaar naar Uit op een van de kanalen waarvoor je geen inhoud wilt zien. Als u de hele kanaalcategorie wilt uitschakelen, schakelt u gewoon Alle kanalen in op Uit.
  7. Terug op de Samsung Free-instellingenpagina zijn er aanvullende manieren waarop u de app kunt aanpassen. Scroll naar beneden op de pagina naar het gedeelte Privacy. Hier kunt u uitschakelen of Samsung Free toegang heeft tot uw kijk- of luisteractiviteiten op uw telefoon om inhoud en advertenties die u in de app ziet, aan te passen.

    Image
    Image

    Om de controle over je privacy te behouden, is het een goed idee om te beslissen welke van deze instellingen, indien aanwezig, ingeschakeld moeten blijven. Het bovenstaande voorbeeld toont de geschakelde naar de uit-positie.

FAQ

    Hoe verwijder ik een app op een Samsung-telefoon?

    In de meeste gevallen kunt u een app van uw Samsung-telefoon verwijderen door lang op het pictogram te drukken en vervolgens op Verwijderen te tikken. U kunt ook naar gaan Instellingen > Apps, selecteer de app en kies vervolgens Verwijderen op het volgende scherm. Voor systeem-apps zoals Google zie je de verwijderoptie niet, maar je kunt meestal Disable kiezen om ze uit te schakelen.

    Wat is de Samsung He alth-app?

    Net als gratis was Samsung He alth waarschijnlijk vooraf geïnstalleerd op je telefoon. Het werkt met draagbare fitnessapparaten om trainingen, stappen en waterinname bij te houden. In oudere versies van Android heette het gewoon S He alth.

Aanbevolen: