Garmin's nieuwe horloges kunnen hulp oproepen, zelfs als u dat niet kunt

Garmin's nieuwe horloges kunnen hulp oproepen, zelfs als u dat niet kunt
Garmin's nieuwe horloges kunnen hulp oproepen, zelfs als u dat niet kunt
Anonim

Garmin heeft twee nieuwe smartwatches uitgebracht die problemen kunnen detecteren en om hulp kunnen roepen, zelfs als dat niet lukt.

Garmin's nieuwste premium hardloophorloges, de Forerunner 55 en de Forerunner 945 LTE, bieden verschillende handige functies voor zowel beginnende als ervaren hardlopers, waaronder een batterijduur van 12 uur tot 2 weken, afhankelijk van de gebruikte modi en een reeks opties voor gezondheidsmonitoring.

Image
Image
Afbeelding: Garmin.

Garmin

Beide horloges bieden nu ook een extra beveiligingslaag met Garmin's Incident Detection and Assistance-programma.

Incident Detection and Assistance is een functie waarmee de Forerunner 55 en 945 LTE automatisch mogelijke incidenten kunnen detecteren en uw naam en locatie kunnen verzenden naar alle contactpersonen voor noodgevallen die eerder zijn ingesteld in de Garmin Connect app.

Dit is geen vervanging voor het rechtstreeks bellen van hulpdiensten, omdat het vereist dat het horloge LTE-services heeft ingeschakeld of een Bluetooth-verbinding heeft met een apparaat met beschikbare service en GPS ingeschakeld. De apparaten van de ontvangers moeten ook ingeschakeld zijn en sms-berichten of e-mails kunnen ontvangen, maar het kan een extra beschermingslaag bieden tijdens een run.

Zowel de Forerunner 55 als de Forerunner 945 LTE kunnen tot twee weken in de Smartwatch-modus werken op één keer opladen. Als GPS is ingeschakeld, zou de Forerunner 55 ongeveer 20 uur aan moeten blijven, terwijl de Forerunner 945 LTE zeven uur tot 35 uur kan werken, afhankelijk van of Livetrack of muziek is ingeschakeld.

Image
Image
Afbeelding: Garmin.

Garmin

De belangrijkste trekpleister van de Forerunner 945 LTE ten opzichte van de Forerunner 55 is de iets grotere lijst met functies, waaronder spotcontrole van zuurstofverzadiging in het bloed, slaapscore en inzichten, toegevoegde sensoren zoals een barometrische hoogtemeter en thermometer, en slimme functies zoals LTE en Wi-Fi-connectiviteit.

Beide horloges zijn nu verkrijgbaar, met de Forerunner 55 voor $ 199,99 en de Forerunner 945 LTE voor $ 649,99.

Aanbevolen: