Een bericht als ongelezen markeren in Yahoo Mail

Inhoudsopgave:

Een bericht als ongelezen markeren in Yahoo Mail
Een bericht als ongelezen markeren in Yahoo Mail
Anonim

Wat te weten

  • Klik in de inbox met de rechtermuisknop op het bericht en selecteer Markeer als ongelezen, of schakel het selectievakje naast het bericht > in Meer> Markeren als ongelezen.
  • Als u meerdere e-mails als ongelezen wilt markeren, selecteert u de Select Message vervolgkeuzepijl, kiest u All en markeert u de berichten als ongelezen.
  • Wijzigen hoelang totdat gemarkeerd als gelezen: Ga naar Instellingen > Meer instellingen > E-mail bekijken. Kies een optie onder Markeer als leesinterval.

Je kunt e-mails handmatig markeren als gelezen of ongelezen in Yahoo Mail. We laten u zien hoe u een gelezen of geopend bericht als ongelezen kunt markeren en hoe u de instellingen kunt wijzigen die bepalen hoe lang het duurt voordat een geopend bericht als gelezen wordt gemarkeerd.

Een bericht markeren als ongelezen in Yahoo Mail

Als een bericht is gemarkeerd als gelezen, maar je wilt dat het als ongelezen wordt weergegeven, wijzig het dan handmatig. Er zijn twee manieren om dit te doen.

  1. Klik met de rechtermuisknop op het e-mailbericht dat u als ongelezen wilt markeren en selecteer Markeren als ongelezen.

    Image
    Image
  2. U kunt ook het selectievakje naast het bericht selecteren, Meer selecteren en vervolgens Markeren als ongelezen. kiezen
  3. Als u meerdere e-mailberichten als ongelezen wilt markeren, selecteert u de vervolgkeuzepijl Bericht selecteren, kiest u Alle en markeert u vervolgens de e-mailberichten als ongelezen.

Wijzigen hoelang het duurt voordat het bericht als gelezen wordt gemarkeerd

De standaard Yahoo Mail-instellingen markeren elk geopend bericht als gelezen. Hoe lang het moet worden geopend voordat het wordt gemarkeerd als gelezen-als helemaal-afhankelijk van een instelling. Hier leest u hoe u kunt wijzigen hoe lang een e-mail geopend moet zijn voordat deze als gelezen wordt gemarkeerd.

  1. Log in op uw Yahoo Mail-account.
  2. Selecteer Instellingen (het tandwielpictogram).
  3. Selecteer Meer instellingen.

    Image
    Image
  4. Selecteer Bekijk e-mail.

    Image
    Image
  5. Selecteer een optie in de Markeer als leesinterval sectie. De opties zijn:

    • Onmiddellijk
    • Na 2 seconden
    • Na 5 seconden
    • Nooit

    Als je Nooit selecteert, blijven e-mails gemarkeerd als ongelezen, zelfs nadat je ze hebt gelezen.

    Image
    Image

Aanbevolen: