Een bericht opslaan als concept in iPhone Mail

Inhoudsopgave:

Een bericht opslaan als concept in iPhone Mail
Een bericht opslaan als concept in iPhone Mail
Anonim

Wat te weten

  • Een concept opslaan: Selecteer met een nieuw bericht geopend Annuleren > Save Draft.
  • Een concept opnieuw openen: Ga naar de mappenlijst en selecteer Concepten. Kies een concept en ga door met het schrijven van uw e-mail.
  • Een nieuwe e-mail opzij zetten: veeg omlaag vanaf de onderwerpregel van de e-mail. Om opnieuw te openen, scrolt u naar beneden en tikt u op de onderwerpregel.

Leer hoe u een e-mail als concept opslaat in iOS Mail op iPhone, iPod touch en iPad en deze later afmaakt.

Een bericht opslaan en opnieuw openen als concept in iPhone Mail

Een conceptbericht opslaan in iPhone Mail of iOS Mail op een iPad:

  1. Selecteer in een nieuw e-mailbericht Annuleren en kies vervolgens Save Draft. Het bericht verdwijnt, maar er wordt een kopie opgeslagen in de map Concepten.
  2. Om door te gaan met het bericht, gaat u naar de mappenlijst en selecteert u Concepten.

    Image
    Image
  3. Tik op een conceptbericht om het opnieuw te openen.
  4. Beëindig het opstellen van het bericht en kies Verzenden om het bericht te verzenden.

    Image
    Image

Hoe een e-mail uit de weg te ruimen in iOS Mail

Om een e-mail die u opstelt uit de weg te ruimen zodat u e-mails kunt lezen of een andere e-mail kunt starten in iOS Mail, veegt u omlaag vanaf de onderwerpregel van de e-mail. Om door te gaan met het opstellen van het concept, gaat u naar de onderkant van het scherm en tikt u op de onderwerpregel van de e-mail.

De iOS Mail-app slaat berichten niet automatisch op in de map Concepten of de IMAP-server. Het concept van het out-of-the-way bericht wordt lokaal op het apparaat opgeslagen. Als u iOS Mail sluit en opnieuw opent of het apparaat opnieuw start, is het bericht er nog steeds. U kunt het echter ook kwijtraken als het apparaat een kritieke fout heeft.

Wat gebeurt er als je een concept opslaat in iOS Mail

Wanneer u een bericht opslaat als concept, wordt de huidige status opgeslagen in de Concepten map. Dat omvat de ontvangers (in de velden To, Cc en Bcc), de onderwerptekst van de e-mail, en tekst en afbeeldingen in de hoofdtekst van de e-mail.

Met een IMAP-account dat is ingesteld om te synchroniseren (wat de standaard is voor de meeste accounts), wordt het concept van het bericht opgeslagen op de server. U kunt aan het concept blijven werken op elke computer of elk apparaat dat is verbonden met hetzelfde e-mailaccount, bijvoorbeeld met IMAP of een webinterface.

Aanbevolen: