4 Zoekhulpmiddelen om e-mailadressen te vinden

Inhoudsopgave:

4 Zoekhulpmiddelen om e-mailadressen te vinden
4 Zoekhulpmiddelen om e-mailadressen te vinden
Anonim

Mensen beschermen hun e-mailadres om een goede reden, en zelfs als je een e-mailadres zoekt door iemands volledige naam te Googlen met het woord "e-mail", is het onwaarschijnlijk dat je iets zult vinden. Door het op het web te plaatsen, nodigt iedereen uit om contact met hen op te nemen, zelfs spammers.

Maar is e-mail in het tijdperk van sociale media nog steeds echt relevant? Moeten we het zoeken naar e-mailadressen van mensen opgeven en in plaats daarvan onze toevlucht nemen tot sociale media? Nee. Tenminste nog niet. Iemand e-mailen kan nog steeds krachtiger zijn dan contact opnemen via sociale media.

Het is de meest persoonlijke en professionele manier om contact te maken, en het is misschien wel de beste manier om iemand snel te bereiken (niet iedereen checkt dagelijks zijn Facebook-berichten of Twitter-DM's).

Als je iemand een e-mail wilt sturen, maar niet weet hoe je contact met hem of haar moet opnemen, bekijk dan enkele van de beste tools waarmee je het e-mailadres van iemand in slechts een paar seconden kunt vinden.

Zoeken naar e-mailadressen op domein: Hunter

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Je hoeft de naam van de persoon niet te weten.
  • Toont bronnen waar het e-mailadres is gevonden.

  • Bekijk de resultaten voordat u ze opent.

Wat we niet leuk vinden

  • Gratis gebruikers beperkt per maand.
  • Resultaten kunnen niet naar een bestand worden geëxporteerd, tenzij u beta alt.
  • Kan adressen niet zoeken op naam.

Hunter is waarschijnlijk de handigste tool om van te profiteren als je op zoek bent naar iemands zakelijke e-mailadres.

Het werkt door u te vragen een bedrijfsdomeinnaam in het opgegeven veld in te voeren en geeft vervolgens een lijst weer van alle e-mailresultaten die het vindt op basis van bronnen van overal op internet. Afhankelijk van de resultaten kan de tool zelfs een patroon voorstellen zoals {first}@companydomain.com als het een patroon detecteert.

Nadat je een e-mailadres hebt gevonden uit de resultaten die je wilt e-mailen, kijk je naar de pictogrammen naast het adres om de daaraan toegekende betrouwbaarheidsscore van Hunter te zien en een optie om te verifiëren. Wanneer u klikt om te verifiëren, wordt u verteld of het adres leverbaar is.

Je mag elke maand maximaal 100 zoekopdrachten gratis uitvoeren, bulkverzoeken indienen voor zoekopdrachten per e-mail en resultaten verifiëren en exporteren naar een CSV-bestand. Premium-abonnementen zijn beschikbaar voor grotere maandelijkse verzoeklimieten.

Zorg ervoor dat u de Hunter Chrome-extensie bekijkt, waarmee u snel een lijst met e-mailadressen kunt krijgen wanneer u op een bedrijfssite surft. U hoeft geen nieuw tabblad te openen en in Hunter.io te zoeken. Het voegt zelfs een Hunter-knop toe aan LinkedIn-gebruikersprofielen om u te helpen hun e-mailadressen te vinden.

Zoek naar e-mailadressen op naam en domein: Voila Norbert

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Smal resultaten op naam.
  • Optie om rechtstreeks te e-mailen.
  • Kan een lijst in een bestand opslaan.

Wat we niet leuk vinden

  • Account vereist.
  • Naam en domein vereist.

  • Beperkt aantal zoekopdrachten.

Voila Norbert is een andere tool voor het zoeken naar e-mailadressen die u gratis kunt aanmelden en die gemakkelijk te gebruiken is.

Naast een domeinnaamveld kunt u de voor- en achternaam invullen van de persoon met wie u contact wilt opnemen. Op basis van de informatie die u verstrekt, zoekt Norbert naar gerelateerde e-mailadressen en stelt het u op de hoogte van alles wat het vindt.

De tool werkt het beste met bedrijfsdomeinen omdat er maar zo veel gebruikers zijn met bedrijfse-mailadressen. Het werkt ook met gratis e-mailproviders zoals Gmail.

Bij het zoeken naar een voor- en achternaam met een Gmail.com-domein, komen de resultaten die Norbert u geeft mogelijk niet overeen met de exacte persoon met wie u contact wilt opnemen, vooral omdat Gmail een enorm gebruikersbestand heeft. Er zijn vast meerdere gebruikers die dezelfde namen delen.

Net als Hunter kunt u met Voila Norbert handmatig of in bulk naar e-mailadressen zoeken. Het heeft ook een handig tabblad Contacten om uw e-mailcontacten georganiseerd te houden en een tabblad Verificatie voor geverifieerde adressen. Je kunt de app zelfs integreren met andere populaire zakelijke diensten zoals HubPost, SalesForce en Zapier.

Het belangrijkste nadeel van deze tool is dat je in totaal maar 50 gratis verzoeken kunt doen voordat je wordt gevraagd om te betalen, ofwel met een "pay as you go" -plan voor $ 0,10 per lead of een maandelijks abonnement voor meer verzoeken.

Zoek naar e-mailadressen op naam en domein: Anymail Finder

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Vind e-mails in bulk.
  • Eenvoudig te gebruiken.
  • Resultaten kunnen worden opgeslagen in een bestand.

Wat we niet leuk vinden

  • Alleen bedrijfsspecifieke zoekopdrachten.
  • Vereist zowel een voor- als achternaam.
  • Proefversie heeft beperkte functies.

Anymail Finder heeft een paar subtiele verschillen met de bovenstaande opties, waardoor het hier de moeite waard is om te vermelden.

U kunt elke naam en een domein invoeren om op de startpagina naar een e-mailadres te zoeken voordat u zich aanmeldt. De tool werkt snel en je krijgt drie geverifieerde e-mailadressen onder de zoekvelden als deze er een vindt.

Het grootste nadeel van Anymail is dat het beperkt in gebruik is voor gratis gebruikers, met slechts 90 gratis verzoeken om te doen voordat u wordt gevraagd om meer te kopen. Deze tool biedt gebruikers de mogelijkheid om een bepaald aantal e-mailverzoeken te kopen in plaats van een maandelijks abonnementsmodel te gebruiken.

Een ander groot nadeel is dat Anymail Finder niet lijkt te werken met gratis e-mailproviders zoals Gmail. Als je er een zoekt, zal het lange tijd vastzitten in de zoekmodus voordat het bericht "We konden deze e-mail niet vinden" verschijnt.

Als je besluit je aan te melden voor de gratis proefversie van 20 e-mailverzoeken, kun je e-mails handmatig of in bulk doorzoeken. Anymail Finder heeft ook een Chrome-extensie met goede beoordelingen.

Zoek actieve e-mailadressen: Rapportief

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Werkt naadloos met Gmail.
  • Eenvoudig te installeren.

Wat we niet leuk vinden

  • Werkt vaak niet of laadt erg traag.
  • Wordt alleen in Chrome uitgevoerd.

Rapportive is een handige kleine e-mailtool van LinkedIn die werkt met Gmail. Het komt alleen in de vorm van een Google Chrome-extensie.

Na installatie kun je een nieuw e-mailbericht opstellen in Gmail door een e-mailadres in het veld Aan te typen. Actieve e-mailadressen die aan LinkedIn-profielen zijn gekoppeld, geven aan de rechterkant profielinformatie weer.

Rapportive geeft je geen voorgestelde e-mailadressen zoals de eerder genoemde tools. U kunt dus ofwel een van de eerder genoemde tools gebruiken om e-mailadressen te bedenken of ze zelf raden door voorbeelden in het veld Gmail To te typen, zoals [email protected], [email protected], of generieke adressen zoals [email protected] en [email protected] om te zien wat voor soort informatie in de rechterkolom verschijnt.

Het mooie van Rapportive is dat het hints kan geven over e-mailadressen die niet zijn gekoppeld aan sociale gegevens. [email protected] is bijvoorbeeld mogelijk niet in gebruik voor het LinkedIn-profiel van een bepaalde persoon, maar als u het in het veld Aan in een nieuw Gmail-bericht typt, wordt mogelijk een bericht in de rechterkolom weergegeven waarin wordt bevestigd dat het een rol- gebaseerd e-mailadres.

Als je een e-mailadres typt dat geen informatie in de rechterkolom toont, is het waarschijnlijk geen geldig e-mailadres.

Aanbevolen: