De 10 beste Nintendo Switch-accessoires

Inhoudsopgave:

De 10 beste Nintendo Switch-accessoires
De 10 beste Nintendo Switch-accessoires
Anonim

De beste Nintendo Switch-accessoires maken deze leuke, veelzijdige kleine console nog beter. Het innovatieve hybride ontwerp van het systeem maakt het net zo gemakkelijk om op je tv te spelen als om het mee te nemen in de handheld-modus, en er zijn gadgets voor elk type ervaring dat je verkiest. Upgrade je controllersituatie met Nintendo's eigen Pro Controller of grips. Breid je opslagruimte uit met een geheugenkaart of je batterijduur met een autolader. Bescherm uw hardware met een speciale Switch-case of screenprotector.

Afhankelijk van welke Switch-games je speelt en waar en hoe je ze speelt, heb je misschien niet alle accessoires op deze lijst nodig. Maar zowat elke Switch-eigenaar zal profiteren van ten minste een combinatie van deze add-ons, dus kijk eens welke je gaming-leven handiger of veiliger kan maken. En aangezien veel ervan relatief betaalbaar zijn, zijn het waardevolle investeringen voor het amusement van u en uw gezin.

Beste controller: Nintendo Switch Pro-controller

Image
Image

Hoe handig de tweedelige Joy-Con-controllers van de Switch ook zijn, ze zijn niet helemaal ideaal voor serieus gamen voor volwassenen. Een traditionele full-size Switch-controller kan je ervaring aanzienlijk verbeteren, en niets doet het werk zo goed als Nintendo's eigen officiële Pro Controller.

Het slanke draadloze accessoire met zijn grotere formaat en getextureerde handgrepen voelt comfortabel en natuurlijk aan in volwassen handen. Op basis van veel aanwijzingen van het geliefde controllerontwerp van de Xbox, zijn alle knoppen en analoge sticks gemakkelijk te bereiken en bevredigend om te gebruiken. Over het algemeen is het gebouwd volgens een hoge kwaliteitsstandaard, duurzaam genoeg om zelfs de meest rumoerige huishoudens te weerstaan.

De Pro Controller wordt geleverd met een USB-C-naar-USB-A-oplaadkabel, maar met een uitstekende batterijduur van 40 uur, kun je lang spelen voordat je hem moet aansluiten. verlies de extra functionaliteit van de Joy-Cons, namelijk de ingebouwde bewegingsbediening en de mogelijkheid om amiibo-figuren en -kaarten te scannen. Een nadeel is het relatief hoge prijskaartje van de controller, maar het is de prijs waard voor elke gamer die voor langere sessies op de Switch wil zitten.

“Hoewel een andere set Joy-Cons de optie voor een extra speler zou hebben toegevoegd, was ons gezin erg blij met al het comfort en de kwaliteit die een Pro Controller bood als onze volgende extra controller.” - Anton Galang, producttester

Beste grepen: FastSnail Nintendo Switch Joy-Con-grepen

Image
Image

Veel Switch-games bieden de mogelijkheid voor twee spelers om een set Joy-Cons te splitsen door elke kant van de controller zijwaarts in hun handen te houden. Het is een slimme en handige manier om meer mensen te laten meedoen, maar een enkele Joy-Con is klein en kan oncomfortabel zijn om mee te spelen, vooral voor volwassen gebruikers met grotere handen. De FastSnail Joy-Con Grips, verpakt als een set van twee, transformeren elk van die kleine Joy-Cons in een meer traditionele, ergonomische controller.

In het bijzonder upgraden ze de zeer moeilijk bereikbare SL- en SR-schouderknoppen tot volledige triggers die veel gemakkelijker voor de vingers zijn. Ze worden ook geleverd met zes duimgreepdoppen voor de joysticks, sommige in grotere maten om aan uw voorkeuren te voldoen.

Een game-changer voor coöp-games op de bank, de FastSnail Grips zijn gemaakt van glad, zacht, slijtvast rubber waar je de Joy-Cons veilig in en uit kunt klikken. Het feit dat ze de controllers beschermen terwijl ze onze handen comfortabel houden, is slechts een extra bonus. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren (die passen bij de officiële kleurencombinaties van de Joy-Cons zelf) en hebben een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding.

“Deze zijn perfect voor alle fans van lokale multiplayer-games - ik stuurde een set naar mijn neef als cadeau zodra ik hoorde dat hij een Switch had.” - Anton Galang, producttester

Beste schermbeschermer: amFilm schermbeschermer van gehard glas voor Nintendo Switch

Image
Image

Wanneer u investeert in een draagbare console zoals de Switch, is het logisch om het scherm zo veel mogelijk te beschermen tegen dagelijkse slijtage, vooral als u kinderen heeft of vaak op de Gaan. Met een screenprotector van gehard glas, zoals de hooggewaardeerde van amFilm, krijg je hoge kwaliteit, duurzaamheid en gemoedsrust voor een lage prijs.

Het meer veerkrachtige en krasbestendige materiaal van gehard glas is iets dikker dan gewone plastic schermbeschermers, maar het is nog steeds ultradun met 0,3 mm en interfereert niet met touchscreen-functies.

Schermbeschermers van welke aard dan ook kunnen lastig aan te brengen zijn, maar de amFilm-beschermers worden geleverd met instructies en hulpmiddelen om het proces pijnloos te maken. Sommige gebruikers hebben problemen gemeld met het verschijnen van luchtbellen tijdens het aanbrengen, dus hoewel velen het bubbelen uiteindelijk konden oplossen, kan het handig zijn dat het pakket als een set van drie wordt verzonden om een back-upoptie te bieden.

Beste standaard: HORI Compact Playstand

Image
Image

Nintendo heeft veel aandacht besteed aan het ontwerp van de Switch, inclusief een kleine standaard aan de achterkant van de console, zodat deze in tabletop-modus kan worden gespeeld. Die configuratie laat echter niet genoeg ruimte over om je oplader aan te sluiten op de USB-C-poort aan de onderkant als je je systeem van stroom wilt voorzien terwijl je speelt.

De Hori Compact Playstand lost dat probleem op. De lichtgewicht plastic standaard brengt je Switch omhoog, zodat je hem op een oppervlak kunt neerzetten, een netsnoer kunt aansluiten en overal kunt spelen zonder dat de batterij leeg raakt.

Moeiteloos op te zetten, de Hori Compact Playstand biedt drie kijkhoeken van 30, 50 en 60 graden, hoewel hij wel op een vlak oppervlak moet staan om goed te kunnen werken. Als je hem niet gebruikt, kun je hem opvouwen om hem op te bergen, waardoor hij klein genoeg is om in elke rugzak, handbagage of boodschappentas te passen.

Beste draagtas: Orzly draagtas voor Nintendo Switch

Image
Image

Als je met je Switch in welke hoedanigheid dan ook reist, heb je een manier nodig om je console, games en belangrijke accessoires veilig mee te nemen. Dat betekent dat je een speciale Switch-draagtas nodig hebt, en Orzly biedt er een aan die een uitstekende combinatie biedt van bescherming, opslag en draagbaarheid voor het geld.

De buitenschaal van de behuizing is gemaakt van duurzaam ethyleen-vinylacetaat (EVA) materiaal dat de inhoud beschermt tegen de elementen, terwijl het tegelijkertijd alles krasvrij houdt met een zachte binnenvoering. De console past er precies in, zelfs met de meeste soorten snap-on behuizingen er al op.

Er zijn ook sleuven voor acht Switch-gamekaarten, samen met een binnenvak voor kleine randapparatuur zoals extra Joy-Cons en kabels of koptelefoons (maar niet het dock of eventuele pro-controllers). Ten slotte kunt u met het brede assortiment beschikbare kleuren uw Switch zowel veilig als stijlvol vervoeren, zodat het bij uw persoonlijkheid past.

“Een eenvoudige, compacte hoes voor mijn Switch en accessoires opende werelden van draagbaar spelen voor mij. Ik gebruik de hoes om mijn games zelfs thuis op te slaan - ik kan gewoon de console erin gooien en klaar zijn om te rollen.” - Anton Galang, producttester

Beste autolader: HORI Nintendo Switch snelle autolader

Image
Image

De Hori High Speed Car Charger is een snellaadkabel van 1,8 meter die is ontworpen om je Nintendo Switch aan te laten staan terwijl je onderweg bent. Met 5V/3.0AMP vermogen is het niet zo snel als het dock van de Switch, maar het is meer dan krachtig genoeg om de truc uit te voeren - zonder je te dwingen het spel te pauzeren, in tegenstelling tot sommige producten van concurrenten.

Ontworpen met roadtrips in gedachten, heeft deze kabel voldoende bereik voor de meeste voertuigen, wat betekent dat of je het spel nu verplettert op de passagiersstoel of op de achterbank, er altijd genoeg bereik is voor een sprong wanneer je maar wilt het.

Dit is een onmisbaar product voor iedereen die op pad wil met zijn Nintendo Switch, die op zichzelf een batterijduur heeft van 2,5 tot 9 uur. Hoewel de Hori officieel is gelicentieerd voor de Nintendo Switch, kan deze kabel ook verschillende telefoons en tablets opladen die via USB-C worden opgeladen. Dit maakt het de beste draagbare autolader voor de prijs.

Beste oplaadstation: PowerA Joy-Con oplaadstation voor Nintendo Switch

Image
Image

Als je extra Joy-Cons koopt, zul je merken dat je slechts één set tegelijk kunt opladen door ze aan je Switch-console te bevestigen terwijl deze is gedockt. Dit speciale laadstation van PowerA zorgt ervoor dat je altijd genoeg Joy-Cons klaar hebt om te rommelen voor co-op op de bank. Er kunnen maximaal vier afzonderlijke controllers in het dock worden geklikt om tegelijkertijd op te laden, met kleine LED-indicatielampjes om het laadniveau van elke controller aan te geven. Een verzwaarde basis voegt ook stabiliteit toe aan het apparaat, dus elke keer dat je naar een controller reikt, hoef je je geen zorgen te maken dat het apparaat kantelt en omv alt.

Het PowerA-dock laadt op via een USB-A-kabel, die u op uw eigen oplaadblok kunt aansluiten en in het stopcontact kunt steken, of rechtstreeks op het Switch-dock zelf kunt aansluiten. Het wordt ondersteund door het merk Nintendo als een officieel gelicentieerd product, hoewel we zouden willen dat er meer gevarieerde kleuropties beschikbaar waren, vooral gezien de verscheidenheid aan Joy-Con-kleuren van vandaag.

Beste batterijpakket: HyperX ChargePlay-oplaadkoffer voor koppelingen

Image
Image

De batterijduur van de Switch in de handheld-modus hangt af van een aantal factoren, waaronder hoe intensief een game die je speelt, maar veel gamers die onderweg zijn, zullen sneller bijna leeg raken dan ze zouden willen. De HyperX ChargePlay Clutch dient als batterijuitbreiding voor je Switch, maar ook als koffer, handgreep, dock en laadstation in één.

De console kan er gemakkelijk en veilig in worden geplaatst en de batterijcapaciteit van 6.000 mAh kan bijna verdubbelen hoe lang het systeem meegaat voordat het is opgeladen. Als je hem toch moet opstarten, kun je de Switch in het stopcontact houden en hem gewoon aansluiten. Eerst wordt de console zelf opgeladen en daarna de batterij van de behuizing.

Een nadeel van de grote batterij van de HyperX ChargePlay Clutch is dat het apparaat behoorlijk fors is, maar het zou voor de meeste volwassenen nog steeds prima moeten zijn om vast te houden. De handgrepen voegen comfort en ergonomie toe, waardoor langere speelsessies beter beheersbaar zijn. Het heeft ook een standaard voor tafelmodus. Je kunt dan de rubberen handgrepen aan beide kanten losmaken en ze samenvoegen tot een enkele verbonden Joy-Con-greep.

Beste adapter: GuliKit Route Air Pro Bluetooth-adapter

Image
Image

De Nintendo Switch ondersteunt headsets die alleen via een koptelefoonaansluiting kunnen worden aangesloten, wat behoorlijk beperkend kan zijn. De GuliKit Route Air Pro Bluetooth-adapter is een betaalbare, gebruiksvriendelijke Bluetooth-adapter die geweldig is voor het aansluiten van maximaal twee Bluetooth-hoofdtelefoons op uw Switch of Switch Lite. De compatibiliteit met andere apparaten, zoals de PS4 en pc, is gewoon de kers op de taart.

Het bescheiden, slanke ontwerp zorgt ervoor dat de Route Air Pro de Switch niet hindert tijdens gebruik, en de lage latentie betekent dat je kunt genieten van vloeiende, zuivere audio van hoge kwaliteit zonder vertraging. Het is geen dealbreaker, maar er is geen passthrough-poort. Dit is een beetje vervelend, waardoor je moet kiezen tussen het opladen van de Switch of het gebruik van de adapter en je headset.

Beste geheugenkaart: SanDisk 128 GB snelle microSD-kaart

Image
Image

Hoewel de Nintendo Switch 32 GB ingebouwd geheugen heeft, is dit zelden genoeg voor de behoeften van de meeste spelers. Een digitale kopie van de populaire Legend of Zelda: Breath of the Wild, bijvoorbeeld, vereist alleen al 14 GB. Voor de meeste Switch-bezitters, vooral degenen die games uit de Nintendo eShop willen downloaden, is een microSD-kaart voor de Switch een van de eerste en belangrijkste accessoires op de lijst.

In wezen kan elke microSD-kaart met de Switch werken, maar het is moeilijk om fout te gaan met SanDisk en zijn welverdiende reputatie voor het ontwikkelen van betrouwbare geheugenkaarten. De SanDisk Ultra 128 MicroSDXC-geheugenkaart heeft snelle A1-prestaties die ideaal zijn voor het laden en spelen van games en apps. We hebben ontdekt dat 128 GB opslagruimte vaak een mooie combinatie van grootte en waarde is voor de meeste casual spelers, maar SanDisk biedt ook microSD-kaarten van 200 GB tot 1 TB voor de meest veeleisende behoeften.

“Ik realiseerde me meteen dat ik meer geheugen nodig had voor mijn Switch, maar zelfs toen liep mijn eerste microSD-kaart snel vol. Aarzel niet om een grotere capaciteit te krijgen dan u denkt nodig te hebben, tegen een redelijke prijs.” - Anton Galang, producttester

Voor serieuze spelers is Nintendo's eigen Pro Controller een waardevolle upgrade voor comfort en bruikbaarheid ten opzichte van de kleine Joy-Cons van de Switch, en het is in elk opzicht een goed gemaakte controller. Andere waardevolle accessoires, waaronder amFilm's harde schermbeschermers van gehard glas en Orzly's duurzame draagtas, helpen je console veilig te houden, terwijl geheugenuitbreidingen zoals de SanDisk Ultra 128GB MicroSDXC-kaart ervoor zorgen dat je genoeg ruimte hebt voor al je games en bestanden opslaat.

Over onze vertrouwde experts

Anton Galang werkte voor het eerst in de technische journalistiek met PC Magazine in 2007 en recenseert en schrijft nu over games, hardware en andere gadgets voor Lifewire. Hij brengt bijna elke dag veel tijd door met zijn Switch en diverse accessoires.

Emily Isaacs is een in Chicago gevestigde technologieschrijver die sinds 2019 samenwerkt met Lifewire. Haar expertisegebieden omvatten videogames, consumententechnologie en gadgets. Ze gebruikt ook dagelijks de keuze voor de beste controller en de keuze voor de beste uitbreiding op deze lijst.

Alan Bradley is een ervaren tech-editor en journalist met meer dan twaalf jaar ervaring in de branche. Hij is gespecialiseerd in gaming- en consoletechnologie en accessoires, en zijn naam is verschenen in een aantal toppublicaties, van Rolling Stone tot Paste Magazine.

Alex Williams schrijft al meer dan vijf jaar over technologie en heeft uitgebreid verslag gedaan van videogames en consolehardware. Hij heeft ook ervaring met UX-ontwerp en front-end webontwikkeling en is een gecertificeerde full-stack webontwikkelaar.

Waar moet je op letten bij Nintendo Switch-accessoires

Gebruiksgemak - Veel van de accessoires in het Switch-ecosysteem vereisen een of andere installatie, of het nu zo simpel is als grepen voor je Joy-Cons of zo ingewikkeld als een nieuwe hardware omhulsel. De beste zijn eenvoudig te installeren en worden geleverd met duidelijke, beknopte instructies die zelfs de meest beginnende gebruiker kan volgen.

Utility - Het ongebreidelde succes van de Switch betekent dat de markt wordt overspoeld met add-ons die op zoek zijn naar Nintendo's coattails. Veel van deze extra's voegen weinig tot niets toe aan de Switch-ervaring en sommige, in plaats van welkome gemakken te zijn, kunnen de Switch juist moeilijker / irritanter maken om te gebruiken. Overweeg uw werkelijke gebruikssituatie voordat u een accessoire oppakt.

Price - Hoewel een van de goedkopere consoles die momenteel beschikbaar is, is de Switch nog steeds een behoorlijk forse investering, en de games zijn een andere prijsdaling die behoorlijk steil kan worden (vooral met de manier waarop Nintendo-spellen zeer zelden in de uitverkoop gaan of in de loop van de tijd worden afgeprijsd). Accessoires mogen ook geen enorme uitgaven vertegenwoordigen, en gelukkig kun je er veel vinden tegen zeer redelijke, consumentvriendelijke prijzen. Zorg ervoor dat u alternatieven koopt voordat u een accessoire overha alt.

FAQ

    Zijn er accessoires nodig om de Nintendo Switch te spelen?

    Je kunt beginnen met spelen met alleen de items die bij de Switch worden geleverd, plus de games die je wilt spelen. Je kunt met twee spelers spelen als de game het zijdelings gebruiken van een enkele Joy-Con ondersteunt, maar verder heb je extra Joy-Cons of pro-controllers nodig voor multiplayer-modi. Een microSD-kaart is ook nodig als je geen opslagruimte meer hebt en reizen met je gemakkelijk beschadigde Switch zonder hoesje of enige vorm van bescherming wordt afgeraden.

    Werken alle Nintendo Switch-accessoires met de Switch Lite?

    Alleen accessoires die compatibel zijn met de Switch Lite kunnen met die console worden gebruikt. Sommige van de meer universele producten zoals geheugenkaarten en USB-C-opladers of -adapters kunnen met beide werken, maar u zult de beschrijvingen willen controleren om zeker te zijn. Cases en screenprotectors hebben meestal versies die speciaal zijn ontworpen voor zowel full-size Switch-consoles als kleinere Switch Lites. Zelfs als de Switch Lite technisch gezien in een grotere behuizing of dock past, kan de onjuiste pasvorm behoorlijk schadelijk zijn voor het apparaat.

Aanbevolen: