Microsoft kondigt nieuwe Surface Pro 8 aan

Microsoft kondigt nieuwe Surface Pro 8 aan
Microsoft kondigt nieuwe Surface Pro 8 aan
Anonim

Microsoft heeft de nieuwe Surface Pro 8 aangekondigd tijdens het Microsoft Surface Event op woensdag.

Het bedrijf zegt dat de Surface Pro 8 de "krachtigste Pro" is die hij ooit heeft gebouwd. Enkele belangrijke aangekondigde functies zijn Intel's 11e generatie quad-coreprocessors, tot 32 GB RAM, Thunderbolt 4-ondersteuning, 16 uur batterijduur en Dolby Atmos-geluid.

Image
Image

Microsoft zei dat de nieuwe Surface Pro 43% meer rekenkracht en 75% sneller grafisch vermogen heeft dan de Surface Pro 7. Het heeft ook een 13-inch 120Hz-scherm met dunnere randen dan eerdere Surface-generaties, waaronder meer dan 5.5 miljoen pixels en Adaptive Color Technology die zich op natuurlijke wijze aanpast aan de kleurtemperatuur van uw omgeving.

Een nieuwe Surface Slim Pen 2 wordt ook geleverd met de tablet met een magnetische opslag- en oplaadruimte ingebouwd in het toetsenbord. Zodra je de pen oppakt, verschijnt er een menu op de Surface Pro voor de pen. Bovendien zei Microsoft dat de Surface Slim Pen 2 een scherpere penpunt heeft die nauwkeuriger en responsiever aanvoelt, geen drukkracht heeft, soepeler vloeit en meer controle heeft.

Image
Image

De nieuwe Surface Pro 8 begint bij $ 1099,99 en is beschikbaar voor pre-order vanaf woensdag met een verzenddatum van 5 oktober.

Microsoft zei dat de Surface Pro 8 hand in hand is ontworpen met Windows 11, dus het zou naadloos moeten werken met de nieuwe Windows 11-functies. Sommige hiervan omvatten een widget-taakbalk, een nieuw Start-menu, een opnieuw ontworpen Microsoft Paint- en Foto's-app, de mogelijkheid om het formaat van vensters aan te passen om de helft van uw scherm in beslag te nemen (de zogenaamde Snap-lay-outs), en zelfs meer. Windows 11 wordt ook op 5 oktober gelanceerd.

Aanbevolen: