Microsoft kondigt nieuwe Surface Duo 2 met betere camera's aan

Microsoft kondigt nieuwe Surface Duo 2 met betere camera's aan
Microsoft kondigt nieuwe Surface Duo 2 met betere camera's aan
Anonim

De nieuwe Surface Duo 2-telefoon werd aangekondigd tijdens Microsoft's Surface Event en zal beschikbaar zijn op 5 oktober.

Microsoft zei dat de door Android aangedreven Surface Duo 2 een gecombineerd scherm van 8,3 inch en een verversingssnelheid van 90 Hz heeft voor sneller scrollen dan de vorige generatie. Bovendien heeft de nieuwe opvouwbare telefoon een witte (Glacier) of zwarte (Obsidian) buitenkant en wordt hij geleverd met een veel beter systeem met drie camera's dat een 12-megapixel telelens, een 12-megapixel groothoeklens en een 16-megapixel ultragroothoeklens.

Image
Image

De Surface Duo 2 heeft ook de Qualcomm Snapdragon 888-processor, 8 GB RAM, een bereik van 128 GB tot 512 GB aan opslagruimte en een resolutie van 1, 892 x 1, 344 pixels per 5,8-inch AMOLED-scherm. Microsoft zei dat de nieuwe Gorilla Glass Victus die de schermen bedekt, duurzamer is dan het vorige Duo-model.

Zoals eerder deze week gemeld via documenten van de Federal Communications Commission, maken 5G-ondersteuning, Wi-Fi 6 en near-field-communicatie ook deel uit van de Surface Duo 2.

Microsoft merkte de toevoeging van een displaybalk aan de zijkant op het scharnier van de Surface Duo 2 op, zodat je in één oogopslag meldingen en je resterende batterijduur kunt krijgen terwijl de schermen gesloten zijn.

Het lijkt erop dat Microsoft de problemen heeft aangepakt en opgelost die gebruikers hadden met de eerste generatie Surface Duo, die werd geplaagd door onhandige software met fouten, een waardeloze camera en een kwetsbaar, plastic frame.

Image
Image

De Surface Duo 2 kost $1, 499 wanneer deze op 5 oktober beschikbaar komt. Je kunt de telefoon vanaf woensdag pre-orderen.

Naast de Surface Duo 2 introduceerde Microsoft tijdens het evenement van woensdag ook de nieuwe Surface Pro 8, een nieuwe Surface Laptop en Laptop Studio, de Surface Go 3-tablet en de Ocean Plastic Mouse.

Aanbevolen: