Google Nest Hub krijgt een hele reeks verbeteringen voor het bijhouden van de slaap

Google Nest Hub krijgt een hele reeks verbeteringen voor het bijhouden van de slaap
Google Nest Hub krijgt een hele reeks verbeteringen voor het bijhouden van de slaap
Anonim

Degenen die Google's Nest Hub smart display bezitten, kunnen, vrij letterlijk, gemakkelijker uitrusten, dankzij een zojuist uitgebrachte update.

Google heeft zojuist een hele reeks functies aangekondigd voor de tweede generatie Nest Hub, volgens een bedrijfsblogpost. Deze update breidt de slaapregistratiemogelijkheden van het apparaat uit met een gloednieuw algoritme voor geluidsdetectie dat beter onderscheid kan maken tussen slaapgeluiden en bijvoorbeeld de geluiden van een buurman of geliefd huisdier.

Image
Image

Het bedrijf onthulde ook een nieuwe functie genaamd Sleep Staging, die Google beschrijft als een gedetailleerde analyse van de verschillende stadia van slaap. Deze informatie kan direct op het apparaat worden geanalyseerd in een handig diagram dat een hypnogram wordt genoemd. Je zult zien hoe lang je in elke slaapfase was, naast andere handige statistieken.

De Google Nest Hub, formeel de Home Hub genoemd, zal nu ook worden geïntegreerd met de populaire meditatie-app Calm. Door deze integratie kunnen gebruikers een meditatie starten via een spraakopdracht. De add-on is gratis voor alle gebruikers, maar alleen Calm Premium-leden krijgen toegang tot de volledige bibliotheek. Gratis gebruikers zitten vast met een kleinere selectie.

De update wordt vandaag uitgerold voor eigenaren van een Nest Hub in de Verenigde Staten en later in het jaar voor eigenaren over de hele wereld. De slaapregistratiemogelijkheden van het slimme scherm blijven gratis tot 2023. Daarna moeten gebruikers betalen voor een Fitbit Premium gezondheids- en welzijnsabonnement.

Aanbevolen: