Hoe de Google Home-naam te wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe de Google Home-naam te wijzigen
Hoe de Google Home-naam te wijzigen
Anonim

Wat te weten

  • Download de Google Home-app voor Android of iPhone/iPad.
  • Android: Tik op Apparaat > Instellingen > Apparaatinformatie > Apparaatnaam > Opslaan.
  • iPhone/iPad: Tik op Apparaat > Instellingen > Apparaatinformatie >Apparaatnaam > Opslaan.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u de naam van een enkel Google Home-apparaat kunt wijzigen met de mobiele app voor Android en iOS.

Hoe verander ik mijn bijnaam op Google Home?

Download eerst de Google Home-app voor Android of iOS. Volg daarna de onderstaande stappen om je Google Home-naam te wijzigen.

Hoewel de onderstaande instructies en schermafbeeldingen voor iOS-apparaten zijn, is het proces vrijwel identiek op Android. Aangezien de Google Home-app alleen beschikbaar is voor Android, iPhone en iPad, moet je de Android-emulator voor Windows downloaden als je je naam met een pc wilt wijzigen.

  1. Download de Google Home-app uit de App Store of Google Play Store.
  2. Open de app en selecteer de naam van het apparaat dat je wilt wijzigen.

    Als je geen van je Google Home-apparaten ziet, zorg er dan voor dat je bent ingelogd op het Google-account dat aan je speaker of scherm is gekoppeld door op je accountfoto in de rechterbovenhoek van het scherm te tikken.

  3. Tik op het Instellingen-pictogram in de rechterbovenhoek (weergegeven door een tandwielpictogram) van het apparaatscherm.

    Image
    Image
  4. Tik op Apparaatinformatie.
  5. Tik op Apparaatnaam.
  6. Typ de nieuwe naam in en tik vervolgens op Opslaan.

    Image
    Image

Je kunt de naam waarop je Google Home-apparaat reageert bij het gebruik van spraakopdrachten niet wijzigen. Als u uw Google Home-naam wijzigt, verandert alleen hoe het apparaat wordt geïdentificeerd in uw thuisnetwerk. Je moet het nog steeds activeren door 'Hé, Google' of 'Oké, Google' te zeggen.

Waarom Google Home een bijnaam geven?

Met de Google Home-app kun je de naam van afzonderlijke Google Home-apparaten wijzigen als je meerdere apparaten in huis hebt en ze snel moet identificeren. Voorbeelden van hardware die u kunt hernoemen, zijn Google Home, Google Home Mini, Google Nest Mini, Google Home Max, Google Nest Audio, Google Nest Hub en Google Nest Hub Max.

Je Google Home heet standaard XXX room Home. Deze generieke naam is misschien geen probleem als je maar één apparaat in huis hebt, maar je wilt deze misschien wijzigen voor een meer persoonlijke ervaring of als je meerdere apparaten in huis hebt.

Gelukkig is het wijzigen van de bijnaam van je Google Home vrij eenvoudig. Je hoeft alleen de Google Home-app te downloaden en verbonden te zijn met hetzelfde wifi-netwerk als het apparaat dat je wilt bewerken.

FAQ

    Hoe wijzig ik de naam van een Google Home Hub?

    Als je meerdere huizen of Hubs hebt opgeslagen, gebruik je de vervolgkeuzepijl naast de naam om de juiste te selecteren. Selecteer Instellingen > Informatie over huis > Bijnaam thuis Op de Naam bewerkenscherm en verander de naam. Tik op Opslaan als je klaar bent.

    Hoe wijzig ik mijn naam op Google Home?

    Als je wilt dat de Google Assistent naar je verwijst met een andere naam, verander je de bijnaam die is gekoppeld aan je gekoppelde Google-account. Selecteer uw profielpictogram in de rechterbovenhoek > Assistent-instellingen > Basisinformatie > Bijnaam Typ beide in een nieuwe naam of gebruik de Spell it out of Record your own opties.

Aanbevolen: