Kunt u het Google Home Wake Word wijzigen?

Inhoudsopgave:

Kunt u het Google Home Wake Word wijzigen?
Kunt u het Google Home Wake Word wijzigen?
Anonim

Wat te weten

  • Google biedt geen officiële manier om het activeringswoord voor Google Home-apparaten te wijzigen.
  • Er waren onofficiële apps waarmee je het activeringswoord van de Google Assistent kunt wijzigen, maar de meeste worden niet langer ondersteund.
  • Je kunt je Google Home activeren met het activeringswoord 'Ok Google' of 'Hey Google'.

In dit artikel leer je meer over het Google Home-wekwoord, inclusief enkele handige variaties erop en of je het al dan niet kunt aanpassen aan iets anders.

Hoe wijzig ik de reacties van Google Home?

Hoewel je het Google Home-wekwoord niet kunt wijzigen, kun je aangepaste reacties instellen voor je Google Assistent. Wanneer geactiveerd, kan uw Google Home-apparaat aangepaste routines starten, die u kunt gebruiken om lichten aan te doen, de temperatuur van de airconditioning te wijzigen en meer, afhankelijk van de andere slimme apparaten die u in huis heeft. Je kunt ook je Google Home-stem wijzigen als je de standaardstem wilt uitschakelen.

Volg de onderstaande stappen om aangepaste antwoorden in te stellen.

  1. Open de Google Home-app op je smartphone en tik op Routines om het routinemenu te openen.
  2. Gebruik je vinger om de Routine toevoegen-knop te selecteren, die eruitziet als een veelkleurig plusteken rechtsonder.
  3. Tik op Add Starter om te kiezen hoe je de routine wilt activeren. Je kunt het activeren op basis van een spraakopdracht, een bepaald tijdstip van de dag, of zelfs op basis van wanneer de zon ondergaat en opkomt.

  4. Na het instellen van de startmethode, tikt u op Actie toevoegen om de verschillende dingen in te stellen die u wilt dat Google voltooit wanneer dit wordt opgedragen.

    Image
    Image

Veelgestelde vragen

Kan ik OK Google wijzigen in iets anders? Als je meerdere Google-apparaten hebt of het zat bent om de hele tijd OK Google te zeggen, wil je misschien de wake veranderen woord voor uw Google Home. Helaas is er geen officiële manier om het Google Home-wekwoord te wijzigen.

Er zijn in de loop der jaren enkele apps van derden verschenen waarmee je het activeringswoord voor je Google Assistent op je telefoon kunt aanpassen. Omdat het alleen de assistent op je telefoon beïnvloedt, verandert het helemaal niet hoe je Google Home reageert.

De meeste van deze opties worden niet langer ondersteund door de ontwikkelaars omdat ze naar andere projecten lijken te zijn verplaatst. Bovendien vereisen deze methoden dat je door verschillende hoepels springt met meerdere applicaties om het standaard wake-woord te omzeilen.

Waarom kan ik het activeringswoord van Google Home niet wijzigen? Google heeft geen officiële reden gegeven waarom gebruikers niet het activeringswoord voor de Google Home anders dan om te zeggen dat er niet genoeg druk voor is geweest. Het is ook mogelijk dat het bedrijf de branding wil behouden waaraan velen sinds de introductie van Google Assistant gewend zijn geraakt.

Ondanks het feit dat u het activeringswoord niet kunt wijzigen, zijn er een paar variaties die u kunt gebruiken, waaronder hey Google en Ok Google. Een andere leuke opdracht waar Google Home-gebruikers over hebben geleerd, is: hey, boo-boo.

Aanbevolen: