Hoe koppel je Disney Plus aan Google Home

Inhoudsopgave:

Hoe koppel je Disney Plus aan Google Home
Hoe koppel je Disney Plus aan Google Home
Anonim

Wat te weten

  • Tik in de Google Home-app op Plus (+) in de linkerbovenhoek van het startscherm, tik op Video, tik vervolgens op Link onder Disney+ en log in.
  • Als je wilt beginnen met kijken, zeg je: "Hey Google, speel een show/film af op Disney Plus op mijn apparaatnaam."
  • Volg dezelfde stappen om andere video- en muziekservices te koppelen voor gebruik op elk ander apparaat dat je hebt verbonden met je Google Home.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je Disney Plus koppelt aan een Google Home-apparaat zoals de Google Nest Hub. Zolang je Google Home een scherm heeft, kun je je favoriete programma's zoals The Mandolorian en Loki bekijken.

Hoe koppel je Disney Plus aan Google Home

Zodra je een Disney Plus-account hebt gemaakt, gebruik je de Google Home-app om deze aan je Google Home te koppelen:

  1. Open de Google Home-app op je mobiele apparaat en tik op Plus (+) in de linkerbovenhoek van de Home scherm.
  2. Tik op Video onder Services beheren.
  3. Tik op Link onder Disney+.

    Als je je Disney Plus-account in de toekomst wilt ontkoppelen, ga dan terug naar dit scherm en tik op Ontkoppelen onder Disney+.

    Image
    Image
  4. Tik op Account koppelen.
  5. Voer het e-mailadres in dat is gekoppeld aan uw Disney Plus-account en tik op Doorgaan.
  6. Voer je Disney Plus-wachtwoord in en tik op Log In & Link. Als je meer dan één Disney Plus-profiel hebt, wordt je gevraagd welk profiel je wilt gebruiken met Google Home.

    Image
    Image

Kun je Disney Plus op Google krijgen?

Als je Disney Plus wilt gebruiken met je Google Home-apparaat, moet je al een Disney Plus-account hebben ingesteld met een webbrowser of de Disney+ app. Nadat je je account aan Google Home hebt gekoppeld, kun je beginnen met kijken met spraakopdrachten. Bijvoorbeeld:

“Hey Google, speel Falcon and The Winter Soldier op Disney Plus.”

Google begint dan met het afspelen van de laatste niet-bekeken aflevering of gaat verder waar je was gebleven. Je Disney Plus-account wordt gesynchroniseerd op al je apparaten, wat betekent dat je Disney Plus op je tv kunt uitschakelen en zonder onderbreking kunt blijven kijken op Google Home.

Hoe koppel ik apps aan Google Home?

Als u video- en muziek-apps aan Google Home wilt koppelen, tikt u op Plus (+) in de linkerbovenhoek van het Google Start-app Startscherm en kies Video of Muziek onder Services beheren. Tik op Link onder de service waarmee u verbinding wilt maken. Google Home ondersteunt tientallen populaire media-apps, waaronder Netflix, Spotify, Hulu en Pandora.

Hoe verbind ik Disney Plus met Chromecast?

Als je Disney Plus op Chromecast of een ander Google-apparaat wilt streamen, hoef je alleen maar je Chromecast te verbinden met de Google-app en je Disney Plus-account te koppelen. Als er meerdere apparaten zijn ingesteld, moet je Google vertellen op welk scherm je wilt kijken. Bijvoorbeeld:

Hey Google, speel The Mandalorian op Disney Plus op mijn Chromecast

Je kunt Disney Plus ook koppelen aan een Fire TV en andere Alexa-apparaten.

FAQ

    Hoe koppel ik Disney Plus en Hulu?

    Om Disney Plus en Hulu te koppelen, meld je je aan voor de Disney-bundel. Als je een bestaande abonnee van Hulu bent, voeg dan dit pakket toe van Your Subscription > Manage Plan > PackagesAls u een huidige Disney Plus-gebruiker bent, annuleert u uw Disney-bundel op dat platform en meldt u zich opnieuw aan via de Hulu-aanmeldingspagina. En als je nieuw bent bij een van beide diensten, gebruik dan Hulu's bundelpagina om aan de slag te gaan.

    Hoe koppel ik Hulu aan Google Home?

    Verbind je Hulu- en Google-accounts vanuit de Google Home-app. Selecteer het Plus (+) symbool in de linkerbovenhoek > Videos > Hulu > Link Account om in te loggen met uw Hulu-gebruikersnaam en wachtwoord.

    Hoe koppel ik Netflix aan Google Home?

    Selecteer het Plus (+) pictogram op het startscherm van de Google Home-app om je Netflix-account te koppelen. Selecteer onder Services toevoegen Videos > Netflix > Link > Account koppelenVoer je e-mailadres en wachtwoord in om Google Home toestemming te geven om toegang te krijgen tot je Netflix-account en inhoud af te spelen op ondersteunde apparaten.

Aanbevolen: