Hoe Disney Plus toe te voegen aan een Smart TV

Inhoudsopgave:

Hoe Disney Plus toe te voegen aan een Smart TV
Hoe Disney Plus toe te voegen aan een Smart TV
Anonim

Wat te weten

  • Op Samsung-modellen, Apps > Disney+ > Install.
  • Op LG-modellen, vanaf Home scherm > LG Content Store > Disney+ > Installeren.
  • Ga op Vizio-modellen naar Home > Disney+ en selecteer het.

Dit artikel legt uit hoe je de Disney+ streamingdienst toevoegt aan een smart-tv. Instructies zijn van toepassing op Samsung-modellen 2016 of later, LG-modellen 2016 of later met ten minste webOS 3.0 en Vizio SmartCast-model 2016 of later.

Alle instructies in dit artikel gaan ervan uit dat je je hebt aangemeld voor een Disney+ account en een smart-tv met internetverbinding hebt. Je smart-tv moet verbonden zijn met internet om deze instructies te kunnen uitvoeren.

Image
Image

Hoe krijg ik Disney Plus op een Samsung Smart TV

Disney Plus is beschikbaar voor Samsung-tv's vanaf 2016-modellen. Als je Samsung Smart TV compatibel is, kun je Disney+ voor Samsung als volgt downloaden.

  1. Gebruik op de afstandsbediening van uw Samsung TV de knoppen om naar de optie Apps te gaan en deze te selecteren.
  2. In Apps kun je scrollen totdat je Disney+ vindt of je kunt de afstandsbediening gebruiken om naar de zoekfunctie in de bovenste rechterhoek en zoek naar: Disney Plus.
  3. Selecteer de Disney+ app en selecteer vervolgens Install.
  4. Zodra de Disney Plus-app is gedownload en geïnstalleerd, kunt u de afstandsbediening gebruiken om de app te selecteren om deze te starten en u aan te melden met uw Disney Plus-accountgegevens.

Hoe Disney Plus toe te voegen op een LG Smart TV

Disney Plus is beschikbaar op LG smart-tv's die in 2016 of later zijn geproduceerd. Die tv's moeten webOS 3.0 of hoger hebben. De app is beschikbaar in de LF Content Store.

  1. Ga vanuit het startscherm op uw LG Smart TV naar de LG Content Store.
  2. U kunt rond scrollen totdat u Disney+ vindt of u kunt de afstandsbediening gebruiken om naar de zoekfunctie bovenaan het scherm te navigeren en te zoeken naar: Disney Plus.
  3. Wanneer u het vindt, navigeert u naar de app en klikt u met de afstandsbediening op Install.
  4. Zodra de Disney Plus-app is gedownload en geïnstalleerd, kunt u de afstandsbediening gebruiken om de app te selecteren om deze te starten en u aan te melden met uw Disney Plus-accountgegevens.

Hoe Disney Plus te krijgen op Vizio SmartCast TV

Disney Plus is beschikbaar op Vizio SmartCast-tv's die in 2016 of later zijn geproduceerd. Je kunt de Disney+ app gebruiken om je Disney-favoriet te bekijken, of je kunt casten naar je Vizio TV vanaf een mobiel apparaat met Google Cast of AirPlay 2.

Vizio's Smartcast-reeks tv's is geschikt voor 4K en UHD, zodat u alle beschikbare shows en films van hoge of ultrahoge kwaliteit kunt streamen.

Zo voeg je de Disney Plus-app toe aan je SmartCast TV:

  1. Ga op uw VIzio SmartCast TV naar het Home scherm
  2. Alle beschikbare apps worden weergegeven op het Vizio-startscherm. Scroll naar Disney+ en gebruik de afstandsbediening om de app te selecteren. Het wordt op je tv geïnstalleerd.
  3. Na installatie selecteert u Disney+ en gebruikt u de inloggegevens van uw Disney Plus-account om u aan te melden en te beginnen met streamen.

Wat als mijn Smart TV de Disney+-app niet ondersteunt?

Als je smart-tv een ouder model is dat de Disney+ app niet ondersteunt, kun je mogelijk nog steeds Disney Plus streamen. Uw beste opties voor het streamen van Disney-inhoud zijn externe streaming-apparaten en casten.

  • Streaming-apparaten: de meeste streaming-apparaten zoals de Roku of Chromecast hebben toegang tot Disney+. U moet de app toevoegen aan het streamingapparaat (u kunt bijvoorbeeld Disney+ kijken op AppleTV) en deze vervolgens bekijken via het streamingapparaat.
  • Casting of Mirroring: Casting (of Mirroring) stuurt streaming video draadloos van je smartphone, tablet of computer naar je televisie. Als je een iOS-gebruiker bent, kun je AirPlay gebruiken om je scherm naar sommige televisies te spiegelen. Als u een Android-gebruiker bent, kunt u mogelijk casten naar een tv via een app (zoals de app die Samsung aanbiedt), of u moet mogelijk vanaf uw apparaat naar een Chromecast-apparaat casten.

Aanbevolen: