10 dingen die je moet weten voordat je Miles Morales: Spider-Man op PS4 speelt

Inhoudsopgave:

10 dingen die je moet weten voordat je Miles Morales: Spider-Man op PS4 speelt
10 dingen die je moet weten voordat je Miles Morales: Spider-Man op PS4 speelt
Anonim

Ontwikkelaar Insomniac Games zet het Spider-Man-verhaal voort met Marvel's Spider-Man: Miles Morales. Nadat Miles Morales zijn spinvaardigheden heeft opgedaan tijdens de game van 2018, krijgt hij zijn eigen verhaal in deze nieuwe titel voor PS4 en PS5.

Er zijn nieuwe personages en nieuwe concepten in de nieuwe game; hier zijn tien belangrijke feiten die je moet weten voordat je het spel start.

De bendeoorlog tussen Roxxon en de ondergrondse

Image
Image

Miles komt terecht in een gewelddadig conflict in Harlem, terwijl hij de politieke campagne van haar moeder voor de gemeenteraad ondersteunt. Aanhangers van Marvel zullen Roxxon Energy Corporation misschien herkennen als een van de belangrijkste facties, omdat ze eerder in strips, televisie en films zijn verschenen. Ze zijn in oorlog met de Underground, een hightech crimineel leger. Geen van beide partijen is bijzonder goed, maar Miles zal moeten uitzoeken hoe deze strijd zonder noemenswaardige verliezen kan worden opgelost.

Tinkerer leidt de ondergrondse

Image
Image

Leading the Underground is het enigszins bekende karakter van de Tinkerer. Deze iteratie is echter heel anders dan wat Spider-Man-fans gewend zijn. Meestal wordt de Tinkerer afgebeeld als een man van middelbare of oudere leeftijd die in dienst is van een andere Spider-Man-schurk om gadgets en wapens te maken in hun gevecht tegen de webslinger. Deze keer is de Tinkerer een jonge vrouw, een gemaskerde figuur met haar eigen vendetta, die het zelf op het veld uitvecht. Spelers zullen moeten zien hoe deze nieuwe Tinkerer zich gedurende het verhaal ontwikkelt.

Miles Morales heeft een gifaanval en onzichtbaarheid

Image
Image

Miles Morales heeft veel van dezelfde vaardigheden om op het web te schieten, slingeren en plakken als Peter Parker. Miles heeft echter een aantal unieke trucs in petto uit de stripverhalen. In de Miles Morales-game kunnen spelers ook een elektrische gifaanval ontketenen. Bovendien heeft Miles een ste alth-element met onzichtbaarheidskrachten. Insomniac's kijk op Spider-Man is altijd sterk gericht geweest op combo's en skilltrees, dus verwacht dat deze twee vaardigheden evolueren naarmate je verder komt in het spel.

Rhino en Prowler-functie in het spel

Image
Image

The Tinkerer is niet de enige slechterik waarmee Miles Morales te maken krijgt. De neushoorn speelde in de game van 2018 en hij is terug en gevaarlijker dan ooit in dit vervolg. Gewapend met een enorm harnas is Rhino een bijna niet te stoppen kracht. Peter Parker zal er echter zijn om Miles een assist te geven. Bovendien zal Prowler het ook opnemen tegen Miles. Het personage is een hoofdbestanddeel van Miles' verhaal, en eerdere versies van de Prowler, waaronder in Into the Spider-Verse, bleken Aaron Davis, de oom van Miles, te zijn. Of dat in deze versie nog steeds het geval is, moet nog worden vastgesteld.

Koop nieuwe pakken, waaronder een met Spider-Cat

Image
Image

De Spider-Man-game van 2018 bevatte een aantal verschillende pakken en kostuums voor Peter Parker, die bijna allemaal uit verschillende bronnen kwamen. Deze pakken vertegenwoordigden verschillende stripverhaallijnen, televisieshows en films, waardoor spelers een gevoel van nostalgie kregen. Miles Morales heeft misschien een kortere geschiedenis om uit te putten, maar wees gerust dat hij ook zijn eigen leuke kostuums zal ontvangen. Eén pak is bijvoorbeeld gebaseerd op zijn pak met capuchon uit de film Into the Spider-Verse. Een andere bevat een rugzak die je buddy Spider-Cat bevat, die zoals je kunt zien, een bodega-kat is, gekleed als Spider-Man - de kat zal je zelfs helpen bij gevechtsafwerkers.

Vijandelijke basissen overnemen

Image
Image

In de originele game van 2018 zwaaide Peter Parker door New York City en versloeg hij vijandelijke bolwerken onder criminele controle. In Miles Morales zullen spelers hetzelfde moeten doen met de eigen facties van dit spel. Deze keer vecht je in Underground Hideouts en Roxxon Labs, vermoedelijk om de snode daden van beide groepen te vertragen. Bereid je voor om te vechten tegen golven van schijnbaar non-stop vijanden.

Zoek verzamelobjecten in heel Harlem

Image
Image

Een van de geneugten van de Spider-Man-game van 2018 was het vinden van alle oude rugzakken van Peter Parker verspreid over New York City. Toen hij er een opende, zou Peter herinneringen ophalen aan welk artefact of item er ook in zat - dit was een manier waarop de game de geschiedenis van Peter Parker zou opbouwen en verwijzingen zou maken naar eerdere stukken Spider-Man-fictie. Miles Morales zal ook zijn eigen verzamelobjecten hebben - zijn spel zal ansichtkaarten en tijdcapsules bevatten die je in de open wereld kunt vinden. Zorg ervoor dat je elk hoekje en gaatje controleert.

Miles Morales profiteert van de PS5

Image
Image

Marvel's Spider-Man: Miles Morales wordt op dezelfde dag gelanceerd als Sony's nieuwe PlayStation 5, dus deze titel zal de paardenkracht van die console demonstreren. Met de SSD van het systeem zullen de laadtijden aanzienlijk sneller zijn dan op PlayStation 4, en door New York City slingeren zou ook sneller moeten zijn dankzij het sneller laden van de game. De PS5-versie van Miles Morales zal ook profiteren van een aantal grafische effecten, met name raytracing. Met realistische en dynamische lichteffecten zal Spider-Man er niet beter uitzien dan op de PlayStation 5. Miles Morales zal ook gebruik maken van de DualSense-controller, met subtiele haptische feedback en de adaptieve triggers die onderdompeling toevoegen aan de ervaring van rondzwaaien.

Als je de game op PS4 koopt, krijg je ook de PS5-versie

Image
Image

Veel consumenten zijn om de een of andere reden misschien niet bereid om de PlayStation 5 op de eerste dag te kopen. Maar PS4-bezitters die niet klaar zijn om te upgraden, hoeven zich geen zorgen te maken over Marvel's Spider-Man: Miles Morales op PS4, je krijgt ook een gratis upgrade voor de PS5 zonder extra kosten. Hoewel de PS4-versie niet dezelfde grafische en audio-updates heeft als de PS5-versie, kun je er zeker van zijn dat je dezelfde kerngame nog steeds op je eigen console kunt spelen. Het beste van alles is dat als je eenmaal klaar bent om de sprong van PS4 naar PS5 te maken, je opgeslagen voortgang wordt overgedragen.

Zal Peter Parker verschijnen?

Image
Image

In zowel de stripverhalen als Into the Spider-Verse nam Miles Morales de Spider-Man-mantel op zich na de dood van Peter Parker. Dus hebben Spider-Man-fans iets om zich zorgen over te maken voor de PlayStation-versie van Peter Parker? Gelukkig leeft Peter nog. Het verhaal zal Peter Parker in het buitenland hebben met MJ om een verhaal voor de Daily Bugle te verslaan, dus Miles zal de stad in de gaten moeten houden terwijl ze weg zijn. Natuurlijk zal Peter van tijd tot tijd inspringen, omdat we weten dat hij Miles zal helpen in de strijd tegen Rhino. Maar zoals de titel al aangeeft, gaat dit verhaal helemaal over Miles Morales - het is zijn beurt in de schijnwerpers.

Aanbevolen: