Snap's nieuwe bril biedt een AR-kijkervaring

Snap's nieuwe bril biedt een AR-kijkervaring
Snap's nieuwe bril biedt een AR-kijkervaring
Anonim

Snap heeft donderdag een nieuwe versie van zijn Spectacle-bril geïntroduceerd die meeslepende augmented-reality-effecten kan overlappen met wat je door de lenzen ziet.

Een demo op Snap's website laat zien hoe de vierde generatie Spectacles kleurrijke vormen en woorden voor je invoegt terwijl je de echte wereld ziet. Er is echter één kanttekening bij deze indrukwekkende bril: ze zijn niet te koop.

Image
Image

In plaats daarvan zei Snap dat het applicaties neemt van makers "die de grenzen van meeslepende AR-ervaringen willen verleggen."

De AR-bril is voorzien van dubbele 3D-golfgeleiderdisplays en een 26. Diagonaal gezichtsveld van 3 graden, met een automatisch aanpasbaar scherm dat tot 2.000 nits helderheid kan gaan, zowel binnen als buiten. De bril heeft een touchpad, twee RGB-camera's, vier microfoons en weegt 134 gram, wat volgens The Verge het dubbele is van het gewicht van de vorige Spectacle-bril.

De batterij van de Spectacles gaat naar verluidt echter maar 30 minuten mee als hij volledig is opgeladen. De bril ziet er ook niet zo stijlvol uit als de Spectacles uit het verleden, en lijkt enigszins op de wegwerp 3D-brillen die je in een bioscoop zou krijgen.

Image
Image

Snap introduceerde Spectacles voor het eerst in 2016 met één camera waarmee je video's kunt maken die je later naar je telefoon kunt uploaden om op Snapchat of ergens anders te posten. De hype rond die glazen was hun beperkte beschikbaarheid, aangezien je ze alleen in een van de grote gele pop-up automaten kon kopen.

De Spectacles 3 die debuteerde in 2019 zijn een beetje meer fashion-forward en kunnen rechtstreeks van de Spectacles-website worden gekocht, in plaats van die mysterieuze automaten. Dit model heeft een camera aan elke kant van de frames om diepte en dimensie vast te leggen, evenals enkele toegevoegde 3D-effecten die u aan uw video's kunt toevoegen.

Aanbevolen: