De 5 beste Gear Fit2 Pro-horlogefuncties

Inhoudsopgave:

De 5 beste Gear Fit2 Pro-horlogefuncties
De 5 beste Gear Fit2 Pro-horlogefuncties
Anonim

De Samsung Gear Fit2 Pro, uitgebracht in augustus 2017, is waterbestendig voor het volgen van zwemmen, heeft ingebouwde GPS voor het volgen van runs en ondersteunt het offline afspelen van muziek. Het lijkt meer op een fitnesstracker dan op een traditioneel horloge en is verkrijgbaar in twee verstelbare bandmaten (125-165 mm en 158-205 mm). Het horloge heeft een reeks sensoren, waaronder een versnellingsmeter, barometer, hartslagmeter en gyroscoop.

Met ingebouwde GPS kan de Gear Fit2 Pro afstandsactiviteiten zoals hardlopen en fietsen volgen en in kaart brengen. Met de apps van Samsung en partner-apps van Speedo en Under Armour kun je trainingen, voedselinname, slaap en meer volgen en vervolgens trends in de loop van de tijd bekijken en tips krijgen om je gewoontes te verbeteren.

Verkrijgbaar in rood of zwart, de Gear Fit2 Pro draait op Samsung's Tizen OS, niet Wear by Google, en is compatibel met Samsung-smartphones, Android-telefoons met Android 4.4 of hoger met ten minste 1,5 GB RAM, en de iPhone 5 of hoger met iOS 9.0 en hoger.

Hier zijn de vijf beste Samsung Gear Fit2 Pro-horlogefuncties.

Waterbestendigheid

Image
Image

De Gear Fit2 Pro heeft een waterbestendigheid van maximaal 50 meter, dus hij kan onder de douche blijven staan en bestand zijn tegen een duik in het zwembad of een volledige zwemtraining. De Speedo On-app houdt het zwemmen bij en heeft door experts ontworpen trainingsplannen, oefeningen en persoonlijke uitdagingen. Het heeft ook een reeks communityfuncties; u kunt uw statistieken bekijken tegen anderen in uw plaatselijke zwembad, vrienden vinden en hun zwemactiviteiten bekijken en erop reageren. In de app kun je statistieken zien zoals het aantal slagen, snelheid, afstand en calorieverbranding.

Het is een goed idee om de Water Lock-modus in te schakelen als je in het water traint. Water Lock-modus schakelt het touchscreen van het horloge, het wekgebaar en de altijd-aan-functie van het horloge uit, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u per ongeluk ergens op tikt.

Tik op het waterdruppel pictogram op het scherm van het horloge. Het wordt op het scherm weergegeven totdat u de modus uitschakelt door de Home-toets ingedrukt te houden. U kunt deze modus ook inschakelen in de Speedo On-app door te tikken op Start Swim.

Na het zwemmen, spoel en droog je Gear Fit2 Pro af.

Sporten volgen

Image
Image

De waterbestendigheid van het horloge betekent dat je naast hardlopen, fietsen en andere activiteiten ook je zwemslagen kunt volgen. Je kunt de Gear Fit Exercise-app gebruiken om je tempo, afstand en hartslag bij te houden en motivatie te krijgen om te versnellen en je tempo bij te houden.

Samsung He alth houdt je stappen bij en analyseert je gewoonten. U kunt ook handmatig trainingen toevoegen. De Gear Fit2 Pro is ook compatibel met Under Armour-apps, zoals UA Record om slaap, fitness en activiteit bij te houden. De Speedo On-app houdt je zwembeurten bij en heeft door experts ontworpen trainingsplannen, uitdagingen en een reeks communityfuncties.

Gezondheidsstatistieken bijhouden

Image
Image

Je kunt ook Samsung He alth of de Gear Fit-app gebruiken om je gewicht en voeding bij te houden. U kunt ook de inname van cafeïne en water registreren. Voor meer diepgaande voedingsregistratie werkt de Fit2 Pro met MyFitnessPal, dat een enorme database met voedingsmiddelen heeft om calorieën te berekenen, een barcodescanner voor het volgen van in de winkel gekochte artikelen, restaurantregistratie, het volgen van voedingsstoffen en nog veel meer.

Samsung He alth kan ook slaap- en stressniveaus bijhouden en synchroniseert met veel apps, waaronder UA Record en MyFitnessPal.

Ingebouwde GPS

Image
Image

De Gear Fit2 Pro heeft ingebouwde GPS, zodat je de afstand kunt volgen tijdens hardlopen, wandelen, fietsen en andere solo-activiteiten. Zorg ervoor dat u locatieservices in de instellingen inschakelt. Zelfs met GPS aan, zegt Samsung dat de batterij tot tien uur mee moet gaan op één lading, wat handig is. Na de training kun je je route op een kleurrijke kaart bekijken.

Spotify Muziek

Image
Image

Als je training muzikale begeleiding vereist, is de Gear Fit2 Pro compatibel met Spotify. Niet alleen dat, maar het horloge kan tot 500 nummers opslaan, zodat u uw favoriete nummers, albums en afspeellijsten offline kunt afspelen. U kunt nummers via Wi-Fi naar het apparaat overbrengen. Dan kun je gaan hardlopen en je telefoon thuis laten of de muziek aan de gang houden, zelfs als je in een dode zone bent.

Offline muziek afspelen vereist een Spotify Premium-account.

Aanbevolen: