Urban Armor Gear MacBook Pro Case Review: stoer en bruikbaar

Inhoudsopgave:

Urban Armor Gear MacBook Pro Case Review: stoer en bruikbaar
Urban Armor Gear MacBook Pro Case Review: stoer en bruikbaar
Anonim

Bottom Line

De Urban Armor Gear MacBook Pro 13-inch laptoptas is een goede keuze voor diegenen die maximale bescherming zoeken en voor diegenen die gevoelig zijn voor ongelukken.

Urban Armor Gear UAG MacBook Pro 13-inch laptoptas

Image
Image

We hebben de Urban Armor Gear MacBook Pro 13-inch laptoptas gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Als je meer dan duizend dollar uitgeeft aan een MacBook Pro-computer, wil je waarschijnlijk investeren in (meer dan de gemiddelde $ 20 tot $ 25 uitgeven aan) een hoes die je apparaat veilig houdt, vooral als je zijn gevoelig voor ongelukken.

Je zult waarschijnlijk ook een optie willen vinden met een extreem goede pasvorm en een goede grip, en die over het algemeen doordacht is ontworpen met beschermingslagen. Die optie zou de MacBook Pro 13-inch laptoptas van Under Armour Gear kunnen zijn, een strategisch ontworpen hoes die tegen een stootje kan.

Image
Image

Ontwerp: Stoere looks

De UAG MacBook Pro 13-inch laptoptas blaast de concurrentie uit het water op het gebied van stevigheid. Als je naar dit product kijkt, zie je een dik frame van rubber en plastic dat een kans maakt om je delicate MacBook te redden van een val. Veel budgetkoffers voelen goedkoop en dun aan, zowel op als naast de laptop, maar de UAG-laptoptas is groter.

Het ontwerp uit één stuk en de dikke schaal zijn gefactureerd om te helpen beschermen tegen deuken en krassen. De robuuste rubberen vulling langs de randen van de behuizing helpt ook om de impact van stoten en vallen te absorberen, waardoor het frame van de laptop in zijn geheel wordt beschermd. Langs de rug van de computer vind je een stukje rubber met een bijzonder voelbare grip, die helpt voorkomen dat je laptop uit je handen v alt, zelfs in vochtige omstandigheden.

De stijl van de behuizing is van nature meer utilitair dan gestroomlijnd.

Met de case erop zijn alle poorten gemakkelijk toegankelijk. De kliksluiting is zo veilig dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het openen van uw laptop tijdens het transport of in uw tas. Maar deze kliksluiting kan het later moeilijk maken om het weer te openen (zo erg zelfs dat ik bang was dat ik een van mijn vers gelakte nagels zou afbreken toen ik het probeerde).

De hoes past stevig op de laptop, wat helpt om de computer in het algemeen veilig te houden, maar ook moeilijk te verwijderen is. Natuurlijk, als je niet van plan bent je MacBook vaak uit de hoes te halen en maximale bescherming een prioriteit is, dan is dit waarschijnlijk geen dealbreaker.

De stijl van de behuizing is van nature meer utilitair dan gestroomlijnd, maar dat is meestal de afweging voor iets dat zo'n bescherming biedt. En ondanks de extra bescherming lijkt er voldoende ventilatie te zijn aan de onderkant van de behuizing.

Image
Image

Configuratieproces: een eenmalige deal

Op de UAG-website vindt u een YouTube-video die is ontworpen om gebruikers door de installatie van de behuizing te leiden. Je moet het bekijken voordat je het zelf installeert om krassen of andere schade aan je MacBook Pro te voorkomen.

De koffer eraf halen is veel moeilijker dan hem op de computer krijgen.

Pas op voor het feit dat het verwijderen van de zaak veel moeilijker is dan het op de computer krijgen. Dit product is voor degenen die zeker weten dat ze iets willen met dit soort bescherming en die houden van het robuuste ontwerp, en voor degenen die niet geneigd zijn om de hoes regelmatig te verwijderen.

Prestaties: robuust en betrouwbaar

Zodra je de UAG MacBook Pro 13-inch laptoptas hebt geïnstalleerd, is de hoes, naar het zich laat aanzien, ondoordringbaar en slagvast. Het stevige uiterlijk wordt ondersteund door een militaire v altestclassificatie (er wordt geadverteerd dat de behuizing 25 druppels van 1,20 meter hoog zonder schade heeft doorstaan). De extra bescherming doet geen afbreuk aan de ventilatie of toegang tot de poorten.

Het enige probleem dat we tegenkwamen bij het testen van de bruikbaarheid was de kliksluiting, wat geweldig is om je laptop tijdens het transport dicht te houden, maar moeilijk te openen wanneer je je computer probeert te gebruiken.

Image
Image

Duurzaamheid: zo sterk als maar kan

We vonden de UAG MacBook Pro 13-inch laptoptas zo veerkrachtig als maar kan. We hebben de koffer van stahoogte op verschillende oppervlakken laten vallen - op die zo zacht als tapijt en zo hard als hardhout en beton - en hij liep vrijwel geen schade op (hoogstens een paar oppervlakkige krassen).

De bevindingen geven ons reden om aan te nemen dat je MacBook redelijk goed beschermd zou zijn in deze laptoptas voor het geval je hem per ongeluk zou laten vallen.

We hebben de koffer van staande hoogte op verschillende oppervlakken laten vallen … en hij liep vrijwel geen schade op (hoogstens een paar oppervlakkige krassen).

Bottom Line

De Urban Armor Gear MacBook Pro 13-inch laptoptas kost $ 79,95, wat zeker aan de duurdere kant van het spectrum is voor een laptoptas. Maar als je je laptop meeneemt naar ruige omstandigheden of als je gewoon vatbaar bent voor ongelukken, denken we dat $ 80 een redelijk bedrag lijkt om te betalen om je veel duurdere MacBook veilig te houden.

Concurrentie: Gebrek aan kwaliteit van de gebruikte materialen en algehele stevigheid

Er zijn niet veel laptophoezen die de bescherming van deze hoes bieden. Amazon heeft een aantal andere aanbiedingen die reclame maken voor zware bescherming van fabrikanten zoals i-BLASON en iBenzer tegen een fractie van de kosten van dit product, maar UAG lijkt het enige geval te zijn dat wordt ondersteund door een militaire v altestclassificatie.

Vergeleken met andere die we hebben beoordeeld, scoort deze zaak ook behoorlijk gunstig. Het doordachte ontwerp, de hoogwaardige materialen en de prestaties geven het een voorsprong, vooral voor diegenen die op zoek zijn naar het hoogste niveau van bescherming voor hun apparaat.

Bekijk onze andere beoordelingen van de beste MacBook Pro-hoesjes die momenteel op de markt zijn.

Duurzamer dan we ons hadden kunnen voorstellen en de hoge prijs zeker waard

De Under Armour Gear (UAG) MacBook Pro 13-inch laptoptas is een uitstekende optie voor diegenen die maximale bescherming zoeken. Dit geval is misschien niet voor jou als je het regelmatig moet verwijderen en opnieuw moet installeren, wat zowel een gedoe is als een potentieel risico op schade.

Specs

  • Productnaam UAG MacBook Pro 13-inch laptoptas
  • Productmerk Urban Armor Gear
  • SKU MBP13-4G-L-IC
  • Prijs $79.95
  • Gewicht 10,9 oz.
  • Productafmetingen 12,4 x 8,8 x 0,9 inch.
  • Kleurijs
  • Compatibiliteit 4e generatie (2016-2018) 13-inch Apple MacBook Pro met of zonder Touch Bar
  • Garantie 1 jaar garantie op UAG-website

Aanbevolen: