Hoe u uw Gmail-inbox snel kunt legen

Inhoudsopgave:

Hoe u uw Gmail-inbox snel kunt legen
Hoe u uw Gmail-inbox snel kunt legen
Anonim

Wat te weten

  • Voer in:inbox in het zoekveld van Gmail in, schakel het selectievakje boven aan de kolom Select in en selecteer vervolgens de prullenbak.
  • Verwijderde e-mails blijven 30 dagen in de prullenbak staan voordat ze voor altijd verdwijnen.
  • Als je je Gmail-inbox in andere e-mailprogramma's wilt legen, selecteer je alle berichten en verplaats je ze naar de prullenbak.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw Gmail-inbox snel kunt legen in een webbrowser of in een e-mailclient die u aan Gmail hebt gekoppeld.

Hoe u uw Gmail-inbox snel kunt legen

Om alle e-mails in uw Gmail-inbox tegelijk te archiveren of te verwijderen, opent u Gmail en:

  1. Voer in:inbox in het Gmail-zoekveld in.

    Image
    Image
  2. Selecteer het selectievakje bovenaan de kolom Select om alle e-mails te kiezen.

    Als je heel veel e-mails in de Inbox hebt, zie je mogelijk een link met de naam Selecteer alle conversaties die overeenkomen met deze zoekopdracht. Kies die link om alles in de Inbox te selecteren.

    Image
    Image

    Als je alles in je inbox zoekt, bevat de selectie berichten in de tabbladen van de inbox, waaronder Primary en Social.

  3. Om alle berichten uit de inbox te archiveren, klikt u op de knop Archiveren, die zich direct rechts van het selectievakje Select bevindt in de kop. Wanneer berichten zijn gearchiveerd, zijn de berichten nog steeds beschikbaar via All Mail en zoeken, maar die berichten zijn verdwenen uit je Gmail-inbox.

    Image
    Image
  4. Als u alle berichten wilt verwijderen in plaats van berichten te archiveren, selecteert u de prullenbak om de e-mails naar uw Prullenbak te verplaatsen, waaruit berichten na 30 dagen definitief worden verwijderd.

    Image
    Image

Leeg je Gmail-inbox in andere e-mailapps

Als je Gmail hebt ingesteld in Outlook of een ander e-mailprogramma dat IMAP gebruikt, kun je daar ook snel je inbox leegmaken:

  1. Open de inbox map.
  2. Selecteer alle berichten door op Ctrl+ A te drukken op Windows en Linux of Command+ A op een Mac.
  3. Verplaats de berichten naar een archiefmap of verwijder berichten in bulk.

Houd je Gmail-inbox schoon

Het legen van je Gmail-inbox is alleen nuttig als je er in de toekomst beter mee om kunt gaan. Gmail biedt tools om je daarbij te helpen. Gebruik bijvoorbeeld tabbladen voor inbox om inkomende e-mail automatisch te ordenen of richt u uitsluitend op prioriteitsberichten in uw Gmail-inbox.

Om te voorkomen dat e-mails zich opstapelen in uw inbox, stelt u Gmail-meldingen voor nieuwe e-mail in om berichten af te handelen zodra ze binnenkomen.

Aanbevolen: