Hoe u uw Kindle 3-cover kunt verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe u uw Kindle 3-cover kunt verwijderen
Hoe u uw Kindle 3-cover kunt verwijderen
Anonim

Wat te weten

  • Begin met de Kindle op een plat oppervlak en de klep open.

  • Duw de metalen nop bij de bovenkant van de Kindle naar beneden, duw de Kindle weg van de nop en draai hem weg van het bovenste scharnier.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je de hoes van een Kindle-apparaat van de derde generatie verwijdert.

Hoe de Kindle 3-cover te verwijderen

Amazon heeft niets aan het toeval overgelaten met de derde generatie Kindle, inclusief de mogelijkheid dat de iconische e-reader uit een beschermhoes v alt. Het ontwerp bevat twee speciale sleuven aan de zijkant van de e-reader waarmee deze veilig kan worden vergrendeld in een hoes die is ontworpen voor de Kindle.

Het werkt geweldig, maar een snelle blik op de Kindle-discussieborden laat zien dat hoewel het bevestigen van een Kindle 3 op een nieuwe hoes een fluitje van een cent is, meer dan een paar mensen problemen hebben ondervonden bij het verwijderen van de hoes achteraf.

Image
Image

Er is een kleine truc om de hoes van je Kindle te verwijderen, maar het enige wat je hoeft te doen is de onderstaande eenvoudige stappen volgen.

  1. Plaats de Kindle op een tafel of een ander stabiel oppervlak en open het deksel.
  2. Let op de metalen kern die ongeveer tweederde van de bovenkant van de Kindle uitsteekt. Dit is het vergrendelingsmechanisme dat voorkomt dat je de Kindle eruit ha alt.
  3. Duw de metalen nop (of vergrendeling) naar beneden in de richting van de onderkant van de Kindle. Het moet een fractie van een centimeter naar beneden glijden. Hierdoor wordt het vergrendelingsmechanisme ontgrendeld.
  4. Duw de bovenkant van de Kindle horizontaal, weg van de metalen nop. Deze actie maakt de bovenkant van je e-reader vrij, maar de onderste gleuf van de Kindle zit nog steeds vast aan een halvemaanvormige haak.
  5. Draai de Kindle weg van het bovenste scharnier en gebruik het onderste scharnier als draaipunt of draaipunt om je Kindle 3 van de hoes te bevrijden.

De Kindle 3 is moeilijk te vinden geworden naarmate nieuwere modellen worden geïntroduceerd. Hoewel Amazon het einde van de ondersteuning voor de Kindle 3 niet heeft aangekondigd, kunnen gebruikers van oudere modellen problemen ondervinden bij het verbinden met een netwerk. Misschien wordt het tijd om op zoek te gaan naar een nieuwer model. De huidige e-readerreeks van Amazon bevat verschillende uitstekende Kindle-opties.

Aanbevolen: