De 5 beste hoverboards van 2022

Inhoudsopgave:

De 5 beste hoverboards van 2022
De 5 beste hoverboards van 2022
Anonim

Het kan een uitdaging zijn om de beste hoverboards op de markt te vinden. Hoverboards zijn zelfbalancerende platforms die op twee wielen draaien. Ze zijn een geweldig alternatief voor elektrische scooters omdat ze kleiner, draagbaarder en wendbaarder zijn. Hun nut is nooit in twijfel getrokken. Op een hoverboard zoef je als forens mee naar je bestemming, maar beleef je er veel plezier aan. Ze zijn behoorlijk wendbaar en gemakkelijk te besturen, als je ze eenmaal onder de knie hebt. Bovendien ben je nooit meer dan een paar centimeter van de grond, dus zelfs als je je evenwicht verliest, heb je niet lang meer om te vallen. We raden echter nog steeds helmen en veiligheidsuitrusting aan.

Toen hoverboards voor het eerst op de markt kwamen, hadden veel van hen te maken met batterijproblemen. Dat is een mooie manier om te zeggen dat ze vlam vatten. Gelukkig is dat lang geleden en sindsdien zijn er veiligheidsnormen ingevoerd om hoverboards zo veilig mogelijk te maken. Met name de UL2272-certificering zorgt ervoor dat de hoverboards veilig zijn voor de fouten van eerdere modellen. Elk hoverboard in onze lijst voldoet aan die certificering.

Hoverboards lijken zo op elkaar dat het moeilijk te zeggen is wat wat is. Er zijn verschillende opties en prijspunten om te overwegen. We hebben het veld bekeken en zes geweldige voorbeelden gekozen om je te laten zien.

Beste algemeen: EPIKGO-scooter voor elk terrein

Image
Image

Als je overal naartoe wilt met je hoverboard, is de EPIKGO-terreinscooter je eerste keuze. Dit ding heeft gewoon brute kracht en een enkele lading gaat maximaal een uur of maximaal 10 mijl mee. Het board kan heuvels op tot 18 graden en heeft all-terrain banden en wielen. Voeg de waterdichte IP65-certificering toe en dit bord is bestand tegen zowat alles wat je maar kunt bedenken.

Het board kan een maximaal gewicht van 240 pond dragen, maar die duurzaamheid gaat ten koste van het gewicht: dit dikke hoverboard weegt meer dan 31 pond. Gezien de aard van het terrein, zouden we ook graag wat meer bescherming rond de wielen zien; ze zijn behoorlijk blootgesteld.

Beste voor snelheid: EPIKGO Sport

Image
Image

Zoals zijn broer of zus hierboven, is de EPIKGO Sport een duurzame kampioen van alle terreinen. Maar waar het verschilt, is het ontwerp van de banden. Deze banden zijn meer ontworpen als racebanden, die maximale snelheid en wendbaarheid mogelijk maken. De gladdere banden met ondiepere groeven zorgen voor meer weggedrag en acceleratie dankzij een groter oppervlak. Verder is een groot deel van de constructie hetzelfde met 400 W dubbele motoren, IP56-waterdichtheid en twee uur snel opladen.

Dit hoverboard is gemaakt van dezelfde aluminiumlegering als zijn robuustere broer; de banden zijn hier de belangrijkste verandering. Het is echt ongelooflijk om een elektrisch apparaat met zoveel bewegende delen een waterdichte IP-classificatie te zien dragen. Als je van plan bent om op de weg te blijven, is dit een betere optie dan de all-terrain optie. Maar als je van plan bent om off-road te gaan, zullen de gladde banden je geen plezier doen.

Beste All-Terrain: Gyroor Warrior Hoverboard

Image
Image

Onze beste all-terrain inzending verdient de eer behoorlijk goed. Het Gyroor Warrior-hoverboard is een echte krijger en geschikt voor elke omgeving. Een volledig aluminium en metalen frame en 8,5-inch wielen aangedreven door 700 W-motoren geven dit hoverboard de mogelijkheid om gemakkelijk hellingen van 30 graden op te voeren. Het is zelfs waterbestendig met een IP54-classificatie, kan een maximaal gewicht van 265 pond ondersteunen en heeft een ingebouwde Bluetooth-luidspreker.

Al die robuustheid eist zijn tol, want dit hoverboard weegt 33 pond, wat betekent dat je het misschien niet in de meegeleverde tas wilt sjouwen. Krachtigere motoren en een zwaar frame brengen het maximale bereik van dit board terug tot 7,5-9,5 mijl, met een topsnelheid van iets minder dan 10 mph. Het duurt 90-120 minuten om volledig op te laden, wat niet slecht is, maar dit board moet alleen worden overwogen als je echt denkt aan off-road rijden, of als je in een heuvelachtig gebied zoals San Francisco woont. Anders zijn er betere opties.

Beste verwisselbare batterij: Razor Hovertrax 2.0 Hoverboard

Image
Image

Razor is een van de topnamen in elektrische scooters, dus zijn verschijning op deze lijst was onvermijdelijk. De Razor Hovertrax 2.0 heeft een geweldige functie die op dit gebied wordt onderschat: een verwisselbare batterij. Het batterijpakket op dit bord is op zichzelf staand en kan worden uitgeschakeld met een vervangende batterij, wat weliswaar duur is. Maar het idee om zonder stroom te komen en binnen enkele seconden in plaats van uren weer op weg te gaan, is erg aantrekkelijk en geweldig voor forenzen. Houd een reservebatterij en oplader op het werk en schakel ze gewoon uit om thuis te komen.'s Nachts opladen, afspoelen en herhalen!

Bovendien is dit bord ontworpen voor kinderen vanaf 8 jaar. Er is een trainingsmodus en een normale modus, zodat nieuwe rijders kunnen leren hoe ze het bord moeten besturen voordat ze het openen. Toch heeft dit board een maximale snelheid van slechts 7 mijl per uur, wat aan de langzamere kant is, maar de 300W-motoren zijn ontworpen voor een stille rit, die net zo belangrijk kan zijn als snelheid.

Beste budget: Xprit Hoverboard

Image
Image

Onze laatste vermelding op deze lijst is je typische "knockabout hoverboard", wat wil zeggen dat het de goedkoopste op de lijst is. Het betekent ook dat als er iets mee gebeurt, je er niet echt om geeft. Dit is echt een geweldig instapmodel, omdat het alle toeters en bellen heeft die je zou verwachten van duurdere apparaten, zoals een Bluetooth-luidspreker, oplichtende wielen en een behoorlijke looptijd van maximaal 4 mijl op een lading.

Daarover gesproken, dit hoverboard laadt langzaam op, het duurt tot drie uur om af te ronden. Slow is hier een soort thema omdat dit hoverboard ook een topsnelheid van 6,5 mph ha alt. Dat gezegd hebbende, zou dit een goed bord kunnen zijn om op te leren voordat je $ 300- $ 500 laat vallen op een robuuster apparaat. Plus, in tegenstelling tot veel boards, is deze verkrijgbaar in zeven verschillende kleurenschema's, dus het is geweldig voor ieders smaak.

Over het algemeen moeten we onze knipoog geven naar de EPIKGO All-Terrain Scooter. Het is duurzaam en kan tegen een stootje, en het is geschikt om vrijwel overal mee naartoe te gaan. Vierhonderd watt-motoren zijn geen grap; ze zijn erg krachtig. De banden zijn klaar voor elk soort terrein, dus het is een van de meer veelzijdige banden op de lijst. Het belangrijkste is dat dit bord UL2272-gecertificeerd is, net als elk ander bord op de lijst, maar dat is een must-have als het gaat om een topaanbeveling. Het heeft zelfs een Bluetooth-luidspreker aan boord. Kortom, hij is overal klaar voor.

Als je meer een beginnersmodel wilt, is het Xprit-hoverboard een goed alternatief. Het is kleiner, lichter en minder krachtig, maar het is ook een derde van de prijs en goed voor beginners. Het zal niet van je afkomen terwijl je je eerste hoverboard-trips het huis uit maakt. Langs de lijn, als je het eenmaal onder de knie hebt, wacht de EPIKGO op je.

Bottom Line

Adam S. Doud werkt al 10 jaar in de mobiele technologieruimte. Een nevenpassie van hem is persoonlijke mobiliteit en "last mile" woon-werkverkeer. Fietsen, scooters, hoverboards en meer vallen allemaal onder zijn interessegebied.

Waar moet je op letten bij een hoverboard

Safety: Er zijn een hele reeks hoverboards die er zijn, en niet alle boards zijn gelijk gemaakt. Eerst en vooral moet een hoverboard een UL 2272-certificering hebben voor veiligheid. In het bijzonder dekt UL 2272 elektrische en brandveiligheidscertificeringen. Hoverboards hebben niet de beste start gehad als het gaat om brandveiligheid, dus deze certificering is een must-have.

Batterijlevensduur/bereik: Hoverboards zijn een vorm van persoonlijk vervoer, en net als andere vormen van vervoer, zijn ze alleen zo nuttig als ze je kunnen brengen. Oplaadtijden zijn ook belangrijk, maar als vervoer je niet van A naar B kan brengen, dan is het gebruik ervan zeer beperkt. Verwisselbare batterijen zijn hier enorm.

Bluetooth-luidsprekers: Terwijl je onderweg bent, is het fijn om naar enkele deuntjes te kunnen luisteren. Maar aangezien u onderweg bent, is het belangrijk om u bewust te blijven van uw omgeving. Met een koptelefoon kun je niet horen wat er om je heen is. Met een Bluetooth-luidspreker kunt u genieten van audio-entertainment en milieubewustzijn.

Aanbevolen: