De 8 beste buitenstereo's in 2022

Inhoudsopgave:

De 8 beste buitenstereo's in 2022
De 8 beste buitenstereo's in 2022
Anonim

Of het nu een feest in je achtertuin is of een kampeertrip in het bos, je hebt de beste buitenstereo nodig om het meeste uit je muziek te halen. Er is tegenwoordig geen gebrek aan draagbare Bluetooth-luidsprekers op de markt, en velen zijn robuust genoeg om te worden gebruikt als stereosysteem voor buiten. Ze snijden ook geen hoeken als het gaat om functies. De IP65-gecertificeerde Sonos Move wordt bijvoorbeeld geleverd met ondersteuning voor virtuele assistenten en aanraakbedieningen, terwijl de IPX7-gecertificeerde JBL Charge 4 wordt aangedreven door een grote batterij die ook andere apparaten kan opladen.

Hoe geweldig dat ook is, het kiezen van de juiste draadloze luidspreker voor je volgende avontuur kan een ontmoedigende taak zijn, aangezien er honderden beschikbaar zijn. Om het u gemakkelijker te maken, hebben we een aantal van de beste buitenstereo's die momenteel worden aangeboden, op een rijtje gezet. Lees er alles over en maak de juiste keuze.

Beste algemeen: Sonos Move batterijgevoede slimme luidspreker

Image
Image

Geladen tot de kieuwen met ontzag, de Sonos Move is zonder twijfel een van de beste buitenstereo's die je kunt kopen. Het heeft een schokbestendige behuizing en wordt ondersteund door een IP56-classificatie voor verbeterde bescherming tegen natuurlijke elementen zoals water, stof en extreme temperaturen. Omdat het een slimme luidspreker is, wordt het ook geleverd met Amazon Alexa en Google Assistant-integratie waarmee je het afspelen van muziek kunt regelen of het nieuws en het weer volledig handsfree kunt bekijken, met alleen je stem.

The Move bevat twee klasse-D digitale versterkers die zijn afgestemd op de luidsprekerdrivers. Je krijgt ook een naar beneden gerichte tweeter die hoge frequenties gelijkmatig verspreidt voor een breder geluidsbeeld, terwijl het middenbereik en de bas worden afgehandeld door een mid-woofer. Het resultaat is een rijke en meeslepende geluidsuitvoer die perfect is afgestemd op uw luisteromgeving.

The Move maakt gebruik van Wi-Fi en Bluetooth voor draadloze connectiviteit en heeft ook aan de bovenkant gemonteerde capacitieve aanraakbedieningen voor moeiteloze bediening. De ingebouwde batterij is geschikt voor maximaal 11 uur ononderbroken muziekweergave en kan gemakkelijk worden opgeladen door de luidspreker in het meegeleverde oplaadstation te plaatsen.

Afmetingen: 6,25 x 4,9 x 9,3 inch | Gewicht: 6.6 lbs | Type: Slimme luidspreker | Bedraad/Draadloos: Draadloos | Controls: Capacitieve aanraking | Verbinding: Bluetooth / Wi-Fi

Runner-Up, beste algemeen: Bose SoundLink Micro

Image
Image

Als het op audiohardware aankomt, is Bose een naam die geen introductie behoeft. Het productportfolio van het bedrijf omvat een verscheidenheid aan luidsprekers, een voorbeeld hiervan is de SoundLink Micro. Met een schaal gemaakt van hoogwaardig siliconenrubber en ondersteund door een IPX7-classificatie, is hij bestand tegen 30 minuten onderdompeling in maximaal 3 voet water.

De robuuste draagbare luidspreker wordt ook geleverd met een scheurbestendige riem waarmee je hem aan een rugzak, het stuur van je fiets of zo ongeveer iets anders kunt bevestigen. Ondanks zijn kleine formaat is de SoundLink Micro verpakt in een speciaal ontworpen transducer en dubbele passieve radiatoren die een krachtig geluid leveren.

Er is Bluetooth voor draadloze connectiviteit en de geïntegreerde gesproken aanwijzingen zorgen voor een probleemloze gebruikservaring. Met de bijbehorende smartphone-app "Bose Connect" kunt u de audio-instellingen personaliseren en aangesloten apparaten beheren. De SoundLink Micro heeft ook een ingebouwde speakerphone voor handsfree bellen en heeft een batterijduur van maximaal zes uur na één keer opladen. Het is verkrijgbaar in drie verschillende kleuropties: zwart, fel oranje en middernachtblauw.

Afmetingen: 3,8 x 3,8 x 1,4 inch | Gewicht:.64 lbs | Type: Slimme luidspreker | Bedraad/Draadloos: Draadloos | Controls: Tactiele knoppen | Verbinding: Bluetooth

“Met functies zoals ondersteuning voor stemassistenten, IPX7 stof- en waterbestendigheid, en nog veel meer tegen een redelijke prijs, biedt Bose SoundLink Micro veel waar voor uw geld.” - Rajat Sharma, producttester

Meest populair: JBL Charge 4

Image
Image

Als je op zoek bent naar een robuuste en capabele stereoluidspreker voor buiten, raden we de JBL Charge 4 aan. Met een gepatenteerde driver en dubbele passieve basradiatoren, produceert hij 30 W krachtig, volledig spectrumgeluid. De buitenkant is gemaakt van een combinatie van stof en rubber voor meer duurzaamheid, terwijl de IPX7-classificatie betekent dat de luidspreker kan werken, zelfs nadat hij gedurende 30 minuten in maximaal 1 meter water is ondergedompeld.

Draadloze connectiviteit wordt afgehandeld via Bluetooth en er is ook een 3,5 mm audiopoort meegeleverd voor het afspelen van bekabelde muziek. Niet alleen dat, u kunt de bijbehorende smartphone-app "JBL Portable" gebruiken om de audio-uitvoer nog verder te versterken door meer dan 100 (ondersteunde) luidsprekers draadloos aan te sluiten.

De Charge 4 wordt geleverd met op de behuizing gemonteerde knopbedieningen waarmee u gemakkelijk toegang hebt tot alle functies (bijv. Afspelen/pauzeren, volume omhoog/omlaag en Bluetooth-koppeling), en er is ook een reeks van vijf LED's op de onderkant voor het controleren van het laadniveau van de batterij. Daarover gesproken, de luidspreker wordt ondersteund door een batterij van 7.500 mAh die tot 20 uur muziek kan afspelen wanneer deze volledig is opgeladen.

Afmetingen: 8,6 x 3,75 x 3,6 inch | Gewicht: 2.12 lbs | Type: Bluetooth-luidspreker | Bedraad/Draadloos: Draadloos | Controls: Tactiele knoppen | Verbinding: 3,5 mm, Bluetooth

Beste ultradraagbare: Ultimate Ears Roll 2

Image
Image

Met afmetingen van ongeveer 5,3 x 5,3 x 1,6 inch en een gewicht van slechts 0,7 pond, is de Ultimate Ears Roll 2 draagbaar genoeg om overal mee naartoe te nemen. Laat je echter niet misleiden door zijn kleine formaat, want dit ding kan een serieus hard geluid produceren. Dit wordt mogelijk gemaakt door een 2-inch driver en twee 0,75-inch tweeters, die samenwerken voor een 360-graden audio-uitgang.

Ondersteund door een IPX7-classificatie, werkt de Roll 2 geweldig, zelfs nadat hij gedurende 30 minuten in maximaal 3 voet water is ondergedompeld. Bovendien wordt hij geleverd met een opblaasbare drijver waarmee je in het zwembad van muziek kunt genieten. De luidspreker maakt gebruik van Bluetooth voor draadloze connectiviteit over een bereik van maximaal 30 meter en kan tegelijkertijd verbinding maken met twee bronapparaten (bijv. smartphones, tablets). Omgekeerd kun je ook een enkel apparaat gebruiken om draadloos muziek naar twee luidsprekers te streamen.

De Roll 2 heeft een batterijduur van maximaal negen uur op een volledige lading en is voorzien van een geïntegreerde bungee zodat hij aan zo ongeveer alles kan worden vastgemaakt.

Afmetingen: 5,3 x 2,16 x 1,6 inch | Gewicht:.72 lbs | Type: Bluetooth-luidspreker | Bedraad/Draadloos: Draadloos | Controls: Tactiele knoppen | Verbinding: 3,5 mm, Bluetooth

“Ondanks zijn kleine formaat en lichtgewicht ontwerp, heeft Ultimate Ears Roll 2 een luide audio-uitgang die je moet horen om te geloven.” - Rajat Sharma, producttester

Beste batterij: Anker Soundcore 2

Image
Image

Anker's producten staan bekend om hun onovertroffen waarde, en de Soundcore 2 is niet anders. Met aangepaste neodymium-drivers en een digitale signaalprocessor (DSP) met dynamisch bereikregeling, levert hij 12 W rijk, vervormingsvrij geluid. De buitenstereoluidspreker maakt ook gebruik van de "BassUp" -functie van Anker en een gepatenteerde spiraalvormige baspoort om de lage frequenties te versterken en wordt ondersteund door een IPX7-classificatie voor betere bescherming tegen natuurlijke elementen zoals stof en water.

Draadloze connectiviteit wordt afgehandeld via Bluetooth en je kunt zelfs twee luidsprekers koppelen aan een enkel bronapparaat (bijv. smartphones, tablets) voor een versterkte audio-uitvoer. De Soundcore 2 is voorzien van knoppen aan de bovenkant voor gemakkelijke toegang tot al zijn functies, inclusief afspelen/pauzeren, volume omhoog/omlaag en Bluetooth-koppeling.

Misschien is de beste eigenschap van de luidspreker de 5200mAh-batterij, die profiteert van de ingebouwde energiebeheertechnologie om een continue afspeeltijd van maximaal 24 uur te bieden. Dit betekent in wezen dat de Soundcore 2 tot 500 nummers kan afspelen zodra hij volledig is opgeladen.

Image
Image

Afmetingen: 4,1 x 7,6 x 2,2 inch | Gewicht: 1,4 lbs | Type: Bluetooth-luidspreker | Bedraad/Draadloos: Draadloos | Controls: Tactiele knoppen | Verbinding: 3,5 mm, Bluetooth

Beste geluid: Ultimate Ears Boom 2

Image
Image

Op zoek naar een veelzijdige en stijlvolle draagbare luidspreker? Zoek niet verder dan Ultimate Ears Boom 2. Het wordt geleverd met twee 1,75-inch drivers, die samenwerken met twee 3,1-inch passieve radiatoren voor een daverende 360-graden audio-uitvoer. De cilindrische behuizing heeft een omhullend rooster gemaakt van geweven stof, terwijl de boven- en onderpanelen van kunststof zijn verbonden door een dikke rubberen strip die over de hele hoogte van de luidspreker loopt.

Dankzij de IPX7-classificatie werkt de Boom 2 feilloos, zelfs nadat hij gedurende 30 minuten in maximaal 3 voet water is ondergedompeld. U krijgt Bluetooth voor draadloze connectiviteit over een bereik van 30 meter, en de luidspreker kan tegelijkertijd verbinding maken met twee bronapparaten (bijv. smartphones, tablets). Afgezien daarvan zijn ook een 3,5 mm-audiopoort en NFC in de mix opgenomen.

De Boom 2 heeft een D-ring aan de onderkant, die kan worden verwijderd om toegang te krijgen tot het standaard statiefinzetstuk dat eenvoudige montage mogelijk maakt. Andere opmerkelijke toevoegingen zijn app-ondersteuning (voor extra functionaliteit zoals equalizer-presets) en een batterijduur van maximaal 15 uur.

Afmetingen: 5,5 x 5,5 x 8,5 inch | Gewicht: 2,2 lbs | Type: Bluetooth-luidspreker | Bedraad/Draadloos: Draadloos | Controls: Tactiele knoppen | Verbinding: 3,5 mm, Bluetooth

"Met een krachtige geluidsuitvoer, connectiviteit met meerdere apparaten en een geweldige batterijduur in een goed gebouwd chassis, doet Ultimate Ears Boom 2 bijna alles goed." - Rajat Sharma, producttester

Beste budget: JBL Clip 3 Bluetooth-luidspreker

Image
Image

Ontegenzeggelijk een van de best betaalbare Bluetooth-luidsprekers die er zijn, JBL Clip 3 biedt veel meer dan wat het budgetprijskaartje je misschien doet geloven. De stevige schaal is gemaakt van een combinatie van stof en rubber, en de luidspreker wordt ook ondersteund door een IPX7-classificatie waardoor hij kan worden gebruikt, zelfs nadat hij gedurende 30 minuten in maximaal 3 voet water is ondergedompeld.

Misschien is het meest interessante ontwerpelement van de Clip 3 de geïntegreerde metalen karabijnhaak, waarmee je hem met weinig tot geen moeite aan alles kunt bevestigen, van je rugzak tot een riemlus. De 1,6-inch transducer van de speaker produceert een krachtig geluid van 3,3 W en je krijgt ook een speakerphone (met ruis- en echo-onderdrukking) voor handsfree bellen.

De Clip 3 gebruikt Bluetooth voor draadloze connectiviteit en wordt ook geleverd met een 3,5 mm audiopoort voor bekabeld gebruik. Het is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuropties (bijv.g. Gold, Teal en Camo), en heeft een batterij van 1000 mAh die geschikt is voor maximaal 10 uur muziekweergave op een volledige lading.

Afmetingen: 5,4 x 3,8 x 1,8 inch | Gewicht:.5 lbs | Type: Bluetooth-luidsprekers | Bedraad/Draadloos: Draadloos | Controls: Tactiele knoppen | Verbinding: Bluetooth

Beste compact: Ultimate Ears Megaboom 3 draagbare waterdichte luidspreker

Image
Image

Met een gewicht van ongeveer 2 pond en afmetingen van 3,4 x 3,4 x 8,9 inch, is de Ultimate Ears Megaboom 3 de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een compacte stereoluidspreker voor buiten. De cilindrische behuizing is verpakt in een tweekleurig textielmateriaal dat zowel duurzaam als mooi is. Dan is er nog de IP67-classificatie, die ervoor zorgt dat dit ding deuntjes blijft blazen, zelfs nadat het gedurende 30 minuten in maximaal 1 meter water is ondergedompeld.

Wat audio betreft, heeft de Megaboom 3 twee 2-inch full-range drivers en twee 3.4-inch passieve radiatoren voor een ruimtelijk geluid van 360 graden met diepere bas. Er is Bluetooth voor draadloze connectiviteit over een bereik van maximaal 50 voet, en de aan de bovenkant gemonteerde stroom- en Bluetooth-koppelingsknoppen maken het gebruik een makkie.

Je krijgt ook een derde Magic Button'' bovenaan, die kan worden geconfigureerd voor toegang met één aanraking tot je afspeellijsten op populaire muziekstreamingservices zoals Apple Music en Spotify. De Megaboom 3 heeft een batterijduurzaamheid tot 20 uur op een enkele lading en kan draadloos worden verbonden met maximaal 150 (ondersteunde) luidsprekers voor een veel grotere audio-uitvoer.

Afmetingen: 8,88 x 8,88 x 3,75 inch | Gewicht: 2,04 lbs | Type: Bluetooth-luidsprekers | Bedraad/Draadloos: Draadloos | Controls: Tactiele knoppen | Verbinding: Bluetooth

"Met twee full-range drivers en twee passieve radiatoren in de tweekleurige, met stof beklede body, ziet Ultimate Ears Megaboom 3 er net zo goed uit als hij klinkt." - Rajat Sharma, producttester

Van alle buitenstereo's die hierboven zijn beschreven, raden we de Sonos Move aan als onze beste keuze. Het kan zijn mannetje staan in zware gebruiksomstandigheden, wordt geleverd met een groot aantal handige functies (bijvoorbeeld ondersteuning voor stemassistenten, capacitieve aanraakbedieningen) en de audiokwaliteit is geweldig.

Als je liever iets draagbaars hebt, kijk dan eens naar Bose's SoundLink Micro. De robuuste luidspreker biedt alles, van krachtig geluid tot geavanceerde in-app-instellingen, en dat alles tegen een prijs die de bank niet zal breken.

Over onze vertrouwde experts

Als technologiejournalist met meer dan zeven jaar (en nog steeds) ervaring heeft Rajat Sharma in de loop van zijn carrière tot nu toe tientallen draagbare luidsprekers (onder andere gadgets) getest en beoordeeld. Voordat hij bij Lifewire kwam, werkte hij als senior technologieschrijver/editor bij twee van India's grootste mediahuizen - The Times Group en Zee Entertainment Enterprises Limited.

David Beren is een technisch schrijver met meer dan 10 jaar ervaring in de branche. Hij heeft content geschreven en beheerd voor technologiebedrijven zoals T-Mobile, Sprint en TracFone Wireless.

FAQ

Hoe belangrijk is multi-source streaming?

Dit is iets dat afhangt van de individuele vereisten. Als je gewoon van je muziek wilt genieten wanneer je alleen op trektocht bent, zou een eenvoudige draadloze luidspreker die streamt vanaf een enkel apparaat voldoende zijn. Aan de andere kant, als je een strandfeestje of een nacht in het bos met een groep vrienden plant, zou een draagbare luidspreker die om de beurt muziek van meerdere apparaten kan streamen zeker een betere optie zijn.

Wat betekent 360-graden geluid precies?

Het verwijst naar de verspreiding van geluid in alle richtingen vanuit een centraal punt. Wanneer u een buitenstereo met 360-graden audio-uitgang krijgt, hoeft u zich geen zorgen te maken over de "ideale" positie en richting. Zet hem gewoon in het midden en geniet van je muziek.

Op welke connectiviteitsopties moet ik letten?Draagbare stereoluidsprekers voor buiten gebruiken over het algemeen Bluetooth voor draadloze connectiviteit. Dat gezegd hebbende, een 3,5 mm audiopoort kan zeker van pas komen voor het luisteren naar muziek van oudere mobiele apparaten (bijv. draagbare mediaspelers), en het spaart ook de batterij.

Waar u op moet letten bij een buitenstereo

Geluidskwaliteit

De beste manier om de geluidskwaliteit te testen, is door persoonlijk te luisteren, maar als je een luidspreker online koopt, is dat niet mogelijk. U kunt echter kwaliteitsaudio garanderen door een paar specifieke specificaties goed te bekijken, met name de gevoeligheidsclassificatie. Gevoeligheid wordt gemeten in decibel (dB) en geeft aan hoe hard de luidspreker kan komen. Als je een luidspreker koopt in het bereik van 86 tot 90 dB, zit je goed.

Draagbaarheid

Als je vaak onderweg bent, is het belangrijk dat je luidspreker in je rugzak kan worden gegooid zonder je te verzwaren. De beste buitenstereo's hebben een lichtgewicht, compact ontwerp, maar produceren nog steeds een geweldig geluid. Een andere factor met betrekking tot draagbaarheid is de levensduur van de batterij, omdat een dode luidspreker het feest echt kan doden. De meeste luidsprekers hebben gemiddeld zo'n acht tot 24 uur speeltijd per oplaadbeurt, afhankelijk van hoe hard je de muziek afspeelt.

Duurzaamheid

Of je nu naar het strand gaat of door de natuur wandelt, je hebt een luidspreker nodig die bestand is tegen onverwachte golven of regenbuien. Controleer de IP-classificatie om te bepalen hoe waterdicht een luidspreker is: IPX7 is vrij standaard, waardoor het apparaat tot 30 minuten volledig ondergedompeld kan worden in maximaal één meter water.

Aanbevolen: