De 3 beste 32-inch monitoren van 2022

Inhoudsopgave:

De 3 beste 32-inch monitoren van 2022
De 3 beste 32-inch monitoren van 2022
Anonim

De beste 32-inch monitoren zouden geweldige kijkhoeken moeten bieden, een hoge resolutie voor multimediawerk en games, en idealiter ingebouwde software om schermen te helpen beheren en de productiviteit te maximaliseren. Monitoren van dit formaat kunnen variëren van 1080p tot 4K in resolutie, en ze kunnen worden geleverd met een normale beeldverhouding of gebogen of ultrabreed zijn om te maximaliseren hoeveel u kunt zien.

Onze topkeuze in de categorie is de Samsung U32J590UQN bij Best Buy, een 32-inch 4K-monitor met geweldige kijkhoeken en een rijk scherm. De kleuren zijn nauwkeurig en het wordt zelfs geleverd met FreeSync voor vloeiendere framesnelheden tijdens het gamen. Voor degenen die andere opties overwegen, wil je misschien een kijkje nemen in onze lijst met de beste computermonitoren.

Lees verder voor de beste 32-inch monitoren.

Beste algemeen: Samsung UJ59-serie U32J590UQN 32-inch 4K FreeSync-monitor

Image
Image

De Samsung U32J590UQN is een zeldzaam ras. Het is een 32-inch 4K-monitor die beschikbaar is tegen een redelijk redelijke prijs. Het belangrijkste verkoopargument hier is het grote onroerend goed met hoge resolutie voor grafisch ontwerp, het bekijken van multimedia-inhoud en het bewerken van foto's. De helderheid is hoog en door de kijkhoeken van 178 graden kun je het scherm van vrijwel elke kant bekijken. Diep zwart en hoog contrast zijn ook een zegen voor grafische ontwerpers.

Als je de monitor wilt gebruiken om te gamen, kan deze redelijk goed dienst doen. De responstijd is 4 ms, niet zo hoog als high-end gaming monitoren, maar hoog genoeg om games en videowerk bij te houden. De verversingssnelheid is 60 Hz, wat de meeste 4K-monitoren zijn, maar FreeSync is ingebouwd als je een AMD grafische kaart hebt, waardoor je vloeiendere framesnelheden krijgt.

Beste budget: ViewSonic VX3276

Image
Image

Als je hoopt een paar dollar te besparen zonder in te boeten aan beeldkwaliteit, zoek dan niet verder dan de ViewSonic VX3276. Het 32-inch scherm wordt geleverd met een resolutie van 1080p voor een HD-kijkervaring. De monitor heeft een breedbeeldontwerp dat de beeldverhouding van 16:9 behoudt, en dankzij de ingebouwde HDMI-, DisplayPort- en VGA-poorten kunt u verschillende apparaten op de monitor aansluiten.

ViewSonic's monitor biedt flikkervrije technologie en een blauwlichtfilter om vermoeide ogen te verminderen. En met de split-screen technologie kun je meerdere apps tegelijkertijd op het scherm bekijken en deze in een set van verschillende vooraf gedefinieerde sjablonen rangschikken. Volgens ViewSonic zal de functie de productiviteit in de bedrijfswereld drastisch verbeteren.

De beste eigenschap van de ViewSonic-monitor is misschien wel de prijs. Hoewel het misschien duur is bij het onderzoeken van de bredere monitormarkt, biedt het met 32-inch schermen een uitstekende waarde en iets dat kopers zou kunnen aantrekken die een eersteklas visuele ervaring willen zonder hun portemonnee te legen.

Beste LED: Samsung S32D850T

Image
Image

Er zijn verschillende schermtechnologieën op de monitormarkt, waaronder apparaten die LCD, OLED en LED gebruiken. Maar als u op zoek bent naar LED-monitoren die superieure helderheid en energiezuinigheid bieden, dan is de Samsung S32D850T de juiste keuze.

Samsung's monitor heeft een quad-HD-resolutie van 2560 x 1440. Volgens Samsung zal de resolutie een beeld opleveren dat ongeveer 1,8 keer helderder is dan full-HD zou zijn. Dus als je videogames speelt of films kijkt, zullen de beelden beter zijn dan wat je zou krijgen op een midrange-televisie.

De Samsung-monitor wordt geleverd met dunne randen rond het scherm en heeft een flinke voet aan de onderkant om uw scherm te beschermen. Maar u zult niet per se te veel extra's in de monitor vinden, dus als u extra functies wilt, beta alt u waarschijnlijk meer.

De beste 32-inch monitor om te kopen is ongetwijfeld de 4K Samsung U32J590UQN (bekijk op Best Buy). Het komt van een gerenommeerd merk, heeft een IPS-scherm met geweldige kijkhoeken en kleurnauwkeurigheid, en de Screen Split 2.0-software zorgt ervoor dat je probleemloos kunt multitasken. Onze budgetkeuze is de ViewSonic VX3276 (bekijk op Amazon), een 32-inch 1080p-monitor met een flikkervrij scherm dat betaalbare productiviteit biedt.

Aanbevolen: