Intelli PowerHub draadloos laadstation Review

Inhoudsopgave:

Intelli PowerHub draadloos laadstation Review
Intelli PowerHub draadloos laadstation Review
Anonim

Bottom Line

De Intelli PowerHub is een redelijk compact laadstation waarmee je een telefoon draadloos kunt opladen en tegelijkertijd een handvol andere apparaten van stroom kunt voorzien. Met drie USB-poorten, twee stopcontacten en een draadloos oplaadstation heb je veel opties.

intelliARMOR PowerHub draadloos laadstation

Image
Image

IntelliARMOR heeft ons een recensie-eenheid gegeven die een van onze schrijvers kan testen. Lees verder voor hun volledige mening.

De Intelli PowerHub is een laadstation dat is ontworpen om meerdere taken tegelijk uit te voeren. Het is gebouwd rond een draadloos oplaadstation dat je telefoon in een handige hoek houdt, maar het heeft ook drie USB-poorten en twee stopcontacten voor nog meer flexibiliteit. Het idee is dat zelfs als uw apparaat geen standaard USB-oplader gebruikt of Qi draadloos opladen ondersteunt, u altijd een eigen oplader kunt aansluiten met behulp van de stopcontacten.

Aangezien de PowerHub wordt gefactureerd als een universele apparaatoplader, heb ik een paar weken met een op mijn bureau doorgebracht om te zien hoe goed die aanduiding echt past. Ik gebruikte de draadloze oplader dagelijks met mijn vertrouwde Pixel 3, stopte alles van een Nintendo Switch tot een M1 MacBook tot een stofzuiger in de USB-poorten en gebruikte de stopcontacten om een assortiment ventilatoren, lichten en andere elektronica van stroom te voorzien.. Afgezien van een handvol kleine ontwerpproblemen, doet de Intelli PowerHub de klus behoorlijk goed.

Ontwerp: hoekig en dik

De Intelli PowerHub is gebouwd rond een gebogen Qi-oplaadpad, dat is ontworpen om een telefoon in een comfortabele hoek van 65 graden te houden. Als je het van voren bekijkt, zie je alleen het oplaadstation of je telefoon met de Intelli-gelabelde basis eronder. De rest van het apparaat voelt aan alsof het aan de achterkant van dit centrale kenmerk is geplakt en vormt een dikke, hoekige plastic klomp die er meer utilitair uitziet dan iets anders.

Image
Image

De oplaadpoorten zijn verspreid over het hele apparaat, met twee USB-A-poorten aan de ene kant, de USB-C-poort aan de andere kant en de stopcontacten achter het oplaadstation. De AC-stroompoorten zijn ook direct naar boven gericht, wat prima is als je een voedingsadapter aansluit, maar het voelt ongemakkelijk als je een apparaat aansluit dat een netsnoer gebruikt. Afhankelijk van de stijfheid van het snoer, zou het aansluiten van sommige apparaten op deze stopcontacten ertoe leiden dat het snoer recht omhoog steekt, voorbij de bovenkant van mijn telefoon, wat een beetje een vreemde uitstraling geeft.

Configuratieproces: klaar om direct uit de doos te werken

De Intelli PowerHub wordt direct uit de doos gemonteerd en volledig klaar voor gebruik geleverd. Het opzetten is een kwestie van een plek op je bureau of aanrecht vinden, de stekker in het stopcontact steken en de aan/uit-schakelaar aan de achterkant omdraaien.

Image
Image

Uw telefoon wordt automatisch opgeladen wanneer deze op het oplaadstation wordt geplaatst als deze Qi draadloos opladen ondersteunt, en u kunt andere telefoons of apparaten opladen door simpelweg de juiste USB-kabel of voedingsadapter aan te sluiten. Er worden geen oplaadkabels meegeleverd, dus die moet je zelf voorzien.

Gebruiksgemak: geeft een probleem met kabelbeheer

Het belangrijkste kenmerk van de Intelli PowerHub is het draadloze oplaadstation, en daarvoor krijgt het de hoogste score. Ik heb in het verleden draadloze opladers gebruikt die een beetje gevoelig waren in termen van positionering, en dat is hier geen probleem. Elke keer dat ik mijn Pixel 3 op de houder liet vallen, werd ik begroet door de bevredigende buzz, toon en animatie die wijzen op een draadloze oplaadverbinding.

Tijdens het experimenteren kon ik mijn Pixel 3 langs de rand van de houder duwen voordat de verbinding werd verbroken, en ik kon een verbinding met de telefoon tot stand brengen die aanzienlijk uit het midden was.

Je hoeft je telefoon niet eens perfect te centreren om de verbinding te laten werken. Tijdens het experimenteren kon ik mijn Pixel 3 langs de rand van de houder duwen voordat ik de verbinding verbrak, en ik kon een verbinding met de telefoon aanzienlijk off-center tot stand brengen.

Omdat de USB-poorten niet allemaal aan één kant zitten en de stopcontacten aan de achterkant ontspruiten, hangt het gebruiksgemak af van waar je het laadstation precies wilt plaatsen. Je kunt hem niet echt tegen een muur of iets anders duwen, omdat dat de toegang tot een of twee van de USB-poorten blokkeert.

Aangezien de USB-poorten niet allemaal aan één kant zitten en de stopcontacten aan de achterkant ontspruiten, hangt het gebruiksgemak af van waar je het laadstation precies wilt plaatsen.

Het feit dat de poorten zich aan weerszijden bevinden, zorgt voor een beetje een kabelbeheerprobleem, omdat je gemakkelijk kunt eindigen met USB-kabels die aan twee verschillende kanten van de oplader uitkomen, waarbij de hoofdvoedingskabel zich aan de achterkant uitstrekt, en twee stroomadapters of kabels die recht omhoog steken. Ik heb de neiging om kabels alleen aangesloten te laten zolang het duurt om een apparaat op te laden en ze vervolgens in een la te verbergen, dus dit was geen groot probleem voor mij, maar ik kan zien dat kabelbeheer een beetje vervelend is voor sommige gebruikers.

Oplaadsnelheid: geweldige prestaties van de USB-C- en Qi-opladers

Dit wordt gefactureerd als een universeel laadstation en past daar redelijk goed bij, dus je krijgt een hele reeks laadsnelheden van dit apparaat. Het draadloze oplaadstation, USB-A-poorten, USB-C-poort en stopcontacten hebben allemaal verschillende uitgangsniveaus om aan de behoeften van verschillende apparaten te voldoen, en ze werkten allemaal redelijk goed.

Vanaf het draadloze oplaadstation schat Intelli de uitvoer op 1 of 1,1 A en 5, 7,5 of 9 V gelijkstroom, afhankelijk van het apparaat dat u probeert op te laden. Dat is een redelijk goede dekking, met 5, 7,5 of ongeveer 10 watt. In de praktijk trok mijn Pixel 3 ongeveer 1.400 mA bij draadloos opladen volgens een app, en ik klokte het op ongeveer drie en een half uur voor een volledige lading. Een aantal andere draadloze opladers die ik bezit, levert slechts ongeveer een derde daarvan, dus ik was meer dan tevreden met die prestatie.

Dit wordt gefactureerd als een universeel laadstation en past daar redelijk goed bij, dus je krijgt een hele reeks laadsnelheden van dit apparaat.

Als we verder gaan met de USB-A-poorten, beoordeelt Intelli ze elk op 5V DC 2A. Ik heb de uitgangsspanning gemeten als 5,1 V met niets anders aangesloten dan mijn tester en heb vervolgens gecontroleerd hoeveel stroomsterkte het een verscheidenheid aan apparaten opleverde. Met behulp van een ampèremeter ontdekte ik dat deze 1,14A leverde aan mijn Nintendo Switch, 1,46A aan mijn Pixel 3, 0,8 watt aan mijn USB-vacuüm en 0,44A aan een Sharper Image-luchtreiniger. Het uitgangsvermogen daalde niet wanneer apparaten tegelijk op beide USB-A-poorten werden aangesloten, wat aangeeft dat elke poort onafhankelijk in staat is om zijn maximale stroomsterkte te leveren zonder de andere te beïnvloeden.

Image
Image

Hoewel de USB-A-poorten beperkt zijn tot 5V en 2A, heeft de USB-C-poort een vermogen van 18W 12V DC 1.5A/ 9V DC 2A/5V DC 2,4 A, wat voldoende is om veel apparaten snel of snel op te laden. Mijn Pixel 3 knippert bijvoorbeeld het bericht 'snel opladen' wanneer hij op deze poort is aangesloten, net zoals bij de snellader waarmee hij oorspronkelijk werd geleverd.

Het uitgangsvermogen daalde niet wanneer apparaten tegelijk op beide USB-A-poorten worden aangesloten, wat aangeeft dat elke poort onafhankelijk in staat is om zijn maximale stroomsterkte te leveren zonder de andere te beïnvloeden.

Als ander vergelijkingspunt kan de poort ook mijn M1 MacBook Air van stroom voorzien, waarbij de MacBook denkt dat hij is aangesloten op de fabrieksvoedingsadapter. Toen mijn M1 MacBook op de USB-C-poort was aangesloten, was hij in iets meer dan drie uur volledig opgeladen.

Voor apparaten die niet opladen via USB, of als je gewoon meer dan vier USB-apparaten tegelijk moet opladen, kunnen de twee AC-stopcontacten volgens Intelli een gecombineerd vermogen van 1.000 W leveren. Ik heb verschillende stroomadapters, lampen, mijn bureauventilator en al het andere dat ik te pakken kon krijgen aangesloten, en alles werkte zoals verwacht.

Oplaadcapaciteit: laad gemakkelijk zes of meer apparaten tegelijk op

Zonder extra adapters kan de Intelli PowerHub vier apparaten tegelijk opladen of voeden: één telefoon op de houder, twee telefoons of andere USB-apparaten aangesloten op de USB-A-poorten en één telefoon, laptop of ander compatibel apparaat aangesloten op de USB-C-poort.

Bovendien kun je gemakkelijk twee extra apparaten van stroom voorzien door ze op het stopcontact aan te sluiten. Als je een USB-lichtnetadapter hebt met meerdere ingebouwde poorten, kun je dat aantal gemakkelijk hoger nemen, hoewel daarvoor extra hardware nodig is.

Image
Image

De totale AC-output van dit laadstation is beperkt tot 1.000 W, elke USB-A-poort kan 10 W leveren, de USB-C-poort ha alt maximaal 18 W en de Qi-oplader kan tot 10W. Dat betekent dat je gemakkelijk zes of meer apparaten kunt opladen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat een of meer apparaten niet genoeg stroom krijgen.

Prijs: Fatsoenlijke prijs voor wat je krijgt

Met een adviesprijs van $ 70 en een straatprijs die meestal dichter bij $ 30-50 ligt, is de Intelli PowerHub een beetje prijzig voor een draadloos oplaadstation, maar het is best behoorlijk als je kijkt naar de goede mix van functies die het apparaat biedt wordt geleverd met, zoals de toevoeging van twee stopcontacten en de geweldige prestaties die u krijgt van het oplaadstation en de USB-C-poort.

Je kunt oplaadhouders vinden die ongeveer de helft van het prijskaartje van een Intelli PowerHub kosten, maar ze hebben geen stopcontact. Je kunt ook power-stenen vinden die meer stopcontacten en USB-poorten bieden, maar meestal zonder het oplaadstation of de USB-C-poort. Voor deze unieke mix van functies is dit een redelijk goede prijs.

Bestek draadloze oplader versus Intelli PowerHub

Met een adviesprijs van $ 50, acht AC-stopcontacten, zes USB-A-poorten en een draadloos oplaadstation, biedt de Bestek Wireless Charger Desktop Power Strip stevige concurrentie met de Intelli PowerHub. Het biedt meer stopcontacten, meer USB-poorten en de adviesprijs is aanzienlijk lager.

Hoewel deze units veel van dezelfde functies hebben, dienen ze enigszins verschillende doelen. De Intelli PowerHub is veel beter geschikt voor desktopgebruik, omdat hij uw telefoon in een comfortabele hoek van 65 graden plaatst, zodat u uw meldingen in één oogopslag kunt zien. Het oplaadplatform op de Bestek is gewoon het platte oppervlak van het apparaat, waardoor het moeilijk of onmogelijk is om zelfs maar te zien of de telefoon wordt opgeladen, laat staan om meldingen te lezen bij gebruik in een desktopomgeving.

De Intelli PowerHub heeft ook nog een voordeel op het gebied van draadloos opladen: hij laadt sneller op. Wanneer ze naast elkaar werden getest, leverde de PowerHub bijna drie keer meer vermogen dan de Bestek, wat resulteerde in een veel snellere lading.

De Bestek-eenheid is absoluut de betere optie als je een aantal apparaten hebt die je tegelijkertijd moet voeden, en het heeft ook een ingebouwde overspanningsbeveiliging. Ik vind de PowerHub echter de betere desktopoplossing vanwege de hoek van het oplaadpad en de opname van een USB-C-poort.

Laadt al je apparaten op, alleen niet allemaal tegelijk

De Intelli PowerHub is een fantastisch laadstation met slechts een handvol kleine nadelen. Het werkt heel goed als oplaadstation, met een geweldige kijkhoek en gemakkelijke positionering voor draadloos opladen, en de USB-C-poort is veelzijdig en in staat om snel veel apparaten op te laden. Sommigen kunnen problemen krijgen met het kabelbeheer en de plaatsing van de AC-stopcontacten is ongelukkig als je dit laadstation in je keuken of badkamer wilt gebruiken, maar de algehele prestaties van het apparaat spreken voor zich.

Specs

  • Productnaam PowerHub draadloos laadstation
  • Product Merk intelliARMOR
  • SKU IP-PWRHS
  • Prijs $69,99
  • Releasedatum november 2020
  • Gewicht 1,68 lbs.
  • Productafmetingen 7,5 x 5,3 x 4,7 inch.
  • Kleur Zwart
  • Oplaadcapaciteit 10W max
  • Poorten 2x AC-uitgangen, 2x USB-A, 1x USB-C
  • AC-uitgang AC 110C-240V 50/60Hz 1100W
  • USB-uitgang 5V DC 2A (elk)
  • USB-C-uitgang PD 18W 12V DC 1,5A / 9V DC 2A / 5V DC 2,4 A
  • Draadloos opladen Qi-standaard
  • Draadloze uitgang 5VDC 1A / 7,5V DC 1A / 9V DC 1,1A

Aanbevolen: