EasyAcc Multi-Device Organizer Review: kunstleer laadstation

Inhoudsopgave:

EasyAcc Multi-Device Organizer Review: kunstleer laadstation
EasyAcc Multi-Device Organizer Review: kunstleer laadstation
Anonim

Bottom Line

De EasyAcc Multi-Device Organizer heeft een opvallende look die niet bij iedereen in de smaak zal vallen, maar als je op zoek bent naar iets anders, is het een zeer functionele optie om je apparaten op te bergen terwijl ze worden opgeladen.

EasyAcc Organizer voor meerdere apparaten USB-oplader Dockingstandaard

Image
Image

We hebben de EasyAcc Multi-Device Organizer gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

De EasyAcc Multi-Device Organizer is een kunstleren standaard die is ontworpen om twee telefoons, twee of drie tablets te bevatten en de oplader van uw keuze in een verborgen compartiment te verbergen. Er wordt niet echt een oplader meegeleverd, maar er is genoeg ruimte om ten minste twee telefoonopladers of een multi-oplader van het juiste formaat in op te bergen.

We hebben onlangs een van deze getest op kantoor en thuis, om te zien hoe het zich verhoudt tot de concurrentie. We hebben dingen getest zoals hoe goed het past op verschillende soorten apparaten, hoe moeilijk het is om het in elkaar te zetten, hoe bruikbaar het dagelijks is, en meer.

Image
Image

Ontwerp: Aantrekkelijk zwart synthetisch leer met witte stiksels

De EasyAcc onderscheidt zich van veel andere oplaaddocks, standaards en organizers omdat hij is bedekt met kunstleer met opvallende witte stiksels. Het algehele ontwerp verschilt niet zo veel van veel andere oplaaddocks en organisatoren, maar het is een duidelijke afwijking van de meeste die van hout of plastic zijn.

Naast de ruimte die dit dock en organizer voor telefoons en tablets biedt, heeft het een gleuf voor pennen, scharen en andere items om bij je bureau te houden

Het algehele ontwerp is geïnspireerd op traditionele postorganizers, met drie primaire apparaatslots gescheiden door verticale verdelers. De twee achterste sleuven zijn ontworpen voor tablets, terwijl de voorkant ruimte biedt voor twee verticaal georiënteerde telefoons, compleet met doorvoeruitsparingen voor oplaadkabels.

Naast de ruimte die dit dock en organizer voor telefoons en tablets biedt, heeft het een gleuf voor pennen, scharen en andere items om bij je bureau te houden. Deze sleuf gaat door in het verborgen compartiment dat is ontworpen om uw oplader en kabels vast te houden. Als je kleine voorwerpen zoals munten en paperclips erin laat vallen, vallen die voorwerpen in dat compartiment.

De organizer bestaat uit drie discrete componenten, die allemaal stevig met elkaar verbonden zijn met behulp van sterke magneten. Het bovenste onderdeel is ontworpen om je telefoons en tablets op te bergen, het middelste onderdeel heeft ruimte voor je USB-oplader en kabels, en de onderste laag heeft een ondiepe lade waar je extra oplaadkabels en al het andere dat je bij de hand wilt houden kunt opbergen.

Image
Image

Configuratieproces: klikt in elkaar en is bijna direct uit de doos klaar voor gebruik

Om ruimte te besparen, wordt de organizer niet verzonden in de definitieve configuratie. U hoeft niets in elkaar te zetten, maar u moet wel de lade van de tabletstandaard verwijderen, deze in de ladehoes steken en vervolgens de drie hoofdcomponenten in de juiste volgorde aan elkaar klikken.

Het plaatsen van een oplader in het verborgen compartiment en het leiden van USB-kabels door de afzonderlijke uitsparingen, voegt ook wat tijd toe aan het installatieproces.

Gebruiksgemak: Geen gebruiksproblemen met de juiste kabels

Het dock heeft twee sleuven voor verticaal georiënteerde telefoons aan de voorkant, dus als je je telefoon neerzet, kun je het scherm in één oogopslag zien. Het plaatsen van tablets in de achterste sleuven is ook eenvoudig, en er is een uitsparing in de middenverdeler om het gemakkelijker te maken om grip te krijgen.

Het dock heeft twee sleuven voor verticaal georiënteerde telefoons aan de voorkant, dus als je je telefoon neerzet, kun je het scherm in één oogopslag zien.

Het enige bruikbaarheidsprobleem dat we tegenkwamen, is dat het verborgen compartiment dat je oplader en kabels bevat, vrij ondiep is. Het probleem is dat als de connectoren op uw USB-kabels te lang zijn (veel van onze waren), het onmogelijk is om uw telefoon veilig op de standaard te laten rusten. De USB-kabel komt uit en de telefoon kantelt gevaarlijk van de ene naar de andere kant. Als je onopvallende USB-kabels of zelfs 90-graden USB-kabels hebt, is dit geen probleem.

Image
Image

Constructie: voelt solide aan, maar is gemaakt van lichtgewicht vezelplaat

De organisator voelt alsof hij stevig is geconstrueerd. Er is heel weinig flex in de verdelers en wanden, en de drie afzonderlijke secties klikken allemaal stevig in elkaar met krachtige magneten. Het is echter duidelijk gemaakt van lichtgewicht vezelplaat, aan elkaar geniet en vervolgens bedekt met kunstleer.

Hoewel het stevig genoeg is gebouwd, gezien de gebruikte materialen, kan het qua duurzaamheid niet op tegen een massief houten laadstation. Het is perfect geschikt voor telefoons en lichtgewicht tablets, maar vertrouwen op het achterpaneel om het gewicht van een laptop te ondersteunen, kan het lot verleiden. Zelfs zwaardere tabletten moeten nauwlettend worden gecontroleerd.

Er zit heel weinig flex in de verdelers en wanden, en de drie afzonderlijke secties klikken allemaal stevig in elkaar met krachtige magneten.

Oplaadsnelheid: hangt af van wat je hebt

De EasyAcc-organizer bevat geen oplader, dus er is geen vaste oplaadsnelheid. Het verborgen compartiment in de dockingstandaard is iets meer dan 2,5 cm diep, dus je kunt er een verlengsnoer met meerdere stekkers insteken voor je bestaande USB-opladers, of een USB-oplader met meerdere poorten gebruiken die in die ruimte past.

Image
Image

Bottom Line

Omdat er geen ingebouwde oplader is, is er geen vaste limiet voor het aantal apparaten dat je tegelijk kunt opladen. Je bent beperkt tot twee telefoons in de sleuven aan de voorkant en een paar tablets in de sleuven aan de achterkant, maar je kunt altijd een smartwatch ophangen aan de sleuf voor accessoires of extra apparaten op het bureau naast de standaard plaatsen.

Prijs: concurrerende prijzen

De EasyAcc USB Multi-Device Organizer kost $ 35,99 op Amazon. Het is hetzelfde bereik als de meeste andere elektronische oplaaddocks en -organizers waarvoor u uw eigen oplader moet gebruiken. Dat gezegd hebbende, de materialen zijn van iets lagere kwaliteit dan andere opties, wat niet tot uiting komt in de prijs. Dus hoewel de prijs acceptabel is in termen van functionaliteit en bruikbaarheid, hadden we verwacht dat een dockingstandaard gemaakt van vezelplaat iets lager geprijsd zou zijn.

Concurrentie: een unieke esthetiek die opv alt

De organizer heeft een unieke uitstraling in vergelijking met concurrerende eenheden die zijn gemaakt van hout of plastic. Als je de look van synthetisch leer aantrekkelijk vindt, dan is dit een goede keuze in plaats van het stevigere, maar toch meer traditioneel ogende Eco Bamboo Multi-Device Charging Station.

Hoewel de EasyAcc niet zo stevig is als het Eco Bamboo Multi-Device Charging Station, heeft hij wel wat meer nut in de vorm van de accessoiresleuf en de opberglade. Als deze er goed uitziet en je op zoek bent naar wat extra opslagruimte, dan is dit een goede optie.

Als je de voorkeur geeft aan een meer traditioneel houtontwerp en wat meer opslagruimte nodig hebt, is het Organizer-It-All-laadstation voor meerdere apparaten gemaakt van composiethout en voorzien van een enorme opberglade.

Als je een laadstation wilt dat daadwerkelijk een ingebouwde oplader bevat, zijn er een aantal opties in deze algemene prijsklasse. Het SIIG 90W Smart Charging Station is een eenvoudig zwart plastic apparaat dat geen extra opslagmogelijkheden biedt, maar het kan tot 10 apparaten tegelijk opladen met de ingebouwde oplader.

Een andere optie in deze prijsklasse, het Simicore USB-laadstation, kan tot vier apparaten tegelijk opladen en bevat ook een handvol USB-oplaadkabels voor zowel Apple- als Android-apparaten.

Een beetje dun vergeleken met de concurrentie, maar het heeft een aantrekkelijk ontwerp

Als je houdt van de manier waarop de EasyAcc Multi-Device Organizer eruit ziet, en je het niet erg vindt om je eigen oplader toe te voegen, zul je waarschijnlijk blij zijn. Er passen veel apparaten in, de opberglade is een leuke touch en er is zelfs plek voor een paar pennen, scharen en andere items. De constructie van gestapelde vezelplaten is niet zo duurzaam als het massieve hout van concurrenten, of zelfs het plastic dat door anderen wordt gebruikt, dus koop dit laadstation niet als je iets nodig hebt dat laptops kan bevatten. Als je alleen telefoons en lichtgewicht tablets hoeft op te laden, zou het goed moeten komen.

Specs

  • Productnaam Organizer voor meerdere apparaten USB-oplader Dockingstandaard
  • Product Merk EasyAcc
  • Prijs $35.99
  • Gewicht 3.45 lbs.
  • Productafmetingen 10 x 5,2 x 8,9 inch.
  • Materiaal Vezelplaat en kunstleer
  • Apparaatsleuven Vier
  • Garantie Een jaar beperkt

Aanbevolen: