Eco Bamboo Multi-Device Laadstation Review: Stijlvolle Power

Inhoudsopgave:

Eco Bamboo Multi-Device Laadstation Review: Stijlvolle Power
Eco Bamboo Multi-Device Laadstation Review: Stijlvolle Power
Anonim

Bottom Line

De aantrekkelijke natuurlijke houtlook van het Eco Bamboo Multi-Device Charging Station maakt het een welkome aanvulling op de meeste thuis- en kantooromgevingen. Hij heeft geen ingebouwde oplader, maar wel een verborgen compartiment voor de opladers die je al hebt.

G. U. S. Eco Bamboo laadstation voor meerdere apparaten

Image
Image

We hebben het Eco Bamboo oplaadstation voor meerdere apparaten gekocht zodat onze deskundige recensent het grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Het Eco Bamboo-laadstation voor meerdere apparaten is een snoer-temmende dynamo. Dit laadstation heeft niet echt een ingebouwde oplader, maar het heeft wel een verborgen compartiment met ingebouwde elastische banden om de opladers en USB-kabels voor al je telefoons en andere elektronische apparaten vast te zetten en te ordenen.

We hebben een Eco Bamboo-laadstation voor meerdere apparaten getest op kantoor en thuis, waarbij we testen hoe goed het in verschillende echte ruimtes past, hoeveel apparaten het realistisch kan bevatten en of het gebouwd is goed genoeg om de ontberingen van het dagelijks gebruik te weerstaan.

Image
Image

Ontwerp: Aantrekkelijke constructie van natuurlijk hout met gebruik van hernieuwbaar bamboe

Het laadstation heeft een vrij eenvoudig ontwerp. Het lijkt een beetje op een brievenorganizer op het bureaublad, met drielaagse verdelers en drie afzonderlijke secties waarin u uw apparaten kunt opbergen. Het is volledig gemaakt van hernieuwbaar bamboe en ziet er geweldig uit. Het voorste gedeelte is verder in drieën verdeeld, waarbij elk derde deel overeenkomt met een uitsparing voor een oplaadkabel. Elk is bedoeld om een telefoon in op te bergen, verticaal rechtopstaand, met de oplaadkabel om hem op zijn plaats te houden.

De twee achterste delen zijn ontworpen voor kleine laptops en tablets. Elk heeft ook zijn eigen bijbehorende laadkabeluitsparing aan één kant van het laadstation. Omdat de verdelers gelaagd zijn, kunt u een kleinere tablet in de middelste sleuf plaatsen en een grotere in de achterste sleuf, en toch een gedeeltelijk zicht op elk scherm hebben.

Het is volledig gemaakt van hernieuwbaar bamboe en het ziet er geweldig uit.

Onder dat alles vind je een verborgen compartiment dat groot genoeg is voor al je opladers en oplaadkabels. Voor gebruiksgemak kun je zelfs een multi-poort USB-oplader in het verborgen vak plaatsen. De twee helften van het laadstation worden bij elkaar gehouden door sterke magneten.

De enige ontwerpfout die we tijdens het testen hebben opgemerkt, is dat de onderste kamer, die de oplaadkabels en opladers bevat, een beetje te ondiep is. Wanneer de USB-connector op een oplaadkabel te lang is (veel van onze waren), zakken ze naar beneden en voorkomen dat de telefoon veilig op zijn plaats blijft zitten. Om dit oplaadstation veilig te gebruiken, heb je onopvallende USB-kabels of 90 graden kabels nodig. Dat betekent een extra uitgave als u nog niet over dergelijke kabels beschikt, dus dat zou een overweging moeten zijn bij de beslissing om dit apparaat te kopen.

Image
Image

Configuratieproces: klikt als een tierelier in elkaar

Het Eco Bamboo-laadstation voor meerdere apparaten is min of meer klaar voor gebruik. Het komt in twee stukken, maar die stukken klikken in elkaar en blijven bij elkaar dankzij vier zeer sterke magneten. Om er echter het maximale uit te halen, wilt u wat tijd besteden aan het beveiligen van uw opladers in het verborgen compartiment en het leiden van uw kabels door de toegangssleuven. Het verborgen compartiment bevat verschillende elastische lussen om te helpen bij het kabelbeheer.

Voor gebruiksgemak kunt u zelfs een USB-oplader met meerdere poorten in het verborgen compartiment plaatsen.

Gebruiksgemak: telefoons en andere apparaten zijn in één oogopslag duidelijk te zien

Het Eco Bamboo-laadstation voor meerdere apparaten biedt aan de voorkant ruimte voor drie verticaal georiënteerde telefoons, zodat je drie telefoons tegelijk kunt opladen en in één oogopslag kunt zien hoe ze het doen. Het aansluiten en loskoppelen van de telefoons is eenvoudig en het is onwaarschijnlijk dat kabels door de toegangsgaten verdwijnen vanwege het ondiepe compartiment.

De twee achterste sleuven zijn net zo gemakkelijk te gebruiken, met elk een opening voor de oplaadkabel aan één kant van het apparaat. Zwaardere laptops kunnen ervoor zorgen dat het geheel omv alt of dat de bovenkant van de onderkant losraakt, maar kleinere laptops en tablets kunnen er prima in.

Image
Image

Constructie: Kwaliteitscontrole kan wat werk gebruiken

Dit is een stevig gebouwd laadstation en het is goed genoeg in elkaar gezet om dagelijks gebruik en zelfs onbedoeld misbruik te weerstaan. De magneten die de twee stukken bij elkaar houden, zijn opmerkelijk sterk en het apparaat heeft absoluut geen schade opgelopen toen we het per ongeluk van een tafel sloegen.

Het schiet echter tekort in termen van kwaliteitscontrole. De eenheid die we hebben beoordeeld, was verkeerd in elkaar gezet, waarbij de middelste verdeler niet helemaal op zijn plaats was geplaatst voordat de houtlijm werd aangebracht. Andere klanten hebben geklaagd over soortgelijke problemen, wat aangeeft dat deze units niet nauwkeurig genoeg worden geïnspecteerd wanneer ze van de lopende band komen.

Dit is een stevig gebouwd laadstation en het is goed genoeg in elkaar gezet om dagelijks gebruik en zelfs onopzettelijk misbruik te weerstaan.

Oplaadsnelheid: geen oplader inbegrepen

Sommige laadstations worden geleverd met een USB-oplader, maar deze niet. Er is een verbeterde versie die wordt geleverd met een USB-oplader die geschikt is voor het verborgen compartiment, maar u kunt net zo gemakkelijk elke oplader selecteren die klein genoeg is om te passen.

Image
Image

Bottom Line

Aangezien het Eco Bamboo-laadstation voor meerdere apparaten geen ingebouwde oplader heeft, is er geen harde limiet voor het aantal apparaten dat u kunt opladen. Het heeft genoeg ruimte voor drie telefoons aan de voorkant en twee tablets aan de achterkant, maar het exacte aantal apparaten dat je kunt plaatsen, hangt af van hoe groot de apparaten zijn.

Prijs: scherp geprijsd, maar u beta alt extra voor een echte oplader

Het Eco Bamboo laadstation voor meerdere apparaten is scherp geprijsd ten opzichte van andere laadstations die geen oplader hebben. Het wordt meestal verkocht voor ongeveer $ 40, en het is die prijs waard gezien de algehele bouwkwaliteit en organisatie. Je hoeft alleen te onthouden dat er geen oplader of oplaadkabels bij worden geleverd, dus dat zijn extra kosten.

Concurrentie: het komt neer op esthetiek en functionaliteit

Het Eco Bamboo-laadstation voor meerdere apparaten steekt in sommige opzichten gunstig af bij de concurrentie en in andere opzichten minder gunstig. Het heeft bijvoorbeeld slots voor drie verticaal georiënteerde telefoons, terwijl de vergelijkbaar geprijsde EasyAcc Multi-Device Organizer slechts ruimte biedt voor twee. Aan de andere kant heeft de EasyAcc Multi-Device Organizer een opbergvak voor zaken als pennen en scharen, en een handige lade eronder om extra oplaadkabels op te bergen en al het andere dat je moet organiseren, terwijl dit apparaat geen van beide heeft dingen.

Een ander laadstation in deze algemene prijsklasse, het Organizer-It-All-laadstation voor meerdere apparaten, heeft helemaal geen slots voor verticaal georiënteerde telefoons of tablets. Het heeft echter wel twee ruime platte platforms en een enorme lade.

Wat het Eco Bamboo-laadstation voor meerdere apparaten echt pijn doet, in termen van de concurrentie, is dat het geen ingebouwde oplader heeft. Het iets duurdere SIIG 90W Smart Charging Station is een grote klomp plastic die niet de charme heeft die dit apparaat uitstra alt, maar het wordt geleverd met een ingebouwde oplader met 10 USB-poorten. Ten slotte heeft het Simicore USB-laadstation een ingebouwde oplader, vier USB-poorten en wordt zelfs geleverd met een klein assortiment USB-kabels.

Koop dit als je op zoek bent naar een oplaadstation van natuurlijk hout

Het Eco Bamboo-laadstation voor meerdere apparaten ziet er geweldig uit en is stevig gebouwd, waardoor het een goede keuze is als je op zoek bent naar een dock waar je je eigen oplader moet leveren. Het heeft wat problemen met de kwaliteitscontrole, maar deze waren nauwelijks merkbaar in de eenheid die we hebben getest. Als het eruit ziet, maar je wilt niet je eigen oplader gebruiken, kijk dan eens naar de verbeterde versie die een USB-oplader bevat.

Specs

  • Productnaam Eco Bamboo oplaadstation voor meerdere apparaten
  • Product Merk G. U. S.
  • MPN OFC01089BRKRSD
  • Prijs $39,99
  • Gewicht 2.6 lbs.
  • Productafmetingen 10 x 9 x 5,5 inch.
  • Materiaal Bamboe
  • Apparaatslots Vijf
  • Garantie Geen garantie-informatie van fabrikant

Aanbevolen: