Hoe D3dx9_35.dll te repareren Ontbrekende of niet gevonden fouten

Inhoudsopgave:

Hoe D3dx9_35.dll te repareren Ontbrekende of niet gevonden fouten
Hoe D3dx9_35.dll te repareren Ontbrekende of niet gevonden fouten
Anonim

D3dx9_35.dll-problemen worden op de een of andere manier veroorzaakt door een enkel probleem: een soort probleem met Microsoft DirectX.

Het d3dx9_35 DLL-bestand is een van de vele bestanden in de DirectX-softwarecollectie. Aangezien DirectX wordt gebruikt door de meeste op Windows gebaseerde games en geavanceerde grafische programma's, verschijnen dit soort fouten meestal alleen bij het gebruik van deze programma's.

Elk besturingssysteem van Microsoft sinds Windows 98 kan worden beïnvloed door d3dx9_35.dll en andere DirectX-problemen. Dit omvat Windows 10, Windows 8, enz.

Ddx9_35.dll Fouten

Image
Image

Er zijn verschillende manieren waarop d3dx9_35.dll-foutmeldingen kunnen verschijnen, afhankelijk van waar de fout wordt gegenereerd.

Veel van de meest voorkomende d3dx9_35.dll-foutmeldingen worden hier vermeld.

  • D3dx9_35.dll niet gevonden. Opnieuw installeren kan dit helpen oplossen
  • D3DX9_35. DLL niet gevonden
  • Bestand d3dx9_35.dll niet gevonden
  • Het bestand d3dx9_35.dll ontbreekt
  • D3DX9_35. DLL ontbreekt. Vervang D3DX9_35. DLL en probeer het opnieuw
  • Ontbrekende component d3dx9_35.dll
  • Deze toepassing kan niet worden gestart omdat d3dx9_35.dll niet kan worden gevonden

D3dx9_35.dll-fouten verschijnen wanneer een softwareprogramma, meestal een spel, wordt gestart. In niet-game-applicaties kan de fout optreden voordat bepaalde geavanceerde grafische functies van het programma worden gebruikt of, zoals in veel games, zodra het programma wordt gestart.

De foutmelding kan van toepassing zijn op elk programma dat Microsoft DirectX gebruikt, maar komt meestal voor bij videogames zoals The Witcher, Deal of No Deal: Secret Vault Games, Kwari, Guitar Hero 3: Legends of Rock, OGRE (een grafische rendering-engine), Unreal Tournament 3, EVE, Dark GDK (een game-ontwikkelingspakket), Battlefield 2, Call of Duty 4, nullDC (een Dreamcast-emulator), Distant Guns en meer.

Hoe D3dx9_35.dll-fouten te herstellen

Download in geen geval het d3dx9_35.dll DLL-bestand afzonderlijk van een DLL-downloadsite. Er zijn een aantal redenen waarom downloaden van "DLL-download"-sites nooit een goed idee is. Als je het al hebt, verwijder het dan waar je het ook hebt neergezet en ga verder met de volgende stappen.

  1. Start je computer opnieuw op als je dat nog niet hebt gedaan. De fout kan een toevalstreffer of een eenmalig probleem zijn en een herstart kan het oplossen. Het is onwaarschijnlijk dat dit het probleem oplost, maar opnieuw opstarten is altijd een goede eerste stap.

  2. Installeer de nieuwste versie van Microsoft DirectX. De kans is groot dat het upgraden naar de nieuwste versie van DirectX de fout d3dx9_35.dll niet gevonden zal oplossen.

    Microsoft brengt vaak updates voor DirectX uit zonder het versienummer of de letter bij te werken, dus zorg ervoor dat u de nieuwste versie installeert, zelfs als uw versie technisch hetzelfde is.

    Hetzelfde DirectX-installatieprogramma werkt met alle versies van Windows, inclusief Windows 10, 8, enz. Het vervangt alle ontbrekende DirectX 11-, DirectX 10- of DirectX 9-bestanden.

  3. Ervan uitgaande dat de nieuwste DirectX-versie van Microsoft de d3dx9_35.dll-fout die u ontvangt niet oplost, zoekt u naar een DirectX-installatieprogramma op uw game- of applicatie-cd of dvd. Als een game of een ander programma DirectX gebruikt, zullen de softwareontwikkelaars gewoonlijk een kopie op de installatieschijf plaatsen.

    Soms, maar niet vaak, past de DirectX-versie op de schijf beter bij het programma dan de nieuwste versie die online beschikbaar is.

  4. Verwijder de game of het softwareprogramma en installeer het opnieuw. Er kan een probleem zijn met de bestanden in de game of het programma die werken met d3dx9_35.dll en een herinstallatie zou de oplossing kunnen zijn.
  5. Herstel het bestand van het nieuwste DirectX-pakket. Als de bovenstaande stappen voor probleemoplossing niet hebben gewerkt om uw fout op te lossen, probeer dan het bestand d3dx9_35.dll afzonderlijk uit het DirectX-pakket te extraheren.
  6. Update de stuurprogramma's voor uw videokaart. Hoewel dit niet de meest gebruikelijke oplossing is, kan in sommige situaties het bijwerken van de stuurprogramma's voor de videokaart in uw computer dit probleem verhelpen.

Meer hulp nodig?

Als u dit probleem niet zelf wilt oplossen, gaat u naar Hoe krijg ik mijn computer gerepareerd? voor een volledige lijst van uw ondersteuningsopties, plus hulp bij alles onderweg, zoals het berekenen van reparatiekosten, het verwijderen van uw bestanden, het kiezen van een reparatieservice en nog veel meer.

Aanbevolen: