Circle Home Plus Review: de beste vriend van een ouder

Inhoudsopgave:

Circle Home Plus Review: de beste vriend van een ouder
Circle Home Plus Review: de beste vriend van een ouder
Anonim

Bottom Line

De Circle Home Plus werkt buitengewoon goed, maar er zijn meer betaalbare oplossingen voor ouderlijk toezicht beschikbaar.

Circle Home Plus

Image
Image

Circle heeft ons een recensie-eenheid gegeven die een van onze schrijvers kan testen. Lees verder voor de volledige versie.

Omdat kinderen van alle leeftijden internet vaker gebruiken voor alles, van school tot entertainment tot sociale interactie, zijn apparaten voor ouderlijk toezicht steeds belangrijker geworden. Als ouder van twee tieners merkte ik dat de pandemie voor nog meer uitdagingen zorgde op het gebied van schermtijd, omdat kinderen online naar school gaan en internet gebruiken om in tijden van quarantaine in contact te blijven met vrienden.

Ik heb onlangs de Circle Home Plus getest, een apparaat voor ouderlijk toezicht dat rechtstreeks verbinding maakt met het thuisnetwerk. Het apparaat van $ 129 wordt geleverd met een kleine kubus die verbinding maakt met uw router en werkt met een bijbehorende app, samen met een eenjarig abonnement voor toegang tot premiumfuncties. Lees verder om mijn volledige recensie van de Circle Home Plus te bekijken.

Ontwerp: Strak en compact, met een paar eigenaardigheden

De Circle Home Plus is een glanzend wit kubusvormig apparaat met een hoogte van 3,25 inch en een breedte van 3,25 inch. Hij is vrij klein - niet veel groter dan een Rubiks kubus - en dankzij het monotone ontwerp v alt hij relatief onopgemerkt op als hij naast je router staat.

Aan de achterkant van de Circle Home Plus bevindt zich een USB-C-aansluiting voor stroom, omringd door een rubberen cirkel met een aan / uit-knop. Wanneer u de andere kant van de rubberen cirkel optilt, vindt u een Ethernet-poort om het apparaat op uw router aan te sluiten. Het is fijn dat de poort is afgedekt voor bescherming, maar de manier waarop de halve cirkel omhoog komt om de Ethernet-poort te onthullen, zorgt voor een ongemakkelijke verbinding, omdat de poortafdekking druk uitoefent op de aangesloten Ethernet-kabel.

Image
Image

Het pakket biedt geen montageoplossing (geen sleutelgatbevestiging, enz.), wat teleurstellend is gezien er zoveel verspilde ruimte op het apparaat is. Het ontbreken van een montageoplossing betekent ook dat je het apparaat op een tafel moet plaatsen of een soort lijm moet gebruiken om het aan een muur te bevestigen. Omdat mijn router aan een muur is gemonteerd, heb ik geprobeerd een dubbelzijdige schuimkleefstof te gebruiken om de Circle Home Plus aan de muur in de buurt te bevestigen. maar het gewicht van een halve pond was te zwaar voor de lijm en het zou niet aan de muur blijven hangen.

Configuratieproces: eenvoudige installatie, vervelende installatie

Het installeren van de Circle Home Plus is eenvoudig: download de Circle-app, stel een ouderaccount in en volg de instructies in de app. Om de Circle Plus op uw netwerk aan te sluiten, hoeft u alleen maar de USB-oplaad-/stroomkabel aan te sluiten, de unit in het stopcontact te steken en vervolgens de Circle Plus met een Ethernet-kabel op uw router aan te sluiten.

De Circle-app biedt u ook de mogelijkheid om het Circle-apparaat aan uw draadloze netwerk te koppelen. Op deze manier werkt het apparaat nog steeds als de Ethernet-kabel losraakt. Het koppelt echter alleen met 2,4 GHz-netwerken en u moet verbonden zijn met hetzelfde netwerk waarmee u wilt koppelen.

Het instellen van ouderlijk toezicht kan een ingewikkeld proces zijn, vooral als uw kinderen veel apparaten hebben. Voor een mobiel apparaat moet je de Circle-app downloaden op het apparaat van je kind om het meeste uit de functies te halen. Dit voegt een VPN toe aan het apparaat van uw kind, waar u dingen kunt doen zoals hun locatie volgen, gebruik beheren, geschiedenis bijhouden, tijdslimieten instellen, geschiedenis volgen en beloningen geven (in de vorm van meer schermtijd of versoepelde beperkingen).

Image
Image

Er zijn vooraf ingestelde filters - geen, kind, tiener en volwassene - die u kunt gebruiken om bepaalde apps, websites en inhoudscategorieën te blokkeren of toe te staan. U kunt ook aangepaste sites blokkeren. De Circle Home Plus wordt geleverd met een premium jaarabonnement, dus ik had toegang tot alle functies.

Ik moest uiteindelijk heel specifieke criteria instellen voor verschillende apparaten. Ik stond bijvoorbeeld de computer van mijn tiener overdag toe voor school, maar ik moest gamen en alle gamegerelateerde chats en activiteiten blokkeren. Gelukkig biedt Circle een bètafunctie voor focustijd die alleen bepaalde soorten activiteiten toelaat, zoals Zoom, e-mail en schoolgerelateerde internetactiviteiten. Zelfs met de focustijdfunctie duurde het ongeveer drie uur om in te stellen hoe en wanneer elk van mijn tieners op hun consoles, computers en telefoons kon komen.

En ik merkte dat ik later nog steeds aanvullende beperkingen toevoegde of aanpaste op basis van feedback van mijn kinderen. Diensten zoals YouTube en Zoom waren een beetje ingewikkeld tijdens de pandemie, omdat mijn kinderen af en toe een video toegewezen krijgen om te bekijken tijdens virtuele school.

Connectiviteit: past niet perfect bij alle mesh-routers en wifi-extenders

De Circle Home Plus werkt naadloos samen met de meeste routers, maar speelt niet altijd even goed met mesh-netwerken en wifi-extenders tijdens de installatie. Er zijn echter tijdelijke oplossingen en Circle beveelt enkele oplossingen aan voor problemen die mensen kunnen ondervinden bij het gebruik van de Circle Home Plus met mesh-netwerken en extenders (zoals het gebruik van de compatibiliteitsmodus en het instellen van netwerkapparaten op "onbeheerd").

Ik heb een Wi-Fi 6-router en een Wi-Fi 6-extender en kon de Circle Plus verbinden en met succes koppelen met mijn 2,4 GHz-hoofdnetwerk. De Circle Home Plus had geen probleem met pauzeren, tijdslimieten instellen of het gebruik beheren op een van de netwerken in mijn huis. Toch hebben andere gebruikers problemen ondervonden, dus het is het beste om te controleren op compatibiliteit met uw thuisrouter voordat u een beslissing neemt over de Circle Plus.

Image
Image

Het apparaat wordt met een USB-C-oplaadkabel op uw stopcontact aangesloten. Het heeft ook een batterijback-up, zodat uw kinderen het niet zomaar kunnen loskoppelen in een poging om het ouderlijk toezicht te omzeilen. Als de Circle Home Plus is losgekoppeld, ontvang je een melding in de app.

Netwerkprestaties: werkt goed, maar vertraagt het apparaat van het kind

De Circle Home Plus gebruikt een gigabit Ethernet-poort en een draadloze kaart die maximaal 2,4 GHz ha alt. Ik merkte een kleine vertraging van het netwerk op, maar toen ik alle niet-essentiële apparaten uit het apparaat verwijderde, verbeterde de snelheid.

Ik merkte een kleine netwerkvertraging op, maar toen ik alle niet-essentiële apparaten uit het apparaat verwijderde, verbeterde de snelheid.

Met alleen de apparaten van mijn kinderen aangesloten, merkte ik niet veel verschil tussen mijn netwerksnelheden met of zonder de Circle Home Plus, behalve op mobiele apparaten, waar de snelheden drastisch verschillen.

Toen ik de Circle VPN aan het mobiele apparaat van mijn kind toevoegde, vertraagde het merkbaar de internetsnelheden. Het laden van sommige websites duurt wel tien seconden, vooral wanneer ik bepaalde functies had ingeschakeld (zoals focustijd).

Software en ouderlijk toezicht: omcirkel apps voor ouders en kinderen

Het installatieproces is lang, maar toen ik de ouder- en kindprofielen in de Circle-app eenmaal had voltooid, vond ik de app nuttig. Ik heb echt genoten van de beloningsfunctie, omdat ik mijn tieners extra online privileges kon geven. Ik hou ook erg van de geschiedenisfunctie, die alle online activiteiten van mijn tieners op één gemakkelijk toegankelijke locatie plaatst, en de bètafunctie voor focustijd, die hen toegang geeft tot bepaalde online activiteiten, maar andere blokkeert.

Het filtersysteem werkt betrouwbaarder dan enig ander filter dat ik ben tegengekomen.

De blokkeerfunctie werkt en werkt consistent. Als je geen YouTube zegt, heeft je kind geen toegang tot YouTube. Als je het filter van je kind instelt op kind of tiener, hebben ze geen toegang tot de inhoud in die categorieën. Het filtersysteem werkt betrouwbaarder dan enig ander filter dat ik ben tegengekomen.

De tijdslimieten, bedtijd en locatiefuncties vond ik niet zo handig, omdat ik gewoon de functies van Apple of het ouderlijk toezicht van mijn router kan gebruiken om hetzelfde te bereiken. De app had een paar problemen met de tijdslimieten en bedtijd, waarbij het zou zeggen dat er conflicten waren, ook al had ik het conflict uitgeschakeld.

De tijdslimieten, bedtijd en locatiefuncties vond ik niet zo handig, omdat ik gewoon de functies van Apple of het ouderlijk toezicht van mijn router kan gebruiken om hetzelfde te bereiken.

Ik zou bijvoorbeeld bedtijd uitgeschakeld hebben, maar het zou me niet toelaten om een off-time schema op te slaan tijdens de geplande bedtijd, ook al had ik de bedtijd volledig uitgeschakeld. Ik wou ook dat de app een geofencing-functie had en de mogelijkheid om teksten te controleren, aangezien andere toepassingen voor ouderlijk toezicht die mogelijkheid bieden. Circle is enigszins beperkt in termen van monitoring van mobiele apparaten, omdat het meer gericht is op internetgebruik dan op mobiel gebruik.

Het vertelt me wanneer een nieuw apparaat of een nieuwe gast lid wordt van mijn thuisnetwerk, en het houdt me op de hoogte van alle internetgebeurtenissen in mijn huis.

Ik ben echter over het algemeen tevreden met de applicatie. Het vertelt me wanneer een nieuw apparaat of een nieuwe gast zich bij mijn thuisnetwerk voegt, en het houdt me op de hoogte van alle internetgebeurtenissen in mijn huis.

Prijs: $ 129 met een jaarabonnement

De Circle Home Plus wordt geleverd in een paar verschillende pakketopties. U kunt het apparaat kopen met een abonnement van drie maanden ($ 69), een abonnement van 12 maanden ($ 129) of een levenslang abonnement ($ 299). Als je abonnement afloopt en je wilt het voortzetten, kost het $10 per maand.

Zonder het abonnement heb je alleen toegang tot filters, gebruik en geschiedenis. Het premium-abonnement voegt extra's toe zoals locatie, bedtijd, vrije tijd, pauze, beloningen en tijdslimieten. U hebt echter toegang tot vergelijkbare functies met behulp van ouderlijk toezicht van een router, de schermtijd van Apple, een eenvoudige app voor ouderlijk toezicht of zelfs een antivirusprogramma zoals Trend-Micro.

Circle Home Plus versus Netgear Orbi

Het belangrijkste verschil tussen de Circle Home Plus en een mesh-systeem zoals de Netgear Orbi is dat de Circle Home Plus geen zelfstandige router is. De Circle Home Plus heeft één functie: ouderlijk toezicht. De Netgear Orbi is echter eerst een mesh-systeem en biedt draadloze internettoegang in een grote ruimte.

De Orbi en sommige andere Netgear-routers hebben eigenlijk Circle ouderlijk toezicht ingebouwd als secundaire functie. U kunt de basisfuncties van Circle gratis gebruiken op een Netgear Orbi-meshsysteem zonder extra apparatuur toe te voegen. Voor $ 5 per maand krijg je toegang tot de premiumfuncties van Circle. Voor wie zijn bestaande router wil behouden, is de Circle Home Plus een goede optie. Als je wilt upgraden naar een mesh-systeem en Circle ouderlijk toezicht wilt krijgen, is de Netgear Orbi de juiste keuze.

Betrouwbaarheid en gemoedsrust hebben een prijs

Het Circle Home Plus-apparaat is duur voor een apparaat voor ouderlijk toezicht waarvoor een aparte router nodig is, maar het apparaat werkt consistent, filtert leeftijdsongeschikte inhoud en houdt zich aan tijdslimieten en bedtijden.

Specs

  • Productnaam Home Plus
  • Productmerkcirkel
  • UPC 856696007010
  • Prijs $129.00
  • Releasedatum april 2019
  • Gewicht 0,49 lbs.
  • Productafmetingen 3,25 x 3,25 x 3,25 inch.
  • Kleur Wit
  • Power 100-240V voeding, lithium-ion oplaadbare enkele cel, opladen via USB-C
  • Connectiviteit 2,4 GHz wifi (802.11 b/g/n), bekabeld Ethernet: 1000 Mbps
  • Garantie 1 jaar
  • Compatibiliteit iOS 11.0 en nieuwer, Android 6.0 (Marshmallow) en nieuwer
  • Ouderlijk toezicht Filter, tijdslimieten, vrije tijd, gebruik, pauze, beloningen, geschiedenis, bedtijd, locatie (sommige functies premium)
  • Inbegrepen Circle Home Plus-apparaat, snelstartgidsen, Ethernet-kabel, USB C-kabel, USB-stroomadapter, Circle Home Plus-abonnement van 1 jaar

Aanbevolen: