Hoe u de Dell militaire korting krijgt

Inhoudsopgave:

Hoe u de Dell militaire korting krijgt
Hoe u de Dell militaire korting krijgt
Anonim

Wat te weten

  • Actieve leden: Vraag de coupon aan met uw.mil e-mailadres.
  • Veteranen en gepensioneerde militairen: e-mail of bel het bedrijf rechtstreeks om de coupon te ontvangen.

Dit artikel legt de militaire korting van Dell uit en wie in aanmerking komt om deze te ontvangen.

Hoe de Dell militaire korting werkt

In plaats van een programma dat u lang bijblijft, biedt Dell serviceleden een tijdelijke coupon aan. Hiermee kunnen in aanmerking komende militaire leden of veteranen nog eens 10 procent besparen op pc's en elektronicaprijzen op de Dell-website.

De kortingsbon werkt met de meeste andere aanbiedingen op de site, dus u kunt deze combineren met bijvoorbeeld een uitverkoopprijs op de site om een nog betere deal te krijgen.

De kortingsbon is slechts een bepaalde tijd actief, dus het is een goed idee om te wachten tot u klaar bent om te kopen voordat u deze aanvraagt.

Sommige productbeperkingen zijn echter ook van toepassing, dus lees de kleine lettertjes aandachtig. Dell-monitoren zijn bijvoorbeeld uitgesloten, evenals alle elektronica en accessoires van derden of opgeknapte items.

Bottom Line

Veteranen en zowel actieve als gepensioneerde militaire leden komen in aanmerking voor de militaire korting van Dell.

Hoe u de korting kunt krijgen

Image
Image

Actieve dienstleden kunnen de coupon aanvragen met hun.mil e-mailadres.

Veteranen kunnen het bedrijf rechtstreeks e-mailen op [email protected] of bellen met 1-866-871-9875 van 08.00 uur tot 19.00 uur. Central Standard Time om een coupon aan te vragen.

Wist je dat er een Dell studentenkorting beschikbaar is? Het is ook een coupon, maar het proces om de coupon te verkrijgen is een beetje anders. Ons artikel legt het proces uit.

Aanbevolen: