Hoe u de militaire korting van T-Mobile kunt krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe u de militaire korting van T-Mobile kunt krijgen
Hoe u de militaire korting van T-Mobile kunt krijgen
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar de militaire verificatiepagina op T-Mobile > log in > selecteer een abonnement > Militaire verificatie > vul de gevraagde informatie in.
  • Je hebt 45 dagen om formulieren in te dienen om je status te bevestigen; T-Mobile plaatst je in de tussentijd meestal op het abonnement.

Dit artikel legt uit hoe u de militaire korting van T-Mobile kunt krijgen en wie in aanmerking komt om deze te ontvangen.

Hoe de militaire korting van T-Mobile werkt

T-Mobile biedt twee verschillende forfaitaire kortingsplannen voor in aanmerking komende militaire leden. Het Magenta Military-abonnement kost $ 25 per regel; het Magenta MAX militaire abonnement kost $ 35/lijn.

Die kortingstarieven zijn aanzienlijk lager dan de standaard Magenta- en Magenta MAX-abonnementen van T-Mobile, die respectievelijk $ 47 en $ 57 per lijn zijn. Die prijzen maken T-Mobile het bekijken waard.

Beide zijn onbeperkte abonnementen en bevatten maximaal vier lijnen plus 5G-toegang voor compatibele apparaten; twee extra lijnen (voor een totaal van zes) kunnen 50 procent korting krijgen. De abonnementen variëren tussen streamingsnelheden, mobiele hotspotgegevens, gegevens- en sms-snelheden en wifi-toegang tijdens de vlucht.

U moet de verificatie van de militaire dienst binnen 45 dagen na aanmelding bevestigen, en AutoPay is vereist.

Wie komt in aanmerking voor de korting

Het militair lid moet de rekeninghouder zijn en de korting aanvragen, tenzij het een Gold Star-familielid is. Als een actief lid wordt ingezet, staat T-Mobile een echtgenoot of een ander familielid toe om het lid aan te vragen en de geschiktheid ervan te verifiëren.

T-Mobile accepteert de volgende documenten ter verificatie, afhankelijk van de status van het lid en de militaire tak:

  • Verlof- en inkomensverklaring
  • Bestellingen
  • Volmacht
  • DD214
  • Eervol ontslagbewijs
  • Veterans Affairs ID-kaart
  • VA-formulier 26-1880
  • Pensioencertificaat
  • DD1300
  • Rijbewijs met veteranenstatus
  • NGB 23
  • Pensioenpuntenoverzicht

Hoe toe te passen

Het militaire lid of Gold Star-familielid moet de primaire accounthouder bij T-Mobile zijn. U kunt zich persoonlijk aanmelden bij een T-Mobile-winkel of online.

Volg deze stappen om online te solliciteren.

  1. Ga naar de militaire verificatiepagina van T-Mobile.

    Nieuwe gebruikers moeten het militaire plan van hun voorkeur selecteren tijdens het aanmeldingsproces en vervolgens naar de militaire verificatiepagina gaan zodra de aanmelding is voltooid.

  2. Voer het telefoonnummer van T-Mobile in. Klik op Volgende.

    Image
    Image
  3. Voer je wachtwoord in. Klik op Aanmelden.

    Image
    Image
  4. Klik in uw accountscherm op Mijn abonnement wijzigen.

    Image
    Image
  5. Het scherm Mijn plan beheren vergelijkt uw huidige plan met het militaire plan dat u selecteert om er zeker van te zijn dat u de beste deal krijgt. Gebruik de vervolgkeuzemenu's om vergelijkingen te maken.

    Zodra je hebt besloten welk plan je wilt, klik je op Get Verified.

    Image
    Image
  6. Klik op Militaire verificatie.
  7. Voer uw persoonlijke gegevens in op de pagina Militaire verificatie/informatie indienen. Klik op Informatie verzenden.

    Image
    Image

    De verificatiepagina vult automatisch de naam van het abonnementslid in. Als dat niet de naam van het militaire lid is, moet u een nieuw account bij T-Mobile maken of contact opnemen met het bedrijf om het proces te voltooien.

    Het validatieproces duurt doorgaans 10 minuten of minder; je hebt 45 dagen vanaf de activering van het militaire plan om je status te bevestigen met de juiste documentatie en de korting te behouden. Als T-Mobile de informatie op dat moment niet kan verifiëren, plaatst het u op een bijbehorend Magenta- of Magenta Max-abonnement (zonder korting).

    Als er problemen optreden of T-Mobile aanvullende informatie nodig heeft, wordt u hiervan op de hoogte gesteld. Anders kunt u binnen 48 uur een bevestiging van uw status per e-mail verwachten.

    Je kunt bestaande telefoons gebruiken of nieuwe kopen via T-Mobile.

Aanbevolen: