De 8 beste Xbox 360-racegames

Inhoudsopgave:

De 8 beste Xbox 360-racegames
De 8 beste Xbox 360-racegames
Anonim

Neem je Xbox 360 mee voor een ritje met deze gedetailleerde, leuke en unieke racegames.

Beste algemeen: Forza Horizon 2

Image
Image

Met enkele van de meest gedetailleerde graphics voor de Xbox 360, een enorme selectie auto's en realistisch dramatisch weer en dag-tot-nacht cycli, brengt Forza Horizon 2 een van de beste en meeslepende racegames die er zijn. De game bevat meer dan 200 van 's werelds beste auto's die allemaal zijn gemaakt om er precies zo uit te zien en te gedragen als hun echte tegenhangers, waarmee je in een van de meest boeiende sferen kunt rijden.

Forza Horizon 2 werpt spelers in actievolle, open-wereld rijscenario's waarin ze door hekken kunnen breken, door velden kunnen ploegen en langs bossen kunnen racen om snelkoppelingen te maken terwijl ze het opnemen tegen andere spelers op gladde tweerichtingswegen. Spelers worden aangemoedigd om punten te verzamelen door meer gedurfd te zijn door snel te rijden, hard te driften en zelfs crashes te veroorzaken. Als je een Xbox Live Gold-abonnement hebt, kunnen jij en een paar vrienden meedoen en door de straten zwerven in een speeltuinmodus terwijl je wacht om mee te doen voor competitieve wedstrijden. Je kunt zelfs online je eigen autoclub beginnen met maximaal 1.000 andere spelers.

Beste voor kinderen: Sonic & Sega All-Stars Racing getransformeerd

Image
Image

Sonic & Sega All-Stars Racing Transformed is een gekke, leuke racer in wagenstijl waarin spelers kiezen uit meer dan 20 van hun favoriete Sega-videogamepersonages om te strijden in dynamisch veranderende baanomgevingen. Elke speler krijgt zijn eigen voertuig dat kan transformeren van een auto naar een hovercraft of boot, aangepast aan de verschillende terreinsporen.

Zonder wapens en power-ups zou het geen racegame in een karrengenre zijn; Sonic & Sega All-Stars Transformed heeft een verscheidenheid aan verschillende items die je kunt pakken, zoals turboboosts, hittezoekende raketten en kogelvissen die je helpen de concurrentie te verslaan. Levels zijn creatief en laten je op vliegdekschepen duiken in het midden van een oorlog, tropische jungle-eilanden met diepe tempels met doolhoven, en zelfs in een paar casinomachines. Er is ook een multiplayer-optie waarbij jij en drie anderen offline kunnen spelen in split-screen en vierkant.

Beste voor stunts en trucs: Hot Wheels's werelds beste coureur

Image
Image

Hot Wheels World's Best Driver neemt zichzelf niet serieus met alle fijne kneepjes die je zou verwachten in een typisch racespel, maar concentreert zich in plaats daarvan op het passeren van hindernisbanen en het uitvoeren van trucs. De game bevat talloze auto's in Hot Wheels-stijl, variërend van racefietsen tot unieke sedans en vrachtwagens.

Hot Wheels World's Best Driver geeft spelers een reeks verschillende missies die iemands snelheid en snel denken testen, door hindernisbanen leiden en tijduitdagingen verslaan. Bestuurders kiezen uit een van de vier verschillende raceteams met hun eigen unieke vaardigheden en voertuigen terwijl ze riskante trucs uitvoeren zoals wheelies, spins of drifts die aan elkaar kunnen worden geketend voor punten en power-ups. Iedereen die een pauze wil nemen van competitief racen en een paar leuke stunts wil uitvoeren met een unieke, op doelen gebaseerde gameplay, zou deze moeten oppikken.

Beste film: Cars 3: Driven to Win

Image
Image

Cars 3: Driven to Win voelt net als zijn filmequivalent; het bevat meer dan 22 spelerspersonages die uniek zijn voor de cast en bevat vergelijkbare films die je in de film zou vinden. Van de vermelde racegames spant deze ook de kroon voor de meest ontspannende, en betwistbaar, gemakkelijkst te leren; je zult je niet gespannen voelen als je het speelt.

Cars 3: Driven to Win heeft zes verschillende spelmodi, waaronder een campagne-racemodus, gevechtsmodus en zelfs een takedown-modus waarin het je doel is om andere auto's te laten crashen. De game biedt spelers een grondige uitleg die hen helpt vertrouwd te raken met de besturing, zodat ze gemakkelijk kunnen leren driften, hun turboboosters gebruiken en zelfs over objecten springen. Er zijn ook verschillende moeilijkheidsgraden, dus je kunt het spel instellen op een heel gemakkelijke instelling voor jongere kinderen of ze kunnen het zelf opvoeren als ze zich vervelen en een uitdaging willen.

Beste voor NASCAR-fans: NASCAR 15

Image
Image

Het is net als het echte werk. NASCAR 15 is zeer trouw aan zijn aard en verbindt je met meer dan 43 gelicentieerde NASCAR-coureurs en hun auto's, zoals Dale Earnhardt Jr., Bobby Labonte en Jimmie Johnson. NASCAR 15 geeft je het gevoel alsof je in een echte NASCAR-race zit met zijn zoomsnelheid van 200 mph op intensieve loop-tracks waar timing en controle alles zijn.

Naast zijn authenticiteit, beschikt NASCAR 15 over echte racebanen, zoals de Bristol Motor Speedway, Darlington Raceway en Homestead Miami Speedway. Met de game kun je beginnen in een rookie-carrièremodus, zodat je je eigen NASCAR-kampioen kunt worden in meerdere seizoenen terwijl je de beste in de branche verslaat, die allemaal hun eigen vaardigheden en stijlen hebben waarmee je moet matchen. De game kan een beetje intens en competitief worden, vooral met de online multiplayer-modus voor 16 spelers, waar crashes gemakkelijk kunnen plaatsvinden in enorme auto-ophopingen.

Beste voor fietsen en ATV's: MX Vs. ATV Reflex

Image
Image

Als je op zoek bent naar iets ruiger, MX Vs. ATV Reflex is een spannend off-road racespel vol modderige banen met grote hobbels. De game doet indrukwekkend werk met gedetailleerde graphics, physics-systemen en audio, die allemaal het gevoel van de zoemende motor vastleggen terwijl je banden slippen en door het terrein schieten.

MX Vs. ATV Reflex zit boordevol verschillende speelmodi die geschikt zijn voor elk type speler (er is een gemakkelijke freestyle-modus, een motorcross en een serieuze nationale kampioenschapscampagne). Racers halen hoge snelheden op krappe kronkelende onverharde wegen, vliegen in de lucht op hun fietsen, ATV's, superbuggy's of vrachtwagens terwijl ze coole trucs uitvoeren zoals de 'Superman'. MX versus ATV Reflex bevat ook een multiplayer-modus voor 12 spelers, zodat je je vrienden kunt uitdagen, zelfs offline.

Meest uniek: alles met een motor van Jimmie Johnson

Image
Image

Jimmie Johnson's Anything With An Engine is een belachelijk racespel in karrenstijl waar de mogelijkheden eindeloos zijn; je kunt racen als een sumoworstelaar die een gemotoriseerd toilet bestuurt. Het gekke karrenspel bevat 12 unieke voertuigen en wapens en speelt vergelijkbaar met Mario Kart, waarbij spelers gespecialiseerde items op de baan oprapen om op hun tegenstanders te vuren.

De structuur van de belangrijkste carrièremodus van Jimmie Johnson's Anything With An Engine is eenvoudig en begint met een reeks kopjes met 13 uniek gestileerde tracks, zoals kermissen met gevaren, verwoeste steden en middeleeuwse landen. De game bevat zes verschillende racemodi en er zijn ook multiplayer-modi, met twee tot vier spelers in een offline modus met gesplitst scherm en online competitieve wedstrijden met maximaal acht andere spelers.

Beste RPG-elementen: Need for Speed: Rivals

Image
Image

Volledig aanpasbaar van top tot teen, Need for Speed: Rivals is een soort rollenspel waarin je een level omhoog kunt gaan en je eigen specifieke auto kunt upgraden met nieuwe technologie, verfbeurten, velgen, platen en emblemen. Spelers krijgen een reeks verschillende doelen waar ze op elk moment in kunnen springen (denk aan het ontsnappen aan een achtervolging van de politie of het opnemen tegen verschillende andere auto's).

Need for Speed: Rivals is een beetje een onconventioneel racespel, maar dat maakt het juist zo leuk. Met een Xbox-netwerkverbinding kunnen spelers schijnbaar in en uit multiplayer springen zonder lobby's of wachten, en evenementen creëren in een wereld waar geen twee momenten of evenementen hetzelfde zijn. Spelers kunnen zelfs als de politie spelen en hun voertuigen upgraden met schokgolven, inzetbare wegversperringen en helikopterondersteuning, zodat je racers kunt pakken en arresteren.

Aanbevolen: