De 10 beste Xbox 360-games

Inhoudsopgave:

De 10 beste Xbox 360-games
De 10 beste Xbox 360-games
Anonim

Vóór de Xbox Series X, Series S of zelfs Xbox One was er de Xbox 360. De Xbox 360, die in 2005 werd uitgebracht, is nog steeds actief, met games die tot op de dag van vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Een goede Xbox 360-game biedt een moderne game-ervaring, ondanks de leeftijd van de console. Of je nu van RPG's, sport, misdaad of zelfs dans houdt, we hebben de beste Xbox 360-games verzameld die nog beschikbaar zijn in 2021.

Beste algemeen: Microsoft Minecraft (Xbox 360)

Image
Image

Minecraft heeft de afgelopen jaren een lange weg afgelegd, maar het is nog steeds een van de meest ontspannende games om op de Xbox 360 te spelen. Spelers worden in willekeurig gegenereerde werelden geplaatst en kunnen alles bouwen. Heeft u een droomhuis in gedachten dat u niet kunt wachten om te realiseren? Nu kan dat.

Als je wilt, kun je de gameplay opfleuren door in Minecraft's Survival Mode te springen, waar je dagen overleeft door grondstoffen te delven en structuren te bouwen terwijl je 's nachts honger en hordes afweert. In de Creatieve modus kun je in je eigen tempo vliegen en alles bouwen, en als je hulp nodig hebt, zal de Tutorial-modus van de game je door alles leiden wat er te weten v alt. Minecraft wordt geleverd met een offline modus voor maximaal vier spelers, gesplitst scherm, dus het is een uitstekende game om met familie of vrienden te spelen.

Beste first-person shooter: Activision Call of Duty: World at War platinahits

Image
Image

Beschouwd als een van de beste in de serie, is Call of Duty: World at War een actievolle first-person shooter-game met een spannende campagnemodus. Jij en een vriend kunnen zelfs offline samenwerken in de modus voor gesplitst scherm en spelen als Amerikaanse en Sovjet-soldaten terwijl je vecht in het Pacific Theatre en de oostfronten van de Tweede Wereldoorlog.

Call of Duty: World at War is gebouwd met een verbeterde game-engine die een symfonie van realistische audio- en visuele effecten tot leven brengt die de gameplay grimmiger en indrukwekkender maken. De open wereld geeft spelers de mogelijkheid om missies op verschillende manieren te voltooien, terwijl omgevingen hen omhullen met klimaatgevechten en levensechte oorlogvoering. Call of Duty: World at War was ook de eerste game in de Call of Duty-gameserie die de Nazi Zombies-modus introduceerde, waarin jij en een vriend zowel offline kunnen spelen als kunnen strijden tegen golven van ondoden terwijl ze punten verzamelen en nieuwe gebieden ontgrendelen en wapens.

Beste voor sport: 2K NBA 2K18

Image
Image

Het ziet er echt uit, het voelt echt - de 2K-serie heeft zichzelf altijd aan een hoge standaard gehouden bij het produceren van de meest realistische sportgames, en NBA 2K18 is daarop geen uitzondering. De basketbalsimulator stelt een presentatie samen die ernaar streeft het echte NBA-basketbal na te bootsen met gedetailleerde personagemodellen, animaties en fysica.

Met commentaar dat overeenkomt met je gameplay, introduceert NBA 2K18 de volledige NBA-selectie van 30 teams, evenals NBA-teams uit eerdere tijdperken zoals de Chicago Bulls van 1995-1996 en de Boston Celtics van 1985-1986. In de MyCareer-modus van NBA 2K18 kunnen spelers zelfs hun eigen aanpasbare basketbalspeler maken om te strijden in een carrière, een competitiemodus waarin ze hun eigen specifieke teams kunnen beheren, evenals een MyTeam-modus waarin ze hun ultieme basketb alteam kunnen bouwen. Spelers kunnen het zelfs tegen elkaar opnemen of tegen alle teams met de offline multiplayer van de game.

Beste survival-horror: Electronic Arts Dead Space

Image
Image

Als een zwart gat trekt Dead Space je naar een huiveringwekkend rijk terwijl je een verlaten mijnbouwschip vol monsterlijke gereanimeerde menselijke lijken verkent. De beste survival-horrorgame voor de Xbox 360 houdt je scherp terwijl je het mysterie achter de kwaadaardige plaag ontdekt en je adem inhoudt bij elke beurt.

Dead Space heeft een over-the-shoulder, third-person cameraperspectief zonder heads-up display, waarin het hoofdpersonage van de game is opgenomen met tools en holografische projecties die welzijn, munitietelling en energie symboliseren om een meer meeslepende ervaring. De game heeft zijn eigen unieke individualisme; in plaats van traditionele wapens, gebruik je geïmproviseerde mijnbouwtools zoals een plasmasnijder of roterende zaag, en vijanden worden niet beïnvloed door headshots, maar door "strategische verminking" van hun ledematen. Je krijgt zelfs de kracht van kinesis om vijanden en objecten tijdelijk af te remmen, puzzels op te lossen en dodelijke, kauwende en verpletterende obstakels te passeren.

Beste RPG: Bethesda Oblivion Game of the Year-editie

Image
Image

Er zou geen Skyrim zijn zonder Oblivion, de beste RPG-game van de Xbox 360 die iedereen uit het water blies door te laten zien hoe meeslepend een game kan zijn. Oblivion schittert met zijn verslavende gameplay, breed scala aan besluitvorming en een boeiend verhaal over een held (jij) die een sekte dwarsboomt die portalen opent naar een kwaadaardig rijk van gruwelen die de wereld binnenvallen.

Oblivion begint je met het creëren van je persoonlijke held, waar je een van de vele menselijke of antropomorfe rassen kunt selecteren, het uiterlijk kunt veranderen en attributen kunt verdelen voor vaardigheden zoals uithoudingsvermogen, persoonlijkheid en geluk.

De open wereld van de game geeft je een eindeloze keuze uit meer dan 200 missies en mogelijkheden, waaronder vechten in een gladiatorenarena, lid worden van een groep moordenaars, geven aan de armen en je overal uit redden. Je vecht met je zwaard tegen demonen, rijdt op paarden, gooit vuurballen naar ratten en omdat het de Game of the Year-editie is, krijg je extra DLC met in totaal 100 uur gameplay.

Beste Batman: WB Games Batman: Arkham City - Game of The Year-editie

Image
Image

Batman: Arkham City vat de essentie van Batman met alles van zijn gedrapeerde misdaad noir elementen van spanning tot zijn gestileerde actievolle gevechten. Zelfs de stemacteurs Kevin Conroy en Mark Hamill van "Batman: The Animated Series" nemen hun rol opnieuw op. De beste Xbox 360 Batman-game is ook een van de beste actie-avonturenervaringen die je gemakkelijk kunt oppikken en moeilijk kunt wegleggen.

Batman: Arkham City, gespeeld vanuit het perspectief van een derde persoon, is een open-wereldervaring die is gebaseerd op een verscheidenheid aan gameplay, waaronder Batmans gevechts- en ste alth-vaardigheden, speurwerk en gadgets die kunnen worden gebruikt bij tactvolle verwijderingen en puzzel oplossen. De verhaalgestuurde game bevat zowel hoofd- als zijmissies en plaatst je in Arkham City, waar Dr. Hugo Strange een kwaadaardig plan smeedt en schurken zoals The Joker, Poison Ivy en Mr. Freeze opduiken en problemen veroorzaken.

In de free-flow-achtige gevechten van de game moet je het opnemen tegen meerdere vijanden, waarbij je goed getimede trappen, ontwijkingen, rollen en andere aerobatische sequenties uitdeelt, terwijl je Batarangs gooit, van richels zwaait en over glijdt mooie stadsgezichten. Je kunt zelfs als Catwoman, Robin en andere personages spelen.

Beste Sega Games: SEGA Sonic's Ultimate Genesis Collection (Platinum Hits)

Image
Image

Wilt u de droom van de Sega Genesis uit de jaren 90 opnieuw beleven? Nu kan je. De Sonic Ultimate Genesis Collection op de Xbox 360 wordt geleverd met 48 verschillende Sega Genesis-titels, waaronder Sonic the Hedgehog, Altered Beast, Streets of Rage 2 en Vectorman.

Elke titel in de Sonic Ultimate Genesis Collection is geüpgraded naar hi-def, waardoor de klassieke 2D-stijl een geconverteerde 720p-uitvoer heeft met een gecombineerd intuïtief besturingsschema op de Xbox 360-controller die bekend zal aanvoelen bij de klassieker manier waarop je speelde. Het beste van alles is dat de collectie wordt geleverd met verschillende titels voor twee spelers, zoals Alien Storm, Columns, Golden Axe II en Gain Ground.

Beste misdaad: Rockstar Games Grand Theft Auto V (Xbox 360)

Image
Image

Grand Theft Auto V (GTA V) draait helemaal om misdaad en een slechterik zijn die alleen maar probeert de kost te verdienen. De enorme, open-wereldervaring laat je vrij rondlopen terwijl je alles doet, van het kapen van helikopters tot het passen van nieuwe kleren tot vechten in turfoorlogen.

GTA V volgt het verhaal van drie criminelen, die je allemaal speelt als en tussen wie je wisselt, met verhalen die met elkaar verweven zijn. De criminelen proberen overvallen te plegen terwijl ze worden geconfronteerd met tegenstand van een overheidsinstantie.

Je gaat spannende missies aan of veroorzaakt gewoon chaos tijdens het cruisen in een van de meer dan 500 verschillende voertuigen in een fictieve weergave van Los Angeles. De stad heeft zeer gedetailleerde graphics, fysica en een bevolking waar niemand hetzelfde doet. GTA V bevat zelfs RPG-elementen waarmee je je vaardigheden op het gebied van autorijden en schieten kunt verbeteren.

Best Dancing: Ubisoft Just Dance 2019 - Xbox 360 Standard Edition

Image
Image

Just Dance 2019 biedt de perfecte gelegenheid voor iedereen die een beetje wil sporten of privé of met vrienden wil leren dansen. De Xbox 360-dansgame leert je een paar bewegingen, maar je hebt wel de Kinect-sensor nodig, zodat de game je bewegingen kan lezen en interpreteren.

Just Dance 2019 is een op ritme gebaseerde stijlgame waarin spelers de choreografie van een danser op het scherm op een gekozen nummer nabootsen. De soundtrack van de game bevat nummers van artiesten als Ariana Grande, Flo Rida, Black Pink en Maroon 5. Er is ook een kindermodus ontworpen voor kinderen van 4 tot 6 jaar, waarin kinderen en hun vrienden motorische vaardigheden kunnen ontwikkelen terwijl ze actief blijven.

Beste verhaal: Konami Metal Gear Solid HD-collectie

Image
Image

De Metal Gear Solid HD-collectie geeft je de mogelijkheid om te gaan zitten en te genieten van een van de beste videogameverhalen in de geschiedenis. De collectie bevat drie visueel bijgewerkte Metal Gear Solid-titels: Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty, Metal Gear Solid: Snake Eater en Metal Gear Solid: Peace Walker.

Het is moeilijk in een paar zinnen te beschrijven hoe indrukwekkend de Metal Gear Solid-serie is, maar voor velen wordt het beschouwd als een van de meest diepgaande werken aller tijden. De gameplay is altijd gericht geweest op elementen van ste alth-infiltratie en het oplossen van problemen, maar de game trekt je naar binnen met zijn filmachtige presentatie van de echte wereldgeschiedenis met geopolitiek, de functie van de samenleving en zelfs profetische onthullingen. Voltooi een van deze Metal Gear Solid-titels en je zult je afvragen over jezelf en de wereld om je heen.

Met een modus voor gesplitst scherm en gezinsvriendelijke gameplay is Minecraft een ideale Xbox 360-titel voor diegenen die samen willen spelen en hun creativiteit willen uiten.

Als je op zoek bent naar een first-person schietspel met een lokale coöp, hoef je niet verder te zoeken dan Call of Duty: World of War Platinum Hits.

Over onze vertrouwde experts

Erika Rawes schrijft al meer dan tien jaar professioneel en de afgelopen vijf jaar heeft ze over consumententechnologie geschreven. Erika heeft ongeveer 125 gadgets beoordeeld, waaronder computers, randapparatuur, A/V-apparatuur, mobiele apparaten en smarthome-gadgets. Erika schrijft momenteel voor Digital Trends en Lifewire.

Alex Williams schrijft de afgelopen vijf jaar professioneel. Hij behandelt een reeks technische onderwerpen en heeft alles beoordeeld, van videogames tot draagbare technologieën.

Waar moet je op letten bij een Xbox 360-game

Gameplay - Gameplay beschrijft hoe spelers omgaan met het spel, van de omgeving tot de uitdagingen en andere spelers. In competitieve games nemen spelers het tegen elkaar op, of dat nu op een racebaan, een basketbalveld of in een open wereld is. In samenwerkingsspellen daarentegen werken spelers samen om uitdagingen op te lossen en gemeenschappelijke vijanden te verslaan.

Franchise - Als je al fan bent van een franchise, wil je er misschien aan vasthouden. De meest populaire franchises zijn Mario, Call of Duty, Grand Theft Auto en Minecraft. Sommige franchises zijn zelfs uitgebreid naar andere gamegenres, waaronder racen, sport, puzzels en meer. Als je echter op zoek bent naar iets anders, kies dan een spel waarmee je totaal nieuwe personages en werelden kunt ontdekken.

Rating - Alle videogames hebben een Entertainment Software Rating Board (ESRB)-classificatie, waarmee je iets kunt kiezen dat zowel leuk als geschikt is voor de leeftijd van de speler. De beoordeling bestaat uit drie delen: beoordelingscategorieën ("E" voor iedereen, "E10+" voor 10 jaar en ouder, "T" voor tieners, "M" voor volwassenen van 17+ en "A" alleen voor volwassenen); inhoudsbeschrijvingen (komische kattenkwaad, milde taal, enz.); en interactieve elementen (in-game aankopen, interactie tussen gebruikers, locatie delen, onbeperkt internet, enz.).

FAQ

    Kun je nog steeds games kopen op Xbox 360?

    Ja, je kunt op dit moment veel geweldige games vinden met een zeer hoge korting vanwege de ouderdom van het systeem. Er worden ook nog steeds nieuwe games geport naar de Xbox 360.

    Kan ik Xbox 360 nog steeds online spelen?

    Dat hangt af van de game die je probeert te spelen, maar er zijn zeker nog enkele games met draaiende servers. Online spelen is afhankelijk van de game-ontwikkelaar die zijn servers onderhoudt om ze draaiende te houden. Games zoals Grand Theft Auto V zijn nog steeds online beschikbaar.

    Is Xbox 360 het nog waard om te kopen in 2021?

    Ja, enkele van de beste games die ooit zijn gemaakt, zijn uitgebracht op Xbox 360, en als je bedenkt hoe goedkoop je er een kunt kopen, is het een kosteneffectieve manier om van een aantal klassiekers te genieten.

Aanbevolen: