Amazon Prime Video voor iPad Review

Inhoudsopgave:

Amazon Prime Video voor iPad Review
Amazon Prime Video voor iPad Review
Anonim

Amazon heeft de digitale arena volledig betreden, waarbij de Kindle Fire het opneemt tegen de iPad en andere grote tabletfabrikanten. Amazon Prime Video, de contentservice van het bedrijf, concurreert met iTunes, Netflix en andere contentservices.

Amazon Prime Video-functies

Amazon Prime Video brengt de verzameling films, video's en tv-programma's van Amazon naar mobiele apparaten via de gratis streaming-app Amazon Prime. Dit is een geweldig bijkomend voordeel voor Amazon Prime-leden, waarmee ook duizenden Kindle-boeken kunnen worden uitgecheckt en gratis verzending binnen twee dagen voor geselecteerde items die zijn gekocht bij Amazon.com.

Functies die Amazon Prime-leden bij hun abonnement krijgen, zijn onder meer:

  • Amazon Prime films en televisie streamen naar je iPad.
  • Kopen of huren op Amazon en video kijken op je iPad.
  • Films en tv-programma's opslaan in een kijklijst om ze later af te spelen.
  • Synchronisatie met Amazon's website en Amazon Prime Video-applicaties op andere platforms.

Amazon Prime Video biedt ook een alternatief voor het kopen van films en tv-programma's via de iTunes Store van Apple. Amazon Prime Video synchroniseert met Amazon's website en de Amazon Prime Video-app op andere apparaten, waardoor films en video's kunnen worden afgespeeld die zijn gekocht of gehuurd vanaf elk apparaat naar elk apparaat.

Image
Image

Waar Amazon Prime Video uitblinkt

Amazon Prime Video neemt enkele van de goede dingen van Netflix en Hulu Plus en combineert ze met een gelikte interface die snel laadt en niet vastloopt.

De snelheid waarmee video's worden afgespeeld, is indrukwekkend. In plaats van een paar seconden te wachten met bufferen, begint elke video snel.

Het afspelen zelf is wat je zou verwachten, met video's die op volledig scherm worden afgespeeld en de bekende videobedieningen beschikbaar zijn met een aanraking van een vinger.

Amazon Prime Video is beschikbaar als app op Apple TV, wat een hele tijd niet het geval was. Maar Apple TV-gebruikers die ook Amazon Prime-leden zijn, hebben toegang tot de enorme catalogus van zowel Apple als Amazon met originele inhoud, films en tv-programma's.

Je kunt recent bekeken programma's en films vinden in het gedeelte Volgende kijken wanneer je de app opent, zodat je gemakkelijk kunt vinden wat je onlangs hebt gezien en terug kunt gaan naar video's die je nog niet hebt voltooid of series met meer afleveringen om naar te kijken.

De app is geweldig voor iedereen die een Amazon-videocollectie heeft opgebouwd of graag video's huurt via Amazon. Het is de enige manier om deze video's op de iPad te bekijken, en je video's huren en kopen is eigenlijk vrij eenvoudig in de app.

Amazon Channels-abonnementsservices

Amazon werkt samen met verschillende bekende aanbieders van kabel- en abonnementsinhoud die u waarschijnlijk zult herkennen, waaronder HBO, Starz, Showtime en CBS. Je kunt je hierop abonneren via Amazon en je abonnementen vanaf een centrale locatie beheren.

Je kunt de films en shows die beschikbaar zijn op deze kanalen bekijken via de Amazon Prime Video-app als je je hebt geabonneerd via Amazon.

Amazon Prime Video: het downloaden waard?

Als je Amazon Prime-lid bent, is het de moeite waard om de Amazon Prime Video-app te downloaden. Je hebt tenslotte al betaald voor toegang tot de verzameling gratis films en tv-programma's, en de app is gratis, dus profiteer van de extra voordelen die bij je Prime-lidmaatschap horen.

Er zijn tal van geweldige streamingdiensten beschikbaar op de iPad en de Amazon Prime Video-app is een van de beste van het stel geworden. Amazon's groeiende lijst met originele inhoud blijft het een sterke service maken.

Aanbevolen: