Hoe u uw PayPal-wachtwoord kunt wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe u uw PayPal-wachtwoord kunt wijzigen
Hoe u uw PayPal-wachtwoord kunt wijzigen
Anonim

Wat u moet weten:

  • Ga naar Instellingen > Security > Password om het wachtwoord te wijzigen in het gedeelte Beveiliging van PayPal.
  • Als u uw wachtwoord bent vergeten, klikt u op Problemen met inloggen? > voer e-mail in > Volgende > bevestig uw identiteit > maak een nieuwe wachtwoord.
  • U kunt uw wachtwoord niet wijzigen vanuit de mobiele app.

Dit artikel behandelt hoe u uw PayPal-wachtwoord kunt wijzigen, inclusief hoe u het wachtwoord opnieuw kunt instellen als u het bent vergeten via de PayPal-website.

Hoe u uw PayPal-wachtwoord kunt wijzigen

Heeft u een onbeveiligd PayPal-wachtwoord? Gebruik je hetzelfde wachtwoord op andere sites? Als het antwoord op een van beide ja is, ga dan naar de PayPal-website in uw browser en volg de onderstaande stappen om het PayPal-wachtwoord te wijzigen.

Tip:

Bij het maken van een veilig wachtwoord moet het minimaal acht tekens bevatten met een combinatie van hoofdletters en kleine letters, cijfers en symbolen.

  1. Log in op PayPal en voer uw overzichtspagina in.
  2. Selecteer het Settings tandwielpictogram in de rechterbovenhoek (naast de Log Out optie) om de account- en instellingenpagina's van PayPal weer te geven.

    Image
    Image
  3. Selecteer het tabblad Security uit de opties bovenaan.

    Image
    Image
  4. Kies Password uit de lijst met beveiligingsopties op het scherm (of selecteer Update).

    Image
    Image
  5. Het Wachtwoord wijzigen dialoogvenster verschijnt. Voer uw huidige wachtwoord in het eerste formulierveld in en typ vervolgens uw nieuwe wachtwoord in de andere twee wachtwoordvelden. Als u klaar bent, selecteert u Wachtwoord wijzigen.

    Image
    Image

Reset uw PayPal-wachtwoord wanneer u het bent vergeten

U kunt uw wachtwoord gemakkelijk vergeten als u geen wachtwoordbeheerder gebruikt om uw inloggegevens op te slaan. Wanneer dat gebeurt, kunt u terugvallen op de PayPal-functie waarmee u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen. Onthoud dat u met deze functie uw oude wachtwoord niet kunt herstellen, maar alleen uw wachtwoord kunt wijzigen in een nieuw.

  1. Open de PayPal-aanmeldingspagina.
  2. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord niet in. Selecteer de Problemen met inloggen? link.

    Image
    Image
  3. PayPal geeft een Hulp nodig met uw wachtwoord? pagina weer. Voer het e-mailadres in dat u voor PayPal gebruikt en klik op Next.

    Image
    Image
  4. PayPal gebruikt vier opties om uw identiteit te bevestigen: een sms ontvangen, een e-mail ontvangen, beveiligingsvragen beantwoorden of uw creditcardnummer bevestigen.

    Als je ervoor kiest om een sms of een e-mail te ontvangen, stuurt PayPal een zescijferige code. Vul dit in in het bevestigingsveld dat verschijnt. Selecteer Doorgaan.

  5. Gebruik het formulier om een nieuw wachtwoord aan te maken en bevestig het opnieuw. Als u klaar bent, klikt u op Opslaan. Overweeg vervolgens om het wachtwoord ergens veilig op te slaan zodat u het niet opnieuw kwijtraakt, of gebruik een wachtwoordbeheerder die het wachtwoord kan bijhouden en bewaren het veilig.

    Image
    Image

Als je meerdere e-mailaccounts hebt, kies dan de juiste om de verificatiecode te krijgen. Als u uw PayPal-e-mailadres bent vergeten, gebruikt u de E-mail vergeten? link in het inlogscherm. Met PayPal kunt u maximaal drie e-mailadressen invoeren die u mogelijk met het account hebt gebruikt toen u zich aanmeldde. Selecteer Volgende om een reset-e-mail te ontvangen met alle instructies om weer toegang te krijgen tot uw account.

Aanbevolen: