Gmail-tools die het gedoe uit e-mail halen

Inhoudsopgave:

Gmail-tools die het gedoe uit e-mail halen
Gmail-tools die het gedoe uit e-mail halen
Anonim

Hoe populair en gebruiksvriendelijk een e-mailplatform als Gmail ook is, het kan een ontmoedigende, vreselijke taak zijn om daadwerkelijk door te gaan en e-mail dagelijks te beheren. Het gebruik van extra hulpprogramma's voor e-mailbeheer die met Gmail werken, zorgt er misschien niet voor dat u verliefd wordt op e-mail, maar het zal zeker een deel van de hoofdpijn wegnemen door u wat van uw kostbare tijd en energie terug te geven.

Of je Gmail nu voor persoonlijke of professionele redenen gebruikt, op internet of vanaf een mobiel apparaat, alle volgende tools kunnen voor jou van groot nut zijn. Kijk welke je opv alt.

Boomerang voor Gmail

Image
Image

Heb je ooit gewenst dat je nu een e-mail kon schrijven, maar deze later zou verzenden? In plaats van een e-mail als concept achter te laten en vervolgens te onthouden om deze op een bepaald tijdstip te verzenden, gebruikt u gewoon Boomerang. Gratis gebruikers kunnen tot 10 e-mails per maand plannen (en meer als je over Boomerang op sociale media post).

Als je een nieuwe e-mail schrijft in Gmail terwijl Boomerang is geïnstalleerd, kun je op de nieuwe knop 'Later verzenden' drukken die naast de normale knop 'Verzenden' verschijnt, waarmee je snel een tijdstip kunt kiezen om te verzenden (morgen ochtend, morgenmiddag, enz.) of de mogelijkheid om een exacte datum en tijd in te stellen om het te verzenden.

Unroll.me

Image
Image

Abonneren op te veel e-mailnieuwsbrieven? Met Unroll.me kun je je niet alleen massaal afmelden, maar je kunt ook je eigen "rollup" van e-mailnieuwsbrieven maken, waarmee je een dagelijks overzicht krijgt van alle nieuwsbriefabonnementen die je eigenlijk wilt behouden.

Unroll.me heeft ook een handige iOS-app die je kunt gebruiken om al je e-mailabonnementen te beheren terwijl je onderweg bent. Als er een bepaald abonnement is dat je in je inbox wilt bewaren, stuur het dan naar je "Bewaar"-gedeelte zodat Unroll.me het niet aanraakt.

SaneBox

Image
Image

Net als Unroll.me is SaneBox een andere Gmail-tool die kan helpen bij het automatiseren van uw organisatie van inkomende berichten. In plaats van zelf filters en mappen te maken, analyseert SaneBox al uw berichten en activiteiten om te begrijpen welke e-mails belangrijk voor u zijn voordat alle onbelangrijke e-mails naar een nieuwe map met de naam "SaneLater" worden verplaatst.

Je kunt ook onbelangrijke berichten die nog steeds in je inbox verschijnen naar je SaneLater-map verplaatsen, en als iets dat in je SaneLater-map wordt gearchiveerd weer belangrijk wordt, kun je het daar weghalen. Ook al ha alt SaneLater het handmatige werk uit de organisatie, je hebt nog steeds volledige controle over die berichten die je specifiek ergens moet neerzetten.

Cold Email.ai (voorheen LeadCooker)

Image
Image

Als het gaat om online marketing, is het geen twijfel dat e-mail nog steeds enorm belangrijk is. Veel e-mailmarketeers sturen met één klik op de knop berichten in één keer naar honderden of duizenden e-mailadressen met behulp van e-mailmarketingplatforms van derden, zoals MailChimp of Aweber. Het nadeel hiervan is dat het niet erg persoonlijk is en gemakkelijk als spam kan eindigen.

Cold Email.ai (voorheen LeadCooker) kan je helpen een balans te vinden tussen het e-mailen van veel mensen en het persoonlijker houden. Je krijgt nog steeds veel van de functies van traditionele e-mailmarketingplatforms, zoals geautomatiseerde follow-ups en tracking, maar ontvangers zien geen afmeldlink en je berichten komen rechtstreeks van je Gmail-adres. Abonnementen beginnen bij $ 9 per maand.

Gesorteerd voor Gmail

Image
Image

Sortd is een geweldige tool die het uiterlijk van je Gmail-account volledig transformeert in iets dat er veel meer uitziet en functioneert als een takenlijst. Met een gebruikersinterface die net zo eenvoudig en intuïtief te gebruiken is als Gmail zelf, is het doel van Sortd om mensen die moeite hebben om op de hoogte te blijven van e-mail een betere manier te bieden om georganiseerd te blijven.

Sortd is de eerste "slimme skin" voor Gmail die je inbox in vier hoofdkolommen verdeelt, met opties om dingen naar wens aan te passen. Er zijn ook apps beschikbaar voor zowel iOS als Android. Aangezien het momenteel in bèta is, is de tool voorlopig helemaal gratis, dus probeer het nu het nog kan voordat de prijs wordt ingevoerd!

Giphy voor Gmail

Image
Image

Giphy is een populaire zoekmachine voor GIF's. Hoewel je zeker rechtstreeks naar Giphy.com kunt gaan om te zoeken naar een-g.webp

Als je graag GIF's in Gmail gebruikt, is dit een must-have om je te helpen meer tijd te besparen en je berichten efficiënter op te stellen. De recensies van deze extensie zijn over het algemeen redelijk goed, hoewel sommige recensenten hun bezorgdheid hebben geuit over bugs. Het Giphy-team lijkt de extensie zo nu en dan bij te werken, dus als het niet meteen voor je werkt, overweeg dan om het opnieuw te proberen wanneer er een nieuwe versie beschikbaar is.

Lelijke e-mail

Image
Image

Meer e-mailafzenders gebruiken nu trackingtools zodat ze meer over je te weten kunnen komen zonder dat je het zelf weet. Ze kunnen meestal zien wanneer u hun e-mails opent, of u op links hebt geklikt, waar u opent/klikt en welk apparaat u gebruikt. Als u echt waarde hecht aan uw privacy, kunt u overwegen om Ugly Email te gebruiken om u te helpen gemakkelijk te identificeren welke Gmail-berichten die u ontvangt, worden bijgehouden.

Ugly Email, een Chrome-extensie, plaatst gewoon een klein "boze oog"-pictogram voor het onderwerpveld van elke bijgehouden e-mail. Als je dat kleine boze oog ziet, kun je beslissen of je het wilt openen, weggooien of misschien een filter wilt maken voor toekomstige e-mails van die afzender.

SignEasy voor Gmail

Image
Image

Het ontvangen van documenten als bijlage in Gmail die ingevuld en ondertekend moeten worden, kan lastig zijn om mee te werken. SignEasy vereenvoudigt het hele proces doordat u eenvoudig formulieren kunt invullen en documenten kunt ondertekenen zonder dat u uw Gmail-account hoeft te verlaten.

Een SignEasy-optie verschijnt wanneer u klikt om de bijlage in uw browser te bekijken. Nadat u de velden heeft ingevuld die moeten worden ingevuld, wordt het bijgewerkte document bijgevoegd in dezelfde e-mailthread.

Aanbevolen: