Een LinkedIn Premium-abonnement annuleren

Inhoudsopgave:

Een LinkedIn Premium-abonnement annuleren
Een LinkedIn Premium-abonnement annuleren
Anonim

Wat te weten

  • Carrière en zakelijk account: Ik > Premium abonnementsinstellingen > Abonnement opzeggen > Doorgaan met annuleren > selecteer een reden > Bevestig.
  • Sales Navigator-account: beweeg over profielfoto > Instellingen > Abonnement opzeggen onder Accounttype.
  • Recruiter Lite-account: Meer > Beheerderinstellingen > Abonnement opzeggen onder Beheer uw account.

Ongeacht het type account dat u heeft, kunt u besluiten dat het betaalde niveau van de netwerksite niet meer relevant of nuttig voor u is. Hier leest u hoe u elk type LinkedIn Premium-abonnement kunt annuleren.

Hoe u uw LinkedIn Premium-carrière- of zakelijke account kunt annuleren

De volgende annuleringsinstructies zijn alleen van toepassing op Career- en Business-accounts. Scrol omlaag naar de volgende reeks instructies als u uw Sales Navigator- of Recruiter Lite-account wilt annuleren.

Je kunt LinkedIn premium-accounts niet annuleren via de officiële mobiele LinkedIn-apps voor iOS en Android, dus je moet LinkedIn openen via een webbrowser. U kunt het echter annuleren als het via iTunes is gekocht door naar uw iTunes-abonnementsbeheerpagina te gaan.

  1. Navigeer naar LinkedIn.com in een desktop- of mobiele webbrowser en meld u aan bij uw carrière- of zakelijke account.
  2. Selecteer Me in het hoofdmenu.
  3. Selecteer Premium abonnementsinstellingen in de vervolgkeuzelijst.

    Image
    Image
  4. Scroll naar beneden en zoek naar de kop Premium-account beheren aan de rechterkant. Selecteer Abonnement opzeggen eronder.

    Image
    Image
  5. Selecteer Doorgaan met annuleren.
  6. Selecteer een van de cirkels naast uw reden voor het annuleren en selecteer vervolgens de blauwe knop Annulering bevestigen.

    Image
    Image
  7. Selecteer Done nadat LinkedIn uw annulering heeft bevestigd om terug te keren naar uw homefeed.

Hoe u uw LinkedIn Premium Sales Navigator-account kunt annuleren

Als u uw aankoop voor uw Sales Navigator-account op internet heeft gedaan via LinkedIn.com, volgt u de onderstaande stappen om deze te annuleren. Als je het echter via een verkoopteam of beheerder hebt gekocht, moet je contact met hen opnemen om het te annuleren.

  1. Ga naar LinkedIn.com in een desktop- of mobiele webbrowser en meld u aan bij uw Sales Navigator-account.
  2. Beweeg uw cursor over uw profielfoto in de rechterbovenhoek van het scherm.

  3. Selecteer Instellingen in de vervolgkeuzelijst.
  4. Selecteer onder de kop Accounttype Abonnement opzeggen.

Hoe u uw LinkedIn Premium Recruiter Lite-account kunt annuleren

Als u uw aankoop voor uw Recruiter Lite-account op LinkedIn.com heeft gedaan, kunt u de onderstaande stappen volgen om deze te annuleren. Als je het via een verkoopteam hebt gekocht, moet je contact met hen opnemen om het te annuleren.

  1. Ga naar LinkedIn.com in een desktop- of mobiele webbrowser en meld u aan bij uw Recruiter Lite-account.
  2. Beweeg uw cursor over Meer bovenaan uw scherm.
  3. Selecteer Admin Settings in de vervolgkeuzelijst.
  4. Zoek aan de linkerkant naar het vak met het label Beheer uw account en selecteer Abonnement opzeggen.

Je LinkedIn-profiel, connecties en andere gegevens blijven na opzegging behouden op je Basic-account, maar je premium voordelen en functies worden aan het einde van je factureringscyclus weggenomen. Om te voorkomen dat er kosten in rekening worden gebracht, moet u uw premium account ten minste één dag voor de volgende betalingscyclus annuleren. Als je annuleert tijdens je gratis proefperiode, kun je je gedurende ten minste 12 maanden niet aanmelden voor een nieuwe gratis proefperiode.

Als u ergens in de toekomst na opzegging besluit terug te keren naar LinkedIn Premium, kunt u dit op elk moment doen door u opnieuw aan te melden voor het bijbehorende abonnement, maar u moet wel helemaal opnieuw beginnen. Alles wat je hebt gebruikt of opgeslagen met de premiumfuncties waartoe je toegang had vóór de annulering, wordt niet hersteld.

Aanbevolen: