Hoe lang mogen Instagram-video's zijn?

Inhoudsopgave:

Hoe lang mogen Instagram-video's zijn?
Hoe lang mogen Instagram-video's zijn?
Anonim

Instagram-videoberichten verschijnen in de homefeeds van je volgers en op je profiel. Je kunt video opnemen via het cameratabblad of video's uploaden naar de app.

Hoe lang Instagram-video's mogen zijn

Videoberichten zijn beperkt tot maximaal 60 seconden. Ze moeten ook minimaal drie seconden zijn.

Als je een video van je apparaat wilt selecteren die langer is dan 60 seconden om op Instagram te posten, maar liever gedeelten wilt opnemen die dichter bij het midden of einde van de video liggen (in plaats van de eerste 60 seconden die Instagram nodig heeft standaard en kunt u deze niet aanpassen), de video bijsnijden voordat u deze naar Instagram uploadt.

Instagram-videolengtelimieten voor verhalen

In tegenstelling tot videoberichten, die permanent op je profiel blijven staan, tenzij je ze verwijdert, verdwijnen Instagram-verhalen standaard na 24 uur.

Video's die op je verhalen zijn gepost, verschijnen in de homefeeds van je volgers in de vorm van je profielfotoballon, die zich bovenaan in het horizontale verhalenmenu bevindt. Je kunt een videoverslag posten door naar rechts te vegen vanuit de homefeed of door op je profielpictogram bovenaan de homefeed te tikken.

Video's die in je verhalen worden geplaatst, kunnen maximaal 15 seconden lang zijn (zonder gespecificeerde minimumlengte). Als uw clip langer is, splitst u deze in meerdere secties van 15 seconden. Live video's kunnen maximaal een uur duren.

Image
Image

Om ervoor te zorgen dat video's die in je verhalen worden gepost, langer meegaan, voeg je ze toe aan je Hoogtepunten, waardoor ze bovenaan je profiel worden vastgezet totdat je besluit ze te verwijderen. Navigeer naar je profiel, tik op Story Highlights, tik op de plusteken (+) en selecteer het verhaal dat u wilt markeren. Gemarkeerde verhalen verdwijnen na 24 uur uit de homefeeds van je volgers, maar iedereen die je profiel bezoekt, kan erop tikken bovenaan je profiel om ze te bekijken.

Aanbevolen: