Microsoft's beste paassjablonen en printables

Inhoudsopgave:

Microsoft's beste paassjablonen en printables
Microsoft's beste paassjablonen en printables
Anonim

Microsoft Word biedt ingebouwde gratis paassjablonen, zoals kant-en-klare printables voor een evenement, etentje of eieren zoeken. Voeg een feeststemming toe aan uw paasfestiviteiten met sjablonen voor flyers, uitnodigingen, naamkaartjes, menu's en wenskaarten.

Om deze Word-sjablonen te vinden, opent u Word, gaat u naar het menu File, selecteert u New en zoekt u naar Easter.

Afdrukbare Easter Egg Hunt Flyer-aankondigingssjabloon voor Microsoft Word

Image
Image

Als een klassieke eierenjacht op je evenementenprogramma staat, geef het dan een goede introductie. Deelnemers krijgen de informatie uit een document zoals deze afdrukbare aankondigingssjabloon voor paaseierenjacht voor Microsoft Word. De achtergrond is in lichte pastelkleur, waardoor de details opvallen.

Pasen briefpapier notitiesjabloon of afdrukbaar voor Microsoft Word

Image
Image

Uw correspondentie kan seizoensvakanties of andere interesses weerspiegelen met deze Paasbriefpapier-sjabloon voor briefpapier of afdrukbaar voor Microsoft Word. Kies een ontwerp dat twee vellen op een pagina of een volledig vel afdrukt.

Fun Easter Bunny Dinner Party Menusjabloon of afdrukbaar voor Microsoft Word

Image
Image

Als je paasfeest wel een leuk decor kan gebruiken, deel dan deze leuke paashaas-dinerfeestmenusjabloon of afdrukbaar voor Microsoft Word. Gebruik deze sjabloon samen met een naamplaatje of plaatskaartsjabloon om gasten zich speciaal te laten voelen. Zoals bij de meeste sjablonen, pas je het tekstlettertype en andere elementen aan om de glans en het karakter toe te voegen dat je leuk vindt.

Pasen konijn naamkaartjes of etentje plaatskaarten sjabloon voor Microsoft Word

Image
Image

Deze afdrukbare Pasen-konijn-naamkaartjes of sjabloon voor plaatskaarten voor etentjes voor Microsoft Word is een leuke manier om elke deelnemer aan uw diner of feest te herkennen. Of dit opvouwbare dinerkaarten of zelfklevende naamkaartjes zijn, hangt af van het geperforeerde (scheurbare) bedrukkingsproduct waarop u deze wilt afdrukken, zoals die worden aangeboden door Avery. Of ga zuinig en druk af op gewoon papier en haal de schaar tevoorschijn.

Gratis afdrukbare Easter Bunny-uitnodigingssjabloon voor Microsoft Word

Image
Image

Kinderen kunnen rekenen of krabbelen op deze afdrukbare Easter Bunny-uitnodigingssjabloon voor Microsoft Word. Afhankelijk van je paasvieringen en -schema, kan deze optie van pas komen als je kinderen hebt om te entertainen.

Elegante Pasen bloem wenskaartsjabloon of afdrukbaar voor Microsoft Word

Image
Image

Dit paasseizoen heb je misschien een boodschap die het best kan worden uitgedrukt door deze elegante wenskaartsjabloon met paasbloem of afdrukbaar voor Microsoft Word. Als je het bericht in deze sjabloon niet leuk vindt, voeg dan een eigen bericht toe nadat de sjabloon is gedownload. Op die manier kunnen kaarten zoals deze een echt persoonlijk gevoel worden.

Kwartvouwkaarten zoals deze worden als één pagina afgedrukt, één keer gevouwen en dan weer gevouwen, zodat de boodschap aan de binnenkant terechtkomt en de afbeelding van de bloem op de omslag.

Paasei en Bunny-kaartsjabloon of afdrukbaar voor Microsoft Word

Image
Image

Deze kleurrijke Easter Egg and Bunny-kaartsjabloon of afdrukbaar voor Microsoft Word is een heldere manier om paasgroeten te sturen naar jong en oud. Pas net als bij andere sjablonen het bericht in deze sjabloon aan voor een gepersonaliseerde vakantiegroet.

Kleurrijke Easter Basket-kaartsjabloon of afdrukbaar voor Microsoft Word

Image
Image

Stuur uw groeten of waardering met deze geïllustreerde kleurrijke Easter Basket-kaartsjabloon of afdrukbaar voor Microsoft Word.

Gevouwen Easter Egg Hunt-uitnodigingssjabloon of afdrukbaar voor Microsoft Word

Image
Image

Deze gevouwen Easter Egg Hunt-uitnodigingssjabloon of afdrukbaar voor Microsoft Word is een andere afdrukbare die kinderen enthousiast maakt voor het evenement. Deze uitnodiging is in een klassieke, gevouwen stijl die je bij iemand thuis kunt bezorgen of per post kunt versturen, maar je kunt deze ook als digitale uitnodiging versturen.

Green Easter Bunny-envelopsjabloon of afdrukbaar voor Microsoft Word

Image
Image

Geef een geldelijk cadeau of stuur een brief met deze gratis paashaas-envelopsjabloon of afdrukbaar voor Microsoft Word. Dit is een leuk alternatief voor het geven van snoep of een paasmandje deze Pasen.

Aanbevolen: