Microsoft's beste gratis DIY-kerstsjablonen voor 2022

Inhoudsopgave:

Microsoft's beste gratis DIY-kerstsjablonen voor 2022
Microsoft's beste gratis DIY-kerstsjablonen voor 2022
Anonim

Overweeg het gebruik van enkele van de gratis, leuke sjablonen of printables die beschikbaar zijn in de Microsoft Office-apps deze kerstvakantie. Microsoft biedt meer dan honderd kerstsjablonen en werkt zijn voorraad voortdurend bij. U vindt cadeaubonnen, wenskaarten, decoraties voor evenementen, adventskalenders en andere ontwerpen.

Hoe kerstsjablonen te downloaden

Deze kerstsjablonen zijn toegankelijk vanuit Microsoft Word of een ander Microsoft Office-programma. Wanneer u een nieuw document maakt, voert u de trefwoorden in die overeenkomen met de sjabloon. Wanneer u de sjabloon ziet, selecteert u deze en vervolgens Create om aan de slag te gaan.

Gratis DIY kerstmagneten sjabloon of afdrukbaar (Word)

Image
Image

Je kunt deze notitiekaarten gebruiken om vakantiemagneten te maken. Print en knip de peperkoekman, het huis, het Merry Christmas-bord of de kerstman in zijn slee uit. Voeg een magneet toe aan de achterkant van je uitsnijdingen of gebruik hem voor decoratieve doeleinden. Lijm een klein stukje karton op de achterkant van de afbeelding om deze te stabiliseren.

Zoek naar gingerbread in Word om dit kerstsjabloon te downloaden en te openen of download het van de Office Templates-website.

Retro cadeaubonnen sjabloon of afdrukbaar (uitgever)

Image
Image

Zelfgemaakte of doe-het-zelfcadeaus zijn misschien jouw smaak. Geniet van de Retro Gift Coupons-sjabloon of afdrukbaar voor Microsoft Publisher. Pas deze schuldbekentenissen aan voor een uniek cadeau-idee.

Open Publisher, selecteer File > New en zoek naar retro coupons om deze kerstsjabloon.

Kerstcadeau-etiketsjabloon of afdrukbaar (Word)

Image
Image

Vergeet je labels te kopen of wil je je shoppingtrip vereenvoudigen? Print uw eigen label met behulp van deze sjabloon voor kerstcadeaulabels voor Microsoft Word.

Net als bij andere sjablonen in deze verzameling, kunt u deze sjabloon aanpassen. Maar het mooie is, het is al een uitstekend ontwerp en klaar voor gebruik.

Zoek naar kerstcadeaulabels in Word om deze sjabloon te downloaden of download deze van de Office Templates-website.

Kerstmenusjabloon of afdrukbaar (uitgever)

Image
Image

Deze leuke kerstmenusjabloon met de kerstman in de zon maakt deel uit van een ontwerpset met sjablonen. Het is een uitstekende toegevoegde waarde voor een groepsvakantiediner.

Open Publisher, ga naar Nieuw en zoek naar Kerstmenu in de zoekfunctie voor sjablonen om toegang te krijgen tot dit menu.

Holiday Shopping Budget Template of Printable (Excel)

Image
Image

Houd uw uitgaven in het oog zonder uw seizoensvreugde te verliezen met deze gratis budgetsjabloon voor winkelen voor de feestdagen of afdrukbaar voor Microsoft Excel.

Typ vakantiebudget in Excel om deze sjabloon te pakken of download deze van de Office Templates-website.

Afdrukbare wenskaartsjabloon voor seizoenen (PowerPoint)

Image
Image

Deze afdrukbare "Seizoensgroeten"-sjabloon voor snoepriet voor PowerPoint is een leuke manier om een vakantiebericht te delen. Gebruik een deel van de sjabloon en voer het uit als een PowerPoint-presentatie op uw tv tijdens vakantiefeesten om het evenement een visuele punch te geven.

Open PowerPoint en zoek naar deze sjabloon door candy cane in te voeren of download het van de Office Templates-website.

Gratis afdrukbare sjabloon voor verzendlabels voor feestdagen (Word)

Image
Image

Speel de kerstman met meer finesse door cadeaus te versturen met Microsoft Word's gratis afdrukbare sjabloon voor verzendetiketten voor de feestdagen. Laat de magie van het seizoen beginnen met de envelop.

Typ verzendlabels voor feestdagen in Word om dit gratis kerstsjabloon te downloaden of download het van de Office Templates-website.

Kerstversiering Holiday Party-sjabloon of afdrukbaar (Word)

Image
Image

Er zijn meerdere kerstfeestsjablonen in Word voor zakelijke of persoonlijke gelegenheden.

Als u naar een van deze Word-sjablonen wilt zoeken, selecteert u File > New en typt u holiday party. U kunt ook de collectie Office-sjablonen online bekijken.

Secret Santa Gift Exchange-sjabloon of afdrukbaar voor Microsoft Excel

Image
Image

Zorg dat je georganiseerd bent voor je volgende feest. Houd bij wie cadeaus ruilt met deze kant-en-klare Secret Santa Gift Exchange-sjabloon voor Microsoft Excel.

Selecteer File > New om naar deze sjabloon te zoeken in Excel of download deze van de Office Templates-website.

Aanbevolen: