Muziekkolommen wijzigen in Windows Media Player 12

Inhoudsopgave:

Muziekkolommen wijzigen in Windows Media Player 12
Muziekkolommen wijzigen in Windows Media Player 12
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer in de menubalk van Windows Media Player 12 Organiseren > Layout > Kies kolommen.
  • Selecteer de kolommen die u wilt zien. Schakel de vinkjes uit die u niet wilt in Windows Media Player.
  • Selecteer Omhoog verplaatsen of Omlaag verplaatsen om de kolommen opnieuw te ordenen. Schakel het selectievakje Kolommen automatisch verbergen uit en kies OK.

Dit artikel legt uit hoe u de muziekkolommen in Windows Media Player 12 kunt wijzigen door kolommen toe te voegen of te verwijderen. Het bevat ook informatie over het wijzigen van de grootte en het herschikken van de kolommen.

Kolommen toevoegen en verwijderen in Windows Media Player 12

De kolommen die worden weergegeven in Windows Media Player 12 geven op een duidelijke manier informatie over muziektags over nummers en albums. Niet al deze informatie kan echter nuttig zijn, afhankelijk van uw specifieke vereisten. In deze zelfstudie laten we u zien hoe u alleen de informatie kunt weergeven die u in de kolommen moet zien.

Hier leest u hoe u nieuwe kolommen kunt toevoegen, kolommen kunt verwijderen die u niet nodig heeft en hoe u kolommen kunt herschikken om aan uw behoeften te voldoen:

  1. Selecteer in de menubalk van Windows Media Player Organiseren > Layout > Kies kolommen.

    Image
    Image
  2. Selecteer in het dialoogvenster Kies kolommen de kolommen die u in Windows Media Player wilt zien. Als een kolom die u niet wilt bekijken is aangevinkt, schakelt u het selectievakje naast de kolomnaam uit om de weergave van die kolom uit te schakelen. Je kunt op elk moment wijzigen welke kolommen je wilt zien.

    Image
    Image
  3. Selecteer Move Up of Move Down om de corresponderende kolom opnieuw te ordenen.

    Sommige kolommen, zoals Album Art en Title, kunnen niet worden verwijderd of verplaatst.

    Image
    Image
  4. Wis het Kolommen automatisch verbergen om te voorkomen dat Windows Media Player kolommen verbergt wanneer het formaat van het programmavenster wordt gewijzigd.

    Image
    Image
  5. Klik op OK wanneer u klaar bent met het toevoegen en verwijderen van kolommen.

    Image
    Image

Kolommen verkleinen en herschikken

U kunt niet alleen kiezen welke kolommen u wilt weergeven, maar u kunt ook de breedte en de volgorde wijzigen waarin de kolommen op het scherm worden weergegeven.

  • Het formaat van een kolom wijzigen in Windows Media Player is identiek aan het formaat wijzigen van kolommen in Windows Verkenner. Klik en houd de rechterrand van een kolom vast en beweeg de muis naar links of rechts om de breedte te wijzigen. In het dialoogvenster Kies kolommen kunt u ook de breedte van een geselecteerde kolom wijzigen.
  • Om kolommen opnieuw te rangschikken, houdt u het midden van de naam van een kolom ingedrukt en sleept u de kolom naar de nieuwe positie.

Als de kolommen overal staan, reset dan naar de standaardweergave en begin opnieuw. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op een kolomnaam en kies vervolgens Kolommen herstellen.

Aanbevolen: