De afspeelsnelheid van Windows Media Player wijzigen

Inhoudsopgave:

De afspeelsnelheid van Windows Media Player wijzigen
De afspeelsnelheid van Windows Media Player wijzigen
Anonim

Wat u moet weten

  • Open een nummer en druk op Ctrl+M. Ga naar Enhancement > Play Speed en kies Slow, Normal, of Snel.
  • Laad de track opnieuw als WMP stopt met afspelen na de snelheidswijziging.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u de afspeelsnelheid van een nummer in Windows Media Player kunt wijzigen. Deze procedure werkt voor Windows Media Player 12 op Windows 7, Windows 8.1 of Windows 10.

De afspeelsnelheid van Windows Media Player wijzigen

  1. Open een nummer. Schakel de weergavemodus uit Bibliotheek of Skin door naar View > Now Playing te gaan. Als de WMP-menubalk niet wordt weergegeven, gebruikt u deCtrl +M sneltoets om het in te schakelen. U kunt zelfs Ctrl +3 gebruiken om de weergave onmiddellijk naar Now Playing te schakelen zonder de menubalk te gebruiken.
  2. Klik met de rechtermuisknop in het hoofdgedeelte van het scherm en kies Verbeteringen > Instellingen voor afspeelsnelheid.

    Image
    Image
  3. Selecteer Slow, Normal, of Fast in het instellingenscherm voor afspeelsnelheid dat nu moet worden geopend.om de snelheid aan te passen waarmee de audio/video moet worden afgespeeld. Een waarde van 1 is voor de normale afspeelsnelheid, terwijl een lager of hoger cijfer het afspelen respectievelijk vertraagt of versnelt.

    Image
    Image
  4. Laad de track opnieuw als WMP niet meer reageert nadat je de snelheid meerdere keren hebt gewijzigd. De tool voor snelheidsinstellingen stopt af en toe als WMP de track niet binnen voldoende tijd opnieuw kan configureren voor de gevraagde aangepaste snelheid om de track opnieuw te laden voordat u een nieuwe snelheidswijziging aanbrengt.

Aanbevolen: